Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.

hayatının en buyuk hatasını yapıyorsun aslında su an haberın yok... hayat hep 18 yasındakı gıbı kalmıyor canım ... sana kımsenın saygısızlık etmeye yada kufur etmeye hakkı yok.ziraaa herkezin başına gelebilir.. sana acık ve net soyluyorum.. senın 5 dakıkalık zevkın ıcın o cocuk hayatı boyunca hıc olmamıs bır aıle cocugu anneyle babayı yanyana gormemıs bır evlat olacak.. calısır bakarım dıyorsunda hersey maddıyat degıl be guzelım. ona o baba sevgısını veremezsın... benım annem oyle bırsey yapmıs olsaydı su an karsısına dıkılıp ne hakkın vardı benı dogurmaya dıye sorardım. arkadaslarımı babası okuldan alırken ben köşeden onları izledikçe hersey altüst olurdu. neyse bosuna konusuyorum gıbı cunku yasın kucuk ve hala basının dıkıne gıtmeye kararlısın.. bu sıtenın %90 ı senden büyük ve tecrubelı.. hepsı aynı seyı soyluyor sen hala aynı seyı savunuyorsun.. ıns dogumun kolay olur yolun acık olsun

arkadaşlar bebeği aldırın diyosunuz diyelim aldırıcak annesi ve babasının imzası gerekiyor bebeğin alınması için kız annesine ve babasına söylemediğinden bahsetmiş bir acaba bebeği aldırmak için parası var mı? ben devlet sığınma evlerine gitmesini söylemiştim hala da aynı şeyi diyorum başka çare göremiyorum polisede gideceğini söylemişsin bu sığınma evleride sor cnm Allah Yardımcın Olsun....

merhaba iyi aksamlar dilerim bisey sormak istiyorum saatle ilgili bilginiz varmı

Allah Allah gitsin saglık Ocağı'na devlet hastanesine. Onlar parami isticek yani bu kiz evdenmi kaçacak ailem öğrenmesin diye.

Son düzenleme:
bu zamanda nasil olurda 18 yasindaki bir kiz korunma yöntemlerini bilmez?????

kimseye sert cikmak istemem ama ben 18 yasinda hamile kalmis olsaydim eger o bebegi aldirmazdim.vicdan azabi cekerdim. o bebek öbür dünyada hesap sorucak.

bi arkadas annesinin babasinin imzasi olmadan aldiramaz demis kiz 18 yasinda yani resit istedigi zaman bebegi aldirir.

siginma evi mantikli geldi bana ama 18 yasindakileri kabul ediyorlarmi??

cnm ailene aciklamakta zorluk cekiyorsan polisin yaninda söylemeyi düsündünmü`?

avukata gidebilirsin sanirim en azindan bebegine bakim parasi verebilir sonucta bu sadece senin sucun degil

Son düzenleme:
Ne dinilebilir,çok fena bir durum içindesin şu anda.bebeğini aldır ya da aldırma gibi bir yorum yapıp da bu vebali yüklenmek istemem ama hukuksal anlamda yapılacak birşeyler vardır mutlaka.yani bebeğinin babası olacak insan seni bu şekilde bırakıp gidemez,bence bu durumun hukuksal boyutunu bir araştır.Allah yarıdımcın olsun.

Şu açılan konudan bile daha enteresan şeyler varya. Yani kusura bakmayın da bir arkadaş anne babasından izin almadan bebek aldıramaz yazmış. Allah aşkına buraya binlerce insan girip okuyor. Ya bunun gerçek olduğunu düşünse okuyan biri anne babasına da söyleyemiyor olsa ne olacak. Canına kıyar insan burda yazılanlara inanıp ya. Allah aşkına eksik şeyler yazılmasın şuraya. 18 yaşını geçmiş insanlar evli olmadıkları zaman kendi kararları doğrultusunda kürtaj olabilirler. Yok öyle babadan anneden izin almak.

Hayatini etkileyecek buyuk hatalar yapmissin, kendini bile bile atese atmissin. Lutfen artik aklini basina al ve bu bebegi dunyaya getirme. Sen ona ne verebilirsin bir sor kendine. Ne egitimin bir meslegin var, ne destegin var, ne maddi gucun var. Sevmek yetmiyor bir canin vebalini tasimaya. Bu kadar insan ayni seyi soyluyorsa vardir bir nedeni. Hayati bilmedigin besbelli yazdiklarindan. Kirici olmak da istemiyorum, ama biraz gercekci ol sen de kardesim.

Son düzenleme:
Bu akşam konuştum o karaktersizle.
İlk kızlıgı diktir sonrada bebegi aldır dedin sen nasıl bir namus anlayışına sahipsin dedim.
Bilmiyorum kafam karışık bıktım yeter artık dedi.
Ailemle senin aranda kalmaktan bıktım ailem ağlıyor seni istemiyor dedi..
Sonrada ben elimden geleni yaptım yalvaramam sana artık dedi..
Arkadaşlarıyla keyiften keyife koşuyor oysa ki.
Aileme diyicem dedim de ölümden korkan yok dedi seni gelip 2 güne istiycem dedi yeter .
Sonra nolur dinle filan derken yine kavga etti yeter dedi..
bebegi aldır dedin sen bana cnından nasl geçiosun dedim ben dilde derim dedi şoka girdim kızlar.

Son düzenleme:
sen lise öğrencisimisin? öyle yazıyor profilinde ne bu cesaret ya doğurmak falan neye güveniyosun bu kadar erkek arkadaşına mı
aileni karşına aldığın için kafanı duvarlara vuracaksın
etikde değil doğruda değil aldırmak ama bence senin çocuk bakabilecek durumun yok babasıda ilgilenmiyor masumu kepaze etme

burayi anlamadim ben??

Son düzenleme:

sana bu çocuktan hayır gelmez artık..aklını başına topla neye karar vereceksen ver artık, eğer aldıracaksan da çok az bir zamanın var 10ncu haftalıkdan sonra istesende aldıramazsın ona göre ..

canım sana bir soru soracağım ve lütfen dürüstçe cevap ver. Sen bu çocuktan bilerek mi hamile kaldın hani şöyle düşünmüşsündür, "eğer hamile kalırsam sevgilimin ailesi mecburen beni kabul ederler" şeklinde??

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…