- 24 Eylül 2011
- 2.259
- 14
- 158
- Konu Sahibi safcagmeva
-
Aldırmam.
İnsan kazada olsa çocugundan vazgeçer mi siz geçermiydiniz ?
Çalışmıyorum ama iş arıyorum
Onun o .. neyse babalıgını istemiyorum.
arkadaşlar bebeği aldırın diyosunuz diyelim aldırıcak annesi ve babasının imzası gerekiyor bebeğin alınması için kız annesine ve babasına söylemediğinden bahsetmiş bir acaba bebeği aldırmak için parası var mı? ben devlet sığınma evlerine gitmesini söylemiştim hala da aynı şeyi diyorum başka çare göremiyorum polisede gideceğini söylemişsin bu sığınma evleride sor cnm Allah Yardımcın Olsun....
merhaba iyi aksamlar dilerim bisey sormak istiyorum saatle ilgili bilginiz varmı
pardon ne demek istediniz anlamadım :)
yazacak kımse yok herhalde
arkadaşlar bebeği aldırın diyosunuz diyelim aldırıcak annesi ve babasının imzası gerekiyor bebeğin alınması için kız annesine ve babasına söylemediğinden bahsetmiş bir acaba bebeği aldırmak için parası var mı? ben devlet sığınma evlerine gitmesini söylemiştim hala da aynı şeyi diyorum başka çare göremiyorum polisede gideceğini söylemişsin bu sığınma evleride sor cnm Allah Yardımcın Olsun....
Bu akşam konuştum o karaktersizle.
İlk kızlıgı diktir sonrada bebegi aldır dedin sen nasıl bir namus anlayışına sahipsin dedim.
Bilmiyorum kafam karışık bıktım yeter artık dedi.
Ailemle senin aranda kalmaktan bıktım ailem ağlıyor seni istemiyor dedi..
Sonrada ben elimden geleni yaptım yalvaramam sana artık dedi..
Arkadaşlarıyla keyiften keyife koşuyor oysa ki.
Aileme diyicem dedim de ölümden korkan yok dedi seni gelip 2 güne istiycem dedi yeter .
Sonra nolur dinle filan derken yine kavga etti yeter dedi..
bebegi aldır dedin sen bana cnından nasl geçiosun dedim ben dilde derim dedi şoka girdim kızlar.
Bu akşam konuştum o karaktersizle.
İlk kızlıgı diktir sonrada bebegi aldır dedin sen nasıl bir namus anlayışına sahipsin dedim.
Bilmiyorum kafam karışık bıktım yeter artık dedi.
Ailemle senin aranda kalmaktan bıktım ailem ağlıyor seni istemiyor dedi..
Sonrada ben elimden geleni yaptım yalvaramam sana artık dedi..
Arkadaşlarıyla keyiften keyife koşuyor oysa ki.
Aileme diyicem dedim de ölümden korkan yok dedi seni gelip 2 güne istiycem dedi yeter .
Sonra nolur dinle filan derken yine kavga etti yeter dedi..
bebegi aldır dedin sen bana cnından nasl geçiosun dedim ben dilde derim dedi şoka girdim kızlar.
Yani yürekten demiyorum demek
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?