Genç ciltler için günlük bakım nasıl olmalı??

sarangee

Güvenme kimseye...
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
4 Ocak 2013
633
36
53
Merhaba arkadaşlar ben 15 yaşında esmer bi kızım.Kendimle ilgilenmeyi istiyorum.Bakımlı olmayı peki nasıl olmalı günlük olarak neler kullanmalıyım?önerilerinizi bekliyorummm :)

Kimse yorum yapmamıs :) ben cildimde ki sorunları yazayım o zaman ;
1)Yüzümde sivilceler ve izler var.Anlımda sadece izler var.Ama yanaklarımda hem izler var hemde sivilceler var.Dokununca pütür pütür yanaklarım :/
2)Esmer tenliyim.Ama hani bazî esmerler vardır.Yüzleri gergin ve parlaktır ama benim öyle değil.Yanaklarım zayıflasam bile benimle kaldıkları için gergin bi görünüm olacağını sanmıyorum ama en azından güzel durabilir.Yani sanki yüzüm günlerce yıkanmamıS gibi duruyor.Bazı bölgelerde daha fazla olmak üzere kararıyor.Beyazlamam mümkün değil tabi ki ama en azından yüzümde ki kirli görünüm gitse keşke.
3)elmacık kemiklerimde ki gözenekler çok belli onları sıkılaştırmak için neler yapabilirim?
İşte yüzümde ki problemler bunlar çözüm önerilerinizi bekliyirum teşekkürler ...

kimse yazmamış ben yazayım dedim :)
elma sirkesi ve yoğurtla izlerin üzerine maske uygula.
sabah akşam zeytinyağlı sabunla cildini temizle ve gülsuyu ile tonikleme yap.
zaten yaşından dolayı makyaj yapmıyorsundur diye düşünüyorum :)
kolay gelsin..

kimse yazmamış ben yazayım dedim :)
elma sirkesi ve yoğurtla izlerin üzerine maske uygula.
sabah akşam zeytinyağlı sabunla cildini temizle ve gülsuyu ile tonikleme yap.
zaten yaşından dolayı makyaj yapmıyorsundur diye düşünüyorum :)
kolay gelsin..

Yok hayır yapmıyorum :D zeytin yağlı sabun ne için peki ? Bu arada cevap verdiginiz icin tesekkur ederim :D

Back
X