genç yaşta ev sahibi olanlar??

üniversite bölgesi olması güzel tabi, boş kalmaz, kolay satılabilir. mutfak olayı benimde kafamı karıştırıyordu; ama çözümün de mantıklı...

üniversite bölgesi olması güzel tabi, boş kalmaz, kolay satılabilir. mutfak olayı benimde kafamı karıştırıyordu; ama çözümün de mantıklı...

Benim mutfağım ayrı şu an ama ağır yemekler yapınca, aspiratör yetmiyor, bütün ev yemek kokuyor. Bir anlamı yok yani ayrı olmasının. Ama bi yakınım çok iyi bir davlumbaz aldı yeni, mutfağı ayrı ve geniş ama ocaktan gelen kokuyu mutfak masasından almıyorsun. O kadar yüksek ki çekiş gücü. Kendi evim olsa buraya da alcam ama kiradayım. Kendi evim olunca alırım, ilerde taşınınca da söker götürürüm.

Amerikan mutfak kullanan tanıdıklarım var pek memnun değiller davlumbaz istediği kadar güçlü olsun diyorlar yinede siniyor yemek kokuları özellikle balık falan kızarttınca ,inşallah gönlünüze göre bulursunuz.

evet tek cocuk da sıkıntı olmaz senın ıcın aranızda buyur gıder :) en azından unıversıte muhıtı olunca kolay degerlenır.gayet akıllıca yatırım olur...amerıkan mutfagı da gayet sık durur..saglam cekım gucu olan davlumbazlar var 1,800 e bosh'un onlar ısını gorur.( ınşallah sağ salım alıp oturursun )

Ben şimdiki evimde bile balık yapmıyorum, kızartmada yapmıyorum :) Dediğin gibi siniyor. En çok fırın kullanıyorum. Ada mutfak tarzı olursa iyi olur diye düşünüyorum. En azından iki ayrı pencere oluyor. Öyle bulamasam bile kendi evim olur, biraz masraf yapar, istediğim hale çeviririm. Daha var bizim almamıza da bakalım kısmet :)

Aynen aynen. O yakınımda setini 6bine almış. İnşallah olur ya, bizim var daha bakalım. Önce evlilik, sonra düğün borçları, sonra ev

arkadaşım biz eşimle 50bin TL biriktirdik ve geçen kasım ayında 130bine ev aldık
80bin için kredi kullandık ama şimdi almasa idik çocuğumuz büyürken masraflarda büyüyor bunu gördük
iş işten geçecekti birde kiralar yüksekti ev sahiplerine o kirayı vermek canımı acıtıyordu
şükürler olsun rabbim bize nasip etti darisi isteyen tüm arkadaşlara olsun
ev aldıktan sonra zorlanıyoruz ama olsun sabır veriyor rabbim ve öyle bunaltmıyor

ev alamasak da kenarda cıddı bı bırıkım yaparsan uzun vadeli bu her anlamda ışine yarar..ben artık hıc olmadı onu dusunuyorum canım
Biriktiriyoruz ama en az bi 5senemiz lazim faizler malûm cekecgimiz parayi en aza indirgememez gerekiyo ki vade uzayip faiz cogalmasin bizimkide farkli bir bakis acisi

canım bizde yeni evliyiz,ev sahibi olduk çok şükür allah borumuzu bitirmeyi nasip etsin.
altınların üstüne bir ev kredisi birde tüketici kredisi çektik.
Birde devam eden ev eşyası kredimiz var.2 kişi 3 kredi ödüyoruz,zorlanıyoruz ama seneye 1 kredimiz bitince rahatlayacağız inş.Çocukla bunlar çok zor amayani çocuk demek masraf demek malesef ki..
birikim meselesine gelince ;biz biriktiremeyeceğimiz anladığımız için böyle krediler çektikumarım siz biriktirebilirsiniz.

Balık kızartmak sağlıksız zaten:) Ben fırında yapıyorum pişince havalandiriyorum koku kalmiyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…