- Konu Sahibi eessrraa_esra
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ikiz gercek adini ogrenebilirmiyimmm:) esra sen merak ediyordun yaziyorum ozelden![]()
evet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim....çok seviyorum..
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:
ikiz gercek adini ogrenebilirmiyimmm:) esra sen merak ediyordun yaziyorum ozelden![]()
bende abla diyeyim o zaman küçüğüz biz daha![]()
ewett cok igrencler deme
mumlari ufluyorummmmm püffffffffffff hadi yiyelimmmm![]()
gercekten gostermiyorsunevet diyebilirsin canım.............
Sağol canım..........
Evet moru yeni diktirdim....beğendiğine sevindim..genelde renkli giyerim....çok seviyorum..
Yaşımı göstermediğimi hep söylerler...:78:
neden merak ettin?:26:
ikiz cok sagol ablammm ya sana abla diyebilirmiyimmm gerci demin resimlerini gordumde MASALLAHIN var ne 30 gosterioorsun nede 3 cocuk annesi 21 22duruyorsun fizigini korumussun ne kadar guzel...tuniklerinide cok begendimm ozellikle mor olani![]()
gercekten gostermiyorsun
Hiic burda sohbet muhabbet ediyoruz ya insan ister istemez merak ediyor...istemiyorsan yazma ablam sorun degil![]()
pastalarda pek guzelmisssssee sira hediyelerdee nerde benim hediyelerimmm
![]()
aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim.....sen beni birde ozaman gör................
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26:![]()
bence iyisin boyle yinede sen bilirsin bana ver 7 kilo
Walla tanimiyorum:44::44:
aslında 7 kilo daha vermem lazım..hatta vereceğim.....sen beni birde ozaman gör................
Yok acaba tanıdık falanmısın ki diye sordum............:26:![]()
ayyy cok sekerrrrbu arada tweety erkekmis biliyormuydunuz
![]()
yaa ben göremedim fotoları bana da söyleyin ama :s
evetBende çok severim tweetyi hatta ilkokulda kalemliğim kalemim silgim tweetliydi hala saklarım kalemliğimi
![]()
yaa ben göremedim fotoları bana da söyleyin ama :S
evetbende çok severim tweetyi hatta ilkokulda kalemliğim kalemim silgim tweetliydi hala saklarım kalemliğimi
![]()
bende sewiyorummmmmmmmm