Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

Fake değil ..
Tam 18 yaşındayım.
Korunamazdım kusura bakmayın biranda zorla olan birşeydi korkudan yataktan çıkmadım ben 2 gün..

18 yaşındasın.
benden küçüksün bile.
yapma lütfen. elbette doğmamış, daha günahı bile olmayan bir bebek bile değil ama, bebeği dünyaya getirme.
çocuksun daha. oyuncak bir bebek olmayacak o.
kendi hayatına alet edemezsin o'nu.

bu meseleyi tutucu bi aileye söylemek yürek ister ...

o daha erkek arkadaşından medet umuyor...

tabi fake se bilemicem...

canım söylemek yürek ister demişsin ama kız birlikte olma cesaretini gösteriyor, çocuğu doğurma cesaretini gösteriyor da ailesine söyleme cesaretini mi gösteremiyor?? neyse inşallah tez zamanda çözüm yolu bulur...

ya kızlar 8 günde hamileliğini anlayan var mı ? ilişkiden 8 gün geçmiş.. inşallah sen hamile kalamyı planlayıp sonuçlarında bizden ne yapacagını ogrenmeye calısmıyosundur

sana bir soru soracagim hazirmisin ?

aynen şimdi ben dicektim (
yazık etmişşsin kendine...

''ailsesi bebek olursa beni kabul eder '' senin olayın bu..
işin çok ama çok zor..

evet o da doğru...
deli cesareti var arkadaşta ...

bence yalan söylüyor kesinlike söyledikleri çok tutarsızz...

ya arkadaslar bende tesadüfen girdim okudum herseyi. anlayamadim 11 rinde ilikiye giriyor, bugün 18 Mart. 7 gün oldu. hemen hamile oldugunu nasil ögrenebilir. hem yazdiginda "erkek arkadasimla beraber olduk sonra haftalar gecti" diyor. acikcasi kafam karisti.

biraz önce daha önce açtığı konulara baktım sizede tavsiye ederim yalan söylüyor.

Aynen oyle. Hatta bazi testlerde gunu gecse de gostermiyor

Bu taassub dolu düşüncelerinizden ötürü ben de sizi esefle karşılıyorum. Dİni kurallar hayatı düzene sokmak içindir, hayatımızı one göre yaşamak için DEĞİL. Kimin kocasıyla sevgilisiyle evlilik dışı ilişkiye girmiş bu bayan. Sevdiği ve sevildiği adamla yaşamış ne yaşadıysa. Bİz kim oluyoruzda yargılıyoruz ki.

Kendisi o kadr zor durumda ve üzgün ki böyle bir topic açmış. onu tanımayan bir sürü insansa fikir yürütüp duruyor.

Fake değil ..
Tam 18 yaşındayım.
Korunamazdım kusura bakmayın biranda zorla olan birşeydi korkudan yataktan çıkmadım ben 2 gün..

Merhaba
Yarin tum IP bilgileriniz, diger uyeliginize ait bilgiler emniyet teskilatinda kadina siddet ve tecavuz konusuna hangi departman bakiyor ise orasi ile paylasilip sizin bir merkeze yerlestirilmenizi saglayacagiz. Yasinizin 18 altinda olmasi sebebi ile yasadiklarizi size yasatan ciddi suc islemis durumda.

Bu vesile ile konuyu da kapatalim...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…