- Konu Sahibi eessrraa_esra
ayy sonunda gördüm resimleri gerideymiş deBende beğendim mor olanı güle güle giy :)
sağol canım..............

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ayy sonunda gördüm resimleri gerideymiş deBende beğendim mor olanı güle güle giy :)
eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? Bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen![]()
eee kızlar evlenme teklifleriniz nasıl oldu? bana anlatır mısınız özel değilse aklıma geldi birden :)) merak ederim hep şu evlilik tekliflerini ilginç olabiliyo bazen![]()
canım ben görücü usulu evlendim...
Ama eşim benimle yalnız konuştu ,kendini anlattı. Bana benden istediklerini ,kendinin bana verbileceklerini .sonra olur mu?yapabilirmiyiz dedi? Bende olur tamam dedim....
Romantik değil yani...:84:
Ama nişanlılık dönemimiz çok hoş geçti ....çok gezdik dolaştık,eğlendik...
9 yıl bitecek hala o günler aklımızda.....
:97:
bende görücü usulu ewlendim bizimde oyle romantik bi ewlilik teklifimiz olmadi yanikonustuk anlastik ewlendik
![]()
Kızlar size iyi geceler..............![]()
Kızlar size iyi geceler..............![]()
iyidir canım :82:senden nehaber.................![]()
iyidir işte ablacım aynı yuvarlanıp gidiyoruz![]()
tweety yok bugün:26: doğum gününü kutluyor kocişiyle galiba..............![]()
evet yok bugün :44: evet kocişi ona güzel bir doğum günü sürprizi hazırladı sanırım![]()
umarım öyledir..........![]()
umarım :109::109: ablacım ben çıkıyorum yarın erken kalkıcam çünkügörüşürüz yarın kendine ve bebişlerine çok iyi bak Allah'a emanet ol
![]()