- Konu Sahibi eessrraa_esra
evet kimse konuşmuyo![]()
ayy inanmıyorum neler de görücez daha ali taran ile ayşe özyılmazel evleniyomuş![]()
adam ne insafsiz karisi hastayken birakti

selam kızlarrr![]()
selammmmmmmmmmmmm

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
evet kimse konuşmuyo![]()
ayy inanmıyorum neler de görücez daha ali taran ile ayşe özyılmazel evleniyomuş![]()
selam kızlarrr![]()
hadi yaa yazıkk üzüldüm karısı içinuyuz adam hiç sevmem zaten kendisini..
allah iyilik versin canım :) çok canım sıkıldı benim de yaa yapacak hiçbir şey yokk
selammmmmmmmmmmmm![]()
selammmmmmmmmmmmm![]()
selam tweetycimmm![]()
valla ne kadar vicdansızlık yapmışş bir de evleniyormuş yazık yanii kadın o hasta haliyle kimbilir ne kadar üzülüyordur şimdi.. Allah kimsenin başına vermesin
ebru ciktimiii:26::26: biseymi oldu acepp bisey yazmadan gitmisss :44:
çıkmış mı:44: evet o bişey söylemeden çıkmazdı bişey mi oldu acaba :44:
:44::44::44::44::44::44::44::44::44:
neyse kötü düşünmeyelim iyi düşünelim iyi olsun inşallah.
kötü düşünmeyin tabiii bir şey olmamıştırr interneti bilgisayarı falan bir şeyler olmuşturr
İyi sohbetler kızlar.......Güzel bir İzmir gecesinden hepinize selammmm olsun....![]()
eee kızlar ne yaptınız bugün anlatın bakim![]()
İyi sohbetler kızlar.......Güzel bir İzmir gecesinden hepinize selammmm olsun....![]()
eee kızlar ne yaptınız bugün anlatın bakim![]()
anlatıyımmm :) ben bugün saat 1 gibi kalktımm sonra annemle dışarı çıktık ona elbise aldık gezdik akşam da sevgilimlenn buluştummsonra da eve geldim ve bilgisayarr iştee bu kadarr :)