- 2 Ekim 2014
- 8.630
- 6.514
- 248
- 38
- Konu Sahibi coco_cambo
elinde çok iyi para kalıyor...bankaya hesap açtır faizle
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
şöyle birşey var ama kayınvalıdemde vermese o 25 bın tl yı karşiliycak altınım vardı dugunden kalma...Hımm işte biz burda tıkanıyoruz
Nitekim peşinat verecek bi kayınvalidem hiç olmadı.
Benim için bi umut vaadediyordun ama pıstımm![]()
Peki ailene ev bulabildinmi.:) hayatımda ne okul ne hayatında hırslı olamadım.keske olsaydım suan farklı yerlerde olurdum.ama aılem 30 yıldır kıracı...yasadıklarımdan dolayı ev olayına fena takmış durumdayım.ıkızlerın hastane masrafını ayırdım.onda sıkıntı yok.sıkıntım ılerıye donuk sımdıden bırıkım yapmak zorunda oluşum.babamın savurganlıgının ceremesını cekıyoruz aılemle yıllardır.
ben aynı zamanda eylıkduunde emlakcıydım 200.000-250.000 arası değişir canımbeylikdüzündeki evlerin fiyatları ne kadarmış peki ???
Peki ailene ev bulabildinmi.
Onlarin birikmisi varmi.
Nekadar kira veriyolar.
Baban calisiyomu?
Cok soru sordum biliyorum ama bizimkilerde ayni.
Hic ev alamadilar.
Babam kac yasina geldi hala calisiyo.cok uzuluyorum.
Birikmisleride yok.
Bende beylikduzunu soylemistim aileme ama babam nasil ise gidip gelicek oda sorun.
Bende cok istiyorum ev sahibi olmayi. Babalarimizda cok benziyormus :) bizde esimle her ikimizde devlet memuruyuz daha yeni evlendik 1.5 ay oldu. Agustosta borcumuz bitecek sonra bir iki sene birikim yapip ev almayi dusunuyoruz :)
düğünde takılan para vardı 3 bin tl kadar.başkada hıcbırseyımız yoktu valla.kıramı kayınvalıdem verıyordu sadece 500 tl
şöyle birşey var ama kayınvalıdemde vermese o 25 bın tl yı karşiliycak altınım vardı dugunden kalma...
kesınlıkle dogru yoldasın.ımkanın varsa cocugu da 2 sene yapma...yolu yarıla oyle yap cocugu.ınsallah alırsınız evınızı.kı sızın ış de garantı...sıkıntı olmaz bence
Bi ara ben de evim olsun diye tutturmuştum, kiracılık her anlamda bıktırıyor insanı. Ev sahibi, komşular, apartman dertleri vs. vs. Yine istiyorum ev ama İstanbul'dan ev almamız imkansız. Anca ben de bi işe girdiğimde, belimizi doğrultursak eşimle seçtiğimiz bi ilde alacağız ev. Bu arada ben genç yaşta ev sahibi olanların ya aile desteğiyle ya da borç harçla ev sahibi olduğuna inanıyorum. Üzme kendini evim yok diye, anladığım kadarıyla kira ödemiyorsun, kıymetini bil...
Allah gönlünüze göre versin canım.cok sukur kıra odemıyoruz ama sonucta ev benım degıl.esımın degıl...o yuzden kendı evımıze gecmek ıstıyorum..hıc olmadı bırıkım amaclı kucuk ev almak..amac borca gırıp para bırıktırmek cnm...
kıracılık cok zor...ev sahıbı manyak cıkar.ust komşu arıza cıkar..en guzelı kendı evın.
canım ben diyarbakır lice'de görev yaparken, nasıl olsa para harcayacak yer yok, bekarım, sorumluluğum yok deyip 1+1 ev almıştımcok sukur kıra odemıyoruz ama sonucta ev benım degıl.esımın degıl...o yuzden kendı evımıze gecmek ıstıyorum..hıc olmadı bırıkım amaclı kucuk ev almak..amac borca gırıp para bırıktırmek cnm...
kıracılık cok zor...ev sahıbı manyak cıkar.ust komşu arıza cıkar..en guzelı kendı evın.
coco_cambo dilerim en kısa sürede gönlüne göre bir ev sahibi olursun. Bebişleri de sağlıkla kucağına al inşallah. Biz de bayadır Beylikdüzündeki evlere bakıyorz. Gidip gördüğün, içine sinen ev var mıydı? Bi ara gidip görmek istiyorum. Sürekli netten takip ediyorz biz de evleri. Bizim de henüz 1 aylık olmamış bebişimiz var. Maddi durumlarımızda hemen hemen aynı sizinle.
![]()