- 21 Kasım 2013
- 1.165
- 749
- 178
- Konu Sahibi coco_cambo
-
üniversite bölgesi olması güzel tabi, boş kalmaz, kolay satılabilir. mutfak olayı benimde kafamı karıştırıyordu; ama çözümün de mantıklı...Alacağın muhite ve evin planına göre mantıklı bence. Bizim istediğimiz bölge üniversite bölgesi. Temiz bir muhit. İstediğimiz planda ev bulursak düğün sonrası takılarla alalım diyoruz. İlerde satmakta, kiraya vermekte kolay bu muhitte.
Ben sadece amerikan mutfak olayından korkuyordum ama onda da gerçekten sağlam ve kaliteli bir davlumbaz iş görür diye düşünüyorum.
Yatırım amaçlı güzel olur canım içine eşyada koyarsan eşyalı kiraya verirsin 1+1 ler çoğunlukla eşyalı veriyorlar.evliyim canım. aslında ben yatırım amaçlı düşünüyorum; ama istediğim zamanda satabilmek isterim.
üniversite bölgesi olması güzel tabi, boş kalmaz, kolay satılabilir. mutfak olayı benimde kafamı karıştırıyordu; ama çözümün de mantıklı...
Amerikan mutfak kullanan tanıdıklarım var pek memnun değiller davlumbaz istediği kadar güçlü olsun diyorlar yinede siniyor yemek kokuları özellikle balık falan kızarttınca ,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.Alacağın muhite ve evin planına göre mantıklı bence. Bizim istediğimiz bölge üniversite bölgesi. Temiz bir muhit. İstediğimiz planda ev bulursak düğün sonrası takılarla alalım diyoruz. İlerde satmakta, kiraya vermekte kolay bu muhitte.
Ben sadece amerikan mutfak olayından korkuyordum ama onda da gerçekten sağlam ve kaliteli bir davlumbaz iş görür diye düşünüyorum.
Benim babamda aynı. Kötü alışkanlığı akrabaları işte. Hani ihtiyaçları olsa, helali hoş olsun ama bizden zengin insanları zengin etti.
Çocuk konusunda da dediğin gibi ilk 2 yıl istemiyorum. Ama olsa bile, zaten ilk 2 sene odası olmasa da olur diye düşünüyorum. Beşikte yanımızda yatar, ben işe dönünce, ev borcu bitince de daha büyük bir ev için girişiriz. Nasip tabi.
Amerikan mutfak kullanan tanıdıklarım var pek memnun değiller davlumbaz istediği kadar güçlü olsun diyorlar yinede siniyor yemek kokuları özellikle balık falan kızarttınca ,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.
evet tek cocuk da sıkıntı olmaz senın ıcın aranızda buyur gıder :) en azından unıversıte muhıtı olunca kolay degerlenır.gayet akıllıca yatırım olur...amerıkan mutfagı da gayet sık durur..saglam cekım gucu olan davlumbazlar var 1,800 e bosh'un onlar ısını gorur.( ınşallah sağ salım alıp oturursun)
Biriktiriyoruz ama en az bi 5senemiz lazim faizler malûm cekecgimiz parayi en aza indirgememez gerekiyo ki vade uzayip faiz cogalmasin bizimkide farkli bir bakis acisiev alamasak da kenarda cıddı bı bırıkım yaparsan uzun vadeli bu her anlamda ışine yarar..ben artık hıc olmadı onu dusunuyorum canım
Balık kızartmak sağlıksız zaten:) Ben fırında yapıyorum pişince havalandiriyorum koku kalmiyorBen şimdiki evimde bile balık yapmıyorum, kızartmada yapmıyorum :) Dediğin gibi siniyor. En çok fırın kullanıyorum. Ada mutfak tarzı olursa iyi olur diye düşünüyorum. En azından iki ayrı pencere oluyor. Öyle bulamasam bile kendi evim olur, biraz masraf yapar, istediğim hale çeviririm. Daha var bizim almamıza da bakalım kısmet :)
Balık kızartmak sağlıksız zaten:) Ben fırında yapıyorum pişince havalandiriyorum koku kalmiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?