- 31 Mart 2011
- 6.298
- 57
- 113
- Konu Sahibi eessrraa_esra
şimdide unutulmaz başladı
bu diziyi hiç sevmiyorum ama annem işte dinlemiyo ki beni :84::84::84::84:

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şimdide unutulmaz başladıbu diziyi hiç sevmiyorum ama annem işte dinlemiyo ki beni :84::84::84::84:
izledimdee ne sacma bitti dugunleri oldu sonunda 12 yil sonra diolar 7 tane cocuklari olmus bole piknikteler bebeler dizilmis...foto cekeceekler sonra yagmur buyumus sevgilisini getirmiss edayada baksan hic bi degisiklik yok insan bi sacina bi kac beyaz yapar 7 cocuk dogurmus 12 sene gecmis ayni eski tas eski hamam ne hikmetseannene soyle izlemesine gerek yok yazdim sonunu
![]()
ayy hiç sorma izledi zaten sonunu
ilk başlarını izleyememiş onu izliyo şimdi
![]()
bir sorsana oda benimle ayni fikirdemiiii sonuc icinnn![]()
ahahaha evet hatta bittiğinde bunun nasıl 7 çocuğu olmuş hala aynı insan biraz yıpranır dedi![]()
şükür kapadı bari hepsini izlemeden gitti uyudu
![]()
ben geldii![]()
sen gelince aklima erik geliyor burda mevisimi bitmisss![]()
ayy kıyamam bebişimm yaa TRye gelcektin ama sen dimi yakın zamanda? gelince bol bol ye :)
evde sadece annenle senmi varsin kardeslerin yokmu:44: merak ettim kusura bakma
![]()
ben geldii![]()
yok canım ne kusuru sorabilirsin istediğini bende mümkün olabildiğince cevaplamaya çalışırım:)) bi tanecik abim var iki kardeşiz yani anlıycağın abim üniversiteye gidiyo şuanda yaz okulunda olduğu için evde 3 kişiyiz annem, ben ve babam![]()
hoşgeldinnnn çilekk naber?![]()
ewet ya inSALLAH ben gelene kadar ordada bitmez mevsimi![]()
hoşbuldum esracımm iyiyimm sen nasılsınn?
bu arada az önce forum takipte gördüm ben et yemem yazmışsın vejeteryan mısın yoksa sadece kırmızı et mi yemiyorsun?
ben vejeteryanım da ondan merak ettim![]()
annenlere söyle alsınlar buzluğa falan atsınlar bari şimdiden :))) gerçi buzlukta erik olur mu bilemiyorum ama :) bu arada sen nerdeydin almanya mı hollanda mı attım biraz![]()
hmmm...anladim canimbende meraklandimdi hep annenden bahsedince baska kimse yukmu didim acaba ne guzel annen baban yaninda ALLAH SAGLIKLI UZUN OMURLER VERSIN BUTUN AILENE...(AMIN)
![]()
aklima gelmedi degil ama hic duymadigimdan ses etmedimoralarda bi yerlerdeyimmm
ayy disardan cok urkutucu ruzgar sesi geliyorrrr
korktumm
:18: