Genç Olanlar ve Kendini Daima Genç Hisseden Herkesi Beklerim :)

evet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........:17:
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim..:21:..çok seviyorum..:17:
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:

bende abla diyeyim o zaman küçüğüz biz daha :1:

ikiz gercek adini ogrenebilirmiyimmm:) esra sen merak ediyordun yaziyorum ozelden:3:

tamam yaz bakalım bekliyorum :62::62:

evet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........:17:
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim..:21:..çok seviyorum..:17:
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:
gercekten gostermiyorsun:3:
neden merak ettin?:26:

hiic burda sohbet muhabbet ediyoruz ya insan ister istemez merak ediyor...istemiyorsan yazma ablam sorun degil:71:

ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani:71::71:

ben göremiyorum ama :44::44::44::44::44::44:

gercekten gostermiyorsun:3:

Hiic burda sohbet muhabbet ediyoruz ya insan ister istemez merak ediyor...istemiyorsan yazma ablam sorun degil:71:

aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim....:52:.sen beni birde ozaman gör................:34:
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26::1:

çam sakızı çoban armağanı :71::71::71::71:

$218676_1.webp

aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim....:52:.sen beni birde ozaman gör................:34:
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26::1:

yaa ben göremedim fotoları bana da söyleyin ama :S

ayyy cok sekerrrr:71::38: bu arada tweety erkekmis biliyormuydunuz:1:

evet :1: bende çok severim tweetyi hatta ilkokulda kalemliğim kalemim silgim tweetliydi hala saklarım kalemliğimi :1:

Son düzenleme:
Back
X