- Konu Sahibi eessrraa_esra
- #2.701
iyiyim ablacım sen nasılsın :)
bugün iftara davetliydim![]()
iyiyim canım,bugün temizlik yaptım,çok yoruldum..:97:...eşim görevde...bende kk da geziniyorum.....

hım neler yedin ............

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
iyiyim ablacım sen nasılsın :)
bugün iftara davetliydim![]()
iyiym çok şükür :) 7 eylüldde ameliyat olucam :)) burunda kemik eğriliği varda ondan :)
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))geçmişolsun...............![]()
iyiym çok şükür :) 7 eylüldde ameliyat olucam :)) burunda kemik eğriliği varda ondan :)
iyiiym çok şükür ohh rahattın yanee bu akşam :))
ee iftarda ne vardı kıss neler yedin dün börekleri mörekleri yaptın oturdun kendi başına yedin bizimde burda biyerlerimiz şiştii bilionmu :)))
kendime konu bilemm açtım :))
http://www.kadinlarkulubu.com/kbb-k...onu-hakkinda-goruslerinize-ihtiyacim-var.html
bişi sorucam size ben bu konyu akşam 9:30 gibi açtım kendi profilimden açtığım konulara bakıorum ama bu konuyu göremiorum nedendir bilginiz varmı siz benim profile girip açtığım konulara bakarmısınız görebilecekmisiniz?
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))
evet evet rahattım
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahugönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda
![]()
iyiyim canım,bugün temizlik yaptım,çok yoruldum..:97:...eşim görevde...bende kk da geziniyorum......
hım neler yedin ............![]()
sağol şekerimmm biliosun bende malatyalıların geliniyim :) hemşeri sayılırız eşim benim kütüğü malatyaya almış :))
sende mi![]()
saol ablacım sizde neler vardı![]()
esra topiği malatyalılar topiği olarak değiştirsek mi?![]()
canım eşim bugün erken gitti...bende dünden kalanları yedim...
yayla çorbası, taze fasulye,yoğurtlu makarna......![]()
yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem vallageçmiş olsun canımhemde estetik gibi bir şey mi olucak bu
evet evet rahattım
yemekte;
yayla çorbası
sulu köfte
pilav
tavuk
salata
kadayıflı muhallebi
yediğimde 2 dilim börek yahugönderirdim ya bu kadar canının çektiğini bilseydim aşk olsun bir böreğin lafı mı olur aramızda
![]()
yok canım estetikmi allah korusun :) rabbimin yarattığını asla bozamamm o günaha girmeye cesaret edemem valla
canım afiyet şeker olsun sanaa keşke hepsini yiyeydin kıs :))) bizim yerimizede yanii
kızlarr benim çok uykum geldi acaip bi uyku bastırdı :)) ben yatmaya gitmece size iyi sohbetler bu arada şu gıcık nerelerde bu akşam yok hayırdır :)) hepinizi öpüorum iyi geceler.....
ayy bak üzdün beni kıss benim sana bişi dediğim yokki sağolsın çok düşüncelisin ama böle yapma :)) saçma sapan olan bişide yok :) bk esprine gülüorumşaka yaptım yahu ameliyat öncesi güldüreyim seni dedim ama saçma bir espri oldu farkındayım
yok canım diyetteyim ben zayıflamam lazım :84::84: bu kadarı kafi![]()