Hatırlıyorum ve yine çok üzülmüştüm..Siirt’te.Bizim burada bi hemşire arkadasinj kurtarmak için girdiği baraj suyunda kaybolmuştu, tam 64 gün sonra bulundu. Bulunduğu güne kadar her gün haberlere girip bakiyodum, sürekli aklımdaydı,hep dua ettim bulunsun diye. Gençti.Cenazesi gömüldüğü gün üzerimden çok ağır bir yük kalkmıştı sanki. Bende çok etkilenmiştim..
Kader, kısmet..
Evet siirtte. Amin insaAllahHatırlıyorum ve yine çok üzülmüştüm..Siirt’te.
Allahım sabır versin ailelerine.
Teşekkür ederimBaşınız sağ olsun. Hadi nehire düşenin ecelmiş de genç yaşta sebepsiz (gibi görünen) intiharlar çok arttı son zamanlarda. Üzülmekten başka bir şey yapamıyoruz.
Kardeşinizi göz önünde tutun.Teşekkür ederim
Memletimde çocukların gençlerin üzerinde inanılmaz baskı var
Baskı sebebiyle olduğuna yemin edebilirim ama ispatım yok
Kendi kardeşimden bile biliyorum,üst üste bir yılda 3 genç kendini asmıştı ve kardeşim de babamdan baskı görünce kendini asacağını söylemişti
Aşırı tutucu ve baskıcı aileler var bu çocuk da öyle olmuş olabilir deyip kendimi yiyorum
Aileler neden daha duyarlı olmaz falan filan
Evet Bende böyleyim..Merhaba herkese tatsız bi konu biliyorum ama 3 gündür kafamda kalbimde sürekli düşünüp duruyorum bu olan olayları..
Etkisi geçer belki ama şuan aşırı etkisindeyim ,sizler de bu kadar etkileniyor musunuz ?
Konu şu,4 gün önce memleketimde komşunun oğlunun iş arabasıyla nehire düşüp öldüğünü duydum (22 yaşında)
Ertesi gün de bi gencin de kendini asarak öldüğünü duydum (23yaşında)
İkisinin de fotoğrafını sosyal medyada paylaşanlardan gördüm,yüzleri hep gözümün önünde,neden o çocuk kamyon sürerki sorusu (tamam ecel vs biliyorum)
Diğer çocuk da not bırakmamış neden olduğu belirsiz hadi bilinse de gencecik bir çocuk toprak oldu,annesi ne durumdadır acaba diye diye yedim kendimi
Siz de bu kadar düşünüp üzülüyor musunuz ?
Evet memlekette hergün oluyor bunlar biliyorum ne yazık ki ama böyle uzak tanıdık olunca daha çok etkileniyorum
Yaa üzüldüm, Allah korusun.Teşekkür ederim
Kendi kardeşimden bile biliyorum,üst üste bir yılda 3 genç kendini asmıştı ve kardeşim de babamdan baskı görünce kendini asacağını söylemişti
Aşırı tutucu ve baskıcı aileler var bu çocuk da öyle olmuş olabilir deyip kendimi yiyorum
Bu konuyu okumak iyi geldi. Orta yaş sendromunda olduğumu düşünüyordum. Ölümler beni etkiler, haber izlemeyi bıraktım.Merhaba herkese tatsız bi konu biliyorum ama 3 gündür kafamda kalbimde sürekli düşünüp duruyorum bu olan olayları..
Etkisi geçer belki ama şuan aşırı etkisindeyim ,sizler de bu kadar etkileniyor musunuz ?
Konu şu,4 gün önce memleketimde komşunun oğlunun iş arabasıyla nehire düşüp öldüğünü duydum (22 yaşında)
İkisinin de fotoğrafını sosyal medyada paylaşanlardan gördüm,yüzleri hep gözümün önünde,neden o çocuk kamyon sürerki sorusu (tamam ecel vs biliyorum)
Diğer çocuk da not bırakmamış neden olduğu belirsiz hadi bilinse de gencecik bir çocuk toprak oldu,annesi ne durumdadır acaba diye diye yedim kendimi
Evet memlekette hergün oluyor bunlar biliyorum ne yazık ki ama böyle uzak tanıdık olunca daha çok etkileniyorum
Kendileri öyle yetişmiş çocuklara gençlere de uyguluyorlarTeşekkür ederim
Evet çok etkileniyorum, 6 ay önce köyümüzde 19 yaşında bir genç pompalı tüfekle kendini öldürdü.Merhaba herkese tatsız bi konu biliyorum ama 3 gündür kafamda kalbimde sürekli düşünüp duruyorum bu olan olayları..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?