Genç ölümü

Başınız sağ olsun. Hadi nehire düşenin ecelmiş de genç yaşta sebepsiz (gibi görünen) intiharlar çok arttı son zamanlarda. Üzülmekten başka bir şey yapamıyoruz. 😢
Gençlere bir şeyler oluyor,hayatla bağlarını koparıyorlar son zamanlarda haberlerde görüp duyuyoruz.Umutsuz ,moralsizler ,meslek sahibi bile olanlar vardı.Allahım kimseye yaşatmasın böyle kayıpları inşallah🤲🤲,yaşayanlarada sabrını versin .Bir anne olarak çok üzülüyorum😔😟

Bende çok etkileniyorum, bu yüzden haber izlemeyi bile bıraktım. Bir yakını özellikle de genç birisinin ölümü ailenin ağıtları bunları görünce başıma ağrılar girene kadar ağlarım. Biliyorum normal değil ama böyleyim, değiştiremiyorum kendimi. Bu nedenle de bakmamaya, görmemeye çalışıyorum çok üzülüp kendimi perişan etmemek için. Sma hastası bebeklere yardım ediyorum mesela ben, bir tanesi vardı yavrum annesi intihar edip vefat etmişti. O yavrucagı her ay takip ettim elimden geldiğince hep destek olmaya çalıştım her ay maddi olarak. Sonra o yavru da melek oldu. Çok üzüldüm çok ağladım aşırı etkilendim. Bağ kurmuştum o bebekle, kimsesiz annesiz bir bebeğin kurtulmasını çok istiyordum ama olmadı. Bu olaydan sonra artık yardım etsem dahi sayfaları takip etmiyorum, sonrasında yaşıyor mu düzelmiş mi vefat mı etmiş diye bakmıyorum. Sadece yardım ediyorum elimden geldiğince. Yine baksam yine yıkılırım çünkü kendimi biliyorum
Yeryüzü hassas kalbi olanlara dar geliyor sanırım.Keşke tüm insanları iyilik sarsaydı👏👏

Gençlere bir şeyler oluyor,hayatla bağlarını koparıyorlar son zamanlarda haberlerde görüp duyuyoruz.Umutsuz ,moralsizler ,meslek sahibi bile olanlar vardı.Allahım kimseye yaşatmasın böyle kayıpları inşallah🤲🤲,yaşayanlarada sabrını versin .Bir anne olarak çok üzülüyorum😔😟
Çünkü geleceğe dair ümitleri, inançları, hedefleri yok. Olamıyor. Okuyup meslek sahibi olsak iş bulamayız diyorlar. İş bulsak geçinemeyiz diyorlar. Ki haklılar da. Konuyu başka yere çekmek istemiyorum ama durum bu. Üstüne bir de baskıcı aile + psikolojik sorunlar da eklenince kaçınılmaz son geliyor. Ha intihar doğru mu veya bir çözüm mü tabii ki hayır. Ama insan bir yerde anlıyor.

Çünkü geleceğe dair ümitleri, inançları, hedefleri yok. Olamıyor. Okuyup meslek sahibi olsak iş bulamayız diyorlar. İş bulsak geçinemeyiz diyorlar. Ki haklılar da. Konuyu başka yere çekmek istemiyorum ama durum bu. Üstüne bir de baskıcı aile + psikolojik sorunlar da eklenince kaçınılmaz son geliyor. Ha intihar doğru mu veya bir çözüm mü tabii ki hayır. Ama insan bir yerde anlıyor.
Neden coğrafya kaderindir dedikleri böylece anlaşılıyor😕Gençlerin umudu yok,parası yok yok da yok

Bende etkileniyorum.
İptal olan kpss öncesi bende araba kazası geçirdim. Araç ters döndü. Annemle içinden sağlam şekilde çıktık. O günden beri bende her gördüğüm kaza haberinde üzülüyorum

Hayatta ne zaman ne olacağı belli olmuyor, nefes aldığımız her anın kıymetini bilmek lazım

Beni de etkiliyor. haber izlemiyorum o yüzden.
Son zamanlarda artan kadın cinayetleri özellikle videoları izlediğim zaman aklımdan gitmiyor.

Bende etkileniyorum.
İptal olan kpss öncesi bende araba kazası geçirdim. Araç ters döndü. Annemle içinden sağlam şekilde çıktık. O günden beri bende her gördüğüm kaza haberinde üzülüyorum

Hayatta ne zaman ne olacağı belli olmuyor, nefes aldığımız her anın kıymetini bilmek lazım
Çok çok geçmiş olsun😔O kadar güzel yazmışsınız ki ,her yaşadığımız güne şükretmeliyiz😇👏👏

Merhaba herkese tatsız bi konu biliyorum ama 3 gündür kafamda kalbimde sürekli düşünüp duruyorum bu olan olayları..
Etkisi geçer belki ama şuan aşırı etkisindeyim ,sizler de bu kadar etkileniyor musunuz ?

Konu şu,4 gün önce memleketimde komşunun oğlunun iş arabasıyla nehire düşüp öldüğünü duydum (22 yaşında)
Ertesi gün de bi gencin de kendini asarak öldüğünü duydum (23yaşında)

İkisinin de fotoğrafını sosyal medyada paylaşanlardan gördüm,yüzleri hep gözümün önünde,neden o çocuk kamyon sürerki sorusu (tamam ecel vs biliyorum)
Diğer çocuk da not bırakmamış neden olduğu belirsiz hadi bilinse de gencecik bir çocuk toprak oldu,annesi ne durumdadır acaba diye diye yedim kendimi:KK43:

Siz de bu kadar düşünüp üzülüyor musunuz ?

Evet memlekette hergün oluyor bunlar biliyorum ne yazık ki ama böyle uzak tanıdık olunca daha çok etkileniyorum :KK43:
İnsan ister istemez etkileniyor. Kuzenim iki buçuk yaşındaki çocuğunu menenjitten kaybetti. Çok üzülmüştüm. Tam 8 yıl sonra eşi kalp krizi geçirdi öyle vefat etti döndü baba evine derken bı 6yil sonrada babası kendisini astı. Yani rabbim kimseye kaldıramayacağı yükü vermezmis ama kuzenim için hayat nasıl ilerliyor içini kimse bilmez çok üzücü bişey. Geçen yıl arkadaşımı kanserden kaybettim bebeği vardı yani insan çok etkileniyor yakını olduğu için. Hoş yakınım olmasada ülkede olan vakalarda duyunca üzülüyorum

Benimde bir kaç hikayem var. Çok sevdiğimiz bir aile dostumuz 24 saat uzağa evlendi. Mutluydu ama sonra sorunlar başlamış. Bir gün haberini gördük. Çamaşır asarken balkondan düştü.. balkon 1 mt duvar kendi boyu 1.55 Eşi mi attı, intihar mı etti ne aile üzerine gitti ne başkası.. öylece göçtü gitti hayattaki en pozitif insandı. Sabah yemeğini yapmış saçına fon çekmiş..

Birde acı kazalara çok yanıyorum, ilk işe basladigim zaman tarım işçileri yanarak vefat etmişti.. kurumda ayrıntılar yayildi tabi, günlerce ağlamıştık.. ama hepimiz tadacagiz o an gelene kdr yaşamın hakkını vermek gerekir..

Merhaba herkese tatsız bi konu biliyorum ama 3 gündür kafamda kalbimde sürekli düşünüp duruyorum bu olan olayları..
Etkisi geçer belki ama şuan aşırı etkisindeyim ,sizler de bu kadar etkileniyor musunuz ?

Konu şu,4 gün önce memleketimde komşunun oğlunun iş arabasıyla nehire düşüp öldüğünü duydum (22 yaşında)
Ertesi gün de bi gencin de kendini asarak öldüğünü duydum (23yaşında)

İkisinin de fotoğrafını sosyal medyada paylaşanlardan gördüm,yüzleri hep gözümün önünde,neden o çocuk kamyon sürerki sorusu (tamam ecel vs biliyorum)
Diğer çocuk da not bırakmamış neden olduğu belirsiz hadi bilinse de gencecik bir çocuk toprak oldu,annesi ne durumdadır acaba diye diye yedim kendimi:KK43:

Siz de bu kadar düşünüp üzülüyor musunuz ?

Evet memlekette hergün oluyor bunlar biliyorum ne yazık ki ama böyle uzak tanıdık olunca daha çok etkileniyorum :KK43:
Her ölüm acı ama genç ölüm yakınları için çok çok zor Allah sabır versin ailelerine :dua: Ben erkek kardeşimi trafik kazasında kaybettim 22 yaşındaydı.. Aynı arabada 42 yaşındaki dayım da vardı onu da kaybettim :(

Yakın zamanda genc bir yakınımızı kaybetmiş biri olarak yazıyorum bunun . Annesi yoktu , babası evlenmiş birisiydi , kendisinin ne yatağı vardi ne de başka bir eşyası ve kendisi de uzaklarda yaşıyordu. Geldi izne . Evime geldi yedik , içtik, helallik aldı benden . Ertesi gün oldu dediler . Kalp krizi geçirmiş . Hala üzülüyorum. Hayatımın sonuna kadar da bu üzüntüyü unutamayacağım. Kardeşimi kaybetmiş gibiyim çok üzgünüm 😭

tanımadıklarıma üzülmüyorum. yakınımdan hatta ailemden üst üste ölenler oldu. kendim de manen ölmüş falan olabilirim. üzülsem kendi halime üzülürüm başka da kimseye üzüntüm yok.

Ben pek etkilenmezdim 😅 . Geçtiğimiz yıl eylülde, adını sadece erkek arkadaşımla yaptığımız kpss’de yazılabilecek yerler araştırmalarımızda duyduğum bir ilçeye atandım. Tek başıma ülkenin bir ucuna geldim, evimi tuttum vs işime başladım.

Önce sömestir tatilinde yeni atanmış bir sağlık çalışanının ilk gününde kar temizleme aracının altında kalıp hayatını kaybettiğini duyduğumuzda babamla çok üzüldük. Bu sene de eylülde yeni atanmış bir okul öncesi öğretmeni görev yerine giderken hayatını kaybetti. Çok kolay etkilenen, üzülen bir insan değilim. Ancak ben ve ailem bu olaylara fazladan üzüldük. Galiba fazla empati yaptık.

Bizim burada bi hemşire arkadasinj kurtarmak için girdiği baraj suyunda kaybolmuştu, tam 64 gün sonra bulundu. Bulunduğu güne kadar her gün haberlere girip bakiyodum, sürekli aklımdaydı,hep dua ettim bulunsun diye. Gençti.Cenazesi gömüldüğü gün üzerimden çok ağır bir yük kalkmıştı sanki. Bende çok etkilenmiştim🥺..
Kader, kısmet..
cok üzücü can bu etkilenir vicdani olan herkes yakin akraba vs tanidik olursa tanimadik olsada üzülürüz . Allah rahmet eylesin Hemsire hanimi ...ve tüm hayatini kaybeden kardeslerimizi amin

Ben de konu açacaktım ama vazgeçtim.Geçtiğimiz hafta ortokulda aynı sınıfta olduğum arkadaslarımdan biri trafik kazasında öldü diğeri afrinde yaralandı komadaydı,ikisinin aynı hafta olması garipti ve hepimiz aynı sınıftaydık.Afrinde yaralanan arkadasımsa komadaydı,uyanır diye umutluyduk şehit oldu 3 gün oluyor belki görmüşsünüzdür.Yani bir gün önce durumuma bakan insan sabah yoktu..Gözümü ne zaman kapatsam gözümün önündeler.Pazar günü kpss var odaklanmıyorum.Hayat o kadar boş ki anlam veremiyorum.Özellikle şehit olan arkadasım o kadar yoksuldu ki annesi onu sokaklarda büyütmüştü evleri bile yoktu tek göz oda vermişti belediye.Babası bırakıp kaçmış cok kücükken.Yokluktan uzmancavus oldu gün göremeden sehit düştü hissettiklerimin annesinin feryadanın tarifi yok(24 yasında ikiside)Diğer arkadasımsa polisliğe hazırlamıyordu kullandığı araç tarlaya ucmus.Kelimelerim kifayetsiz..

Ben 18-19 yaşlarındayken küçük bir yerde bir doktor vardı.Biri kız 4 çocuk.Oğlanlardan biri normal,diğerleri sağır dilsiz.Dilsiz olanlardan biri evlendi.Ertesi gün normal olan trafik kazasında vefat

Back
X