Genç kızlar erkeklere güvenmeyin nolur....

çok üzüldüm Allah yardımcın olsun tamam bir hata yapmışsın hatalar insanlara mahsus derlerçok doğrudur kim sütten çıkmış ak kaşıkki önemli olanda hatanı geçte olsa anlaman ve senin yaptığın hatayı başkalarının yapmasına engel olmak istemen çok güzel
canım burda sen hatalısın çünkü karşındaki aciz kötü karakterleri daha çok şeylerde demek istiyorum ama o erkek müsvettesine inanman olmuş
karşındaki erkek müsvettesi bu saatten sonra seni istesede yalvarsa yakarsada asla ama asla bir daha beraber olmayı düşünmemelisin
bence şuan için en önemli şey bebeğin ve sen ne olacaksınız bu çıkmazdan nasıl çıkacaksın bunun için ne yapmayı düşünüyorsun?

bir hata yapmissin ALLAH AFFETSIN,
ikinci bir hata yapip bebegi aldirip daha da gunaha girme,
ALLAH YAR VE YARDIMCIN OLSUN INSALLAH(AMIN):nazar:

Çok üzüldüm haline kolay şeyler beklemiyor seni önce buna hazırlıklı olmalısın..
Bu kadar zor bir durumdayken bebeğine sahip çıkman çok ama çok güzel..
Tebrik ediyorum seni..

Arkdaşım çok üzüldüm hatalısın tabi ama herkez hata yapar yadırgamıyorum...Tekrar bir hata yapma ama olan çocuğa olur evlilik dışı bir çocuk olacak babası kabullenmiyor istemiyorsa nasıl olacak nasıl bakacaksın ?Ailen kabullenir mi sence onlarda istemeyecektir büyük ihtimal...Yanlış anlama aldır demiyorum her zorluğa göğüs gerecek olan sensin..Tekrar birini sevip evlenmek isteyebilirsin evlilik dışı olan çocuğu yadırgaya bilirler..Hayatın zorlaşacak biliyorsun..Çocuğunu doğurmaya karar verdiysen ikinizin hakkında hayırlısı olsun..Ailenize hemen söyleyin bence..Allah yardımcınız olsun...

canım sende hata yok seni zor durumda bırakmış bir anlık boşluğuna denk gelmiştir herkesinde başına gelebilir bu .kendini suçlama sahip çıksın bebeğine buna mecbur o adam .

yasin daha 18´mis daha cok kücüksün cnmm yaa(eger yanlis anlamadiysam).. ailenle konusmayi denesen.. offf bu isin icinden nasil cikilir ki?? cok üzüldüm senin adina.:50::50::50::50:

peki kac haftalik hamilesin doktora falan gittinmi?? :44::44::44:

cok cok afedersin
kirmak üzmek istemem zaten iki canlisin ama
evli degilsin
neden korunmadin
iliskiye girmis olan degil ama korunmaman bence cok büyük HATA !

Allah affetsin sizleri nasıl bu gözle bakabilirsiniz bu olaya

Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA

Diğer konuna baktım yaşın daha 18'miş çok küçüksün daha sağlıklı düşünemezsin ailene biran önce söylemelisin :(

Ben aldır demiyorum kendi kararı ama aldırma diyen arkadaşlara bebeğine sahip çıkman çok güzel diyen arkadaşlara bir şey sormak istiyorum...18 yaşında olan kızınız hamile kalsa ne yapardınız kendi kararımı olurdu ? Aldırtırmıydınız ? Yoksa doğurmasına izin verirmiydiniz ?

Son düzenleme:
Hata diyip yuzune vurmak istemiyorum, yeterince uzgunsun.
Ne desem, bilemedim ki simdi...
Allah, senin ve o gelecek bebeginin yardimcisi olsun.

Müslüman bir ülkenin vatandaşı olarak nasıl zinaya hata değil dersiniz tek sorun korunmamak dersiniz.
Hayret ediyorum dünya inancındaki dinlerin neredeyse tamamında zina yasaklanmış bir eylemdir.
Yani ermeni yahudi de olabilirsiniz.Ancak bu zinaya hata değil diyemezsiniz lütfen aklınızı başınıza alın
Bir kadınının kocasından başka bir erkekle birlikte olmasını açıkcası çok büyük bir hata görüyorum.Hem de affedilmez!
İnsan biraz iffetine sahip olmalı yoksa erkek dediğin kullanır atar kadını buna müsade etmemeliyiz.ASLA

Arkadasim, herkesin fikri kendine.
Senin icin buyuk hata olabilir, bazilari icinde degildir.
Lutfen saygi duyalim herkesin gorus acisina.
Konu sahibinin destege ihtiyaci var, su an bunu dusunelim.

canim sana soruyorum tekrar
neden korunmadin
yoksa istiyormuydun bebek
ben onu merak ettim
yoksa odami ilimli bakiyordu ??
ama üzme kendini herderdin caresi vardir
bir cikis yolu olacak elbet

katılıyorum size zina çok büyük hata ama sadece kadınamı hata neden erkek kullanır atar kadın müsade etmemeli diyorsunuz erkeklerde dikkat etmeli neden bu konuda hep kadınlar daha büyük hatalı görünüyorlar benim bildiğim zina Allah katında erkek ve kadın için aynı derecede günah
ayrıca bu noktada kkdaki biz konu sahibi arkadaşa zaten bir hata günah işlemiş bundan sonra sadece bebek aldırmak gibi daha büyük günaha hataya düşmemesi için fikir verebiliriz

canım artık olan olmuş kızın yaşı çok küçük yani şimdi hatalısın günahkarsın demek ne kadar doğru sence ?şu anda hamile onu suçlayıp yadırgamak ne kazandıracak bize söylermisin?kimse buraya derdini açamıyor sürekli ayıptı günahtı diyorsunuz bunu bizde biliyoruz .lütfen daha yapıcı olun eleştiriken .

daha 18 yasindaymissin canim ya...
konu basliginda genc kizlar yazinca ben seni bi 25 filan sandim:44::44:

CANIM artık olan olmuş DEVLETİN SIĞINMA EVLERİ VAR hamile genç kızları koruma altına alıyolar bence oraya sığınmalısın benim sana önerim bu ya da sevdiğin kişiyi tehdit et seni savcılığa vericem yönünde oda kabul eder diye düşünüyorum sana hangisi daha uygunsa onu düşün derim :26::26:

Son düzenleme:
sana yalvarıyorum aldırma o bebeği öldüreceklerini de bilsen aldırma sahip çık yawruna herşeyin bi çaresi vardır.. ama bırakma bebeğini nolur

şimdi sana aldır yada aldırma demiyeceğim ama evlilik dışı çocuk çok zor canım ya .yaşın çok küçük bu sorumluluğu kaldırabilcekmisin off yazık sana ne diyeyim bilemedim .evlenmek istemiyor mu o adamsenle o kaç yaşında?

katılıyorum size zina çok büyük hata ama sadece kadınamı hata neden erkek kullanır atar kadın müsade etmemeli diyorsunuz erkeklerde dikkat etmeli neden bu konuda hep kadınlar daha büyük hatalı görünüyorlar benim bildiğim zina Allah katında erkek ve kadın için aynı derecede günah
ayrıca bu noktada kkdaki biz konu sahibi arkadaşa zaten bir hata günah işlemiş bundan sonra sadece bebek aldırmak gibi daha büyük günaha hataya düşmemesi için fikir verebiliriz

neden biliyor musun erkek zinaya her zaman müsaittir.Şu devirde bir bayanaı red edebilecek erkek çok azdır.Ama bayan böyle bir şey yapmaz severse yapabilir. Bu sebeple kontrol de bizdedir.Kabahatte yoksa günah olarak hiç bir fark yoktur. Mantıklı olması gerekenler bizler olduğmuz için bunu söylüyorum

Keşke daha önce açtığın konularda sana söylenilenleri kulak arkası etmeseydin gerçi aileni bile dinlememişsin.

Zaten kaza geliyorum diye bas bas bağırıyormuş ama nedense sen görmek ve duymak istememişsin.

Umarım bundan sonra vereceğin kararlarda 100 kere düşünüp 1 kere hareket edersin.

Back
X