genç kızlarda jinekolojik muayene nasıl oluyor :(

• Konu Sahibi Konu Sahibi dmple
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
vallaha almanyada doktor soruyor bakiremisin diye evet dersen kesinlikle altdan bakmıyor kan alıyor idrar alıyor ve ultrasonla bakıyor türkiyede bakire bir kıza doktorun altdan bakmasının yasallar tarafıyla yasak olduğunu duymuşdum

sevgiler saygılarkaydirigubbakcemile5

walla bende bitarafımdan uydurmadım heralde banada doktor soyledi daha pazartesi günü gittim neden kandırayım ki kızı ? sonucta bende kızım onun gibi korkmuştum doktorumda bana cevabını verdi

evet biz hala boşuna konuşuyoruz. evet kesinlikle.
yahu, alttan muayene demek illaki ördek sokmak değildir içeriye. vajinandan içeri bakacakmısın, donunu indirecekmisin evet. böyle bir şey neden yasaklansın burada, başka türlü nasıl anlaşılacak kanla ne alakası var vajina akıntının? her zaman bu alaka olmayabilir?
hayır gittik gördük muayene olduk diyoruz hala daha yok bakmazlar yok yasakmış. yahu okuyun bir kere yahu OKUYUN ALLAHINIZI SEVERSENİZ YAHU!

Deveye hendek atlatmak burda ki bazı bayanlara laf anlatmaktan daha kolaydır valla.
Biz burda sallıyoz sanki.
Ağzı olan konuşuyo boş dolu farketmiyo ha.

yaa alttan muayene dediginiz alttan bişey sokmak manasında galiba tabii ki doktorlar bakire olanlara boyle bişey yapmazlar ama sorun vajina dışında bir sorun olursa tabii ki vajinayı acıp gorup muayene edebilirler...ben de bakireyim ve vajinamın dışında cıkan bir sorundan dolayı doktora acmak zorunda kaldım tabii ki...

yrn bende ultrasona gıtcemm :):)

dezember canim ben seyi merak ediyorum catal a yatip mi aliyorlar kültür icin birde bu kültürde hersey cikiyor mu mesela tüp filan kapali olsa???

canim ben avusturyada yasiyorum doktor kesinlikle yapmaz diye birsey yok yani sen dersin ben ultrasyonla baktirmak istiyorum tamam der ama bazi seyler var ki mecbur atan olmali ama kizligi zedelemeden bakiyorlar..arkadaslarim var ordan biliyorum

selam canim inan doktorlar genc kizda daha dikkatli oluyorlar hele bizim ulkemizdeki doktorlar gonul rahatligiyla doktora gorunebilirsin unutma saglik herseyden onemlidir hem alttan kontrol etse bile sadece vajinanin agzindan kultur alir o kadar baskada bisey yapmaz icin rahat olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…