• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gençlğimi doya doya yaşasaydım

denizzkizi

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2010
233
0
46
İstanbul
arkadaslar
benim derdim aslinda dert degil ama ne bilim
kisa kisa anlatayim
nisanlimla tanistigima 15-16 yasindaydim o zamandan beri hep onunlayim tabi 1-2 ayrilik yasadik ama onlarda 2 haftayi gecmedi yani herseyimin ilki... gecen sene nisanlandik seneyede dügünümüz olucak yani 8-9 senedir birlikteyiz nisanlim her zaman seni ben büyüttügüm senin cocuklugunu bilirim diye sakalasir benimle...
cok mutluyum onuda cok seviyorum yani buraya kadar hic bi sorunum yok ama herkezin bana dedigi
"hic hayatini yasamadin hic özgür olmadin simdide evlenip gidiyorsun"
ne bilim aslinda gurur duycagim birsey ama bi o kadarda üzülüyorum düsünün yani tüm arkadaslarimiz ortak hic ayri bi arkadasimiz yok beni avucunun ici gibi biliyor bende onu nereye gitsem oda geliyor o nereye gitse ben oraya tatile bile beraber giderdik hep cevremizde artik bizi 1 insan gibi görüyor isimlerimiz hep beraber aniliyor ne bilim aslinda hos bisey ama bi o kadarada kötü
annem bile kizim keske biraz baska insan tanisaydin biraz gezip görseydin diyor...
evleniyorum seneye yani hayatim boyunca hep ayni kisi ile geciricem bazen pismanim keske herkezin dedigi gibi bende gencligimi doya doya yasasaydim arkadaslarimla gezip tozsaydim baska insanlar tanisaydim diyorum... napicam bilmiyorum benimle ayni durumda olan varmi???

yaa uzun sürmüş ve güzel bişeylee evlenmek gibi kutsal bi olaylaa sonuçlanıyo dua et..
artı seviyorum demişsin sevdiğin erkekse bence hiiiçç sorun yokk onlaa gezip tozup yaşamıssındır..
bencee sorun etmee yaa hayat gezmekden tozmakdan mı ibaret sanki..sen hayatınınn insanını bulmuşsun vee çok güzel bi adım atıcaksın ne mutlu sana emin ol yerinde olmak isteyecek çok kişi vardır biride benim çünkü..
uzun bi ilişkinin bitmesi kadarda acı bişi yok...

Bence nişanlın aslında bunu kendi için söylemiş ama,senin üstünden konuşmuş gibi geldi bana,günahını almakta istemem ama sen bayan olarak böyle düşünüyorsan o erkek olarak düşünmesi hayli hayli normal :)

canim sagol o tatli düsüncelerin icin ne bilim bende bazen yeni seyler kesfetmek istiyorum ama nisanlimda hepsini ögrendim iste... kiz arkadaslarim birileriye tanistiklari zaman bazen kiskanirim anlata anlata bitiremezler yeni huylari yeni yönleri falan filan... ne bilim ya suan kendime gülüyorum benim derdim dert degil biliyorum sanirim birazcikta evlilikten korkuyorum....

:)) düsünüyor olabilir sonucta oda ayni durumda gerci yasca benden baya büyük birde bu evlilik bunaltilari insani dahada düsündürüyor... :)))

bırak sen yaa sarıl nişanlınaa sıkı sıkı :):)

Çok uzun ilişkilerde bir bıkkınlık, yada o heyecanın sönmesi oluyor. Sen onu çocuk yaştan beri tanıdığın için sende sevgiden ziyade bir bağımlılık olmuş canım. Elbette sevgi vardır ama en çokda bağımlılık olmuş. Önününüzde uzun yıllar var, ve sen şimdi doğal olarak kafan karışıyor, acaba başka birisi ile görüşseydim, hayatım farklı olurmuydu diye?
Olaya birde şu yönden bak, yeni birisi, ona alışmak, huylarını öğrenmek epey vakit alacaktır. Belki tekrardan sevmek...
Eğerki kendinden eminsen sımsıkı tutun ilişkine, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz..

valla sevgilisinde ayrılanlar bir turlu dogru insanı bulamayanlar cok mutlumu sanki insanın butun hayatını etkiliyor bi tane olsun ilk olsun son olsun bundan daha guseli varmı..15-16 yasında erken baslamıssın cıkmaya o dogru ama napıcan yani ayrılıyım ozgurlugumu yasıyım durumuda olmazki artık

Son düzenleyen: Moderatör:
Çok uzun ilişkilerde bir bıkkınlık, yada o heyecanın sönmesi oluyor. Sen onu çocuk yaştan beri tanıdığın için sende sevgiden ziyade bir bağımlılık olmuş canım. Elbette sevgi vardır ama en çokda bağımlılık olmuş. Önününüzde uzun yıllar var, ve sen şimdi doğal olarak kafan karışıyor, acaba başka birisi ile görüşseydim, hayatım farklı olurmuydu diye?
Olaya birde şu yönden bak, yeni birisi, ona alışmak, huylarını öğrenmek epey vakit alacaktır. Belki tekrardan sevmek...
Eğerki kendinden eminsen sımsıkı tutun ilişkine, zamanın ne getireceği hiç belli olmaz..

canim sagol bunlari okurken bi an gözlerim doldu :))))
ne bilim ya ben cok duygusal oldummmm evlilik yaklasinca böyle düsüncelere kapiliyorum iste :(((

valla sevgilisinde ayrılanlar bir turlu dogru insanı bulamayanlar cok mutlumu sanki insanın butun hayatını etkiliyor bi tane olsun ilk olsun son olsun bundan daha guseli varmı..15-16 yasında erken baslamıssın cıkmaya o dogru ama napıcan yani ayrılıyım ozgurlugumu yasıyım durumuda olmazki artık

tatlim sagol biz bi basladik bidaha kopamadik simdide böyle düsünürüz iste :))) saka bi yana sagol böyle sözler icimi cok rahatlatiyor...

Birkaç tecrübe yaşamış olmanın çok büyük getirileri oluyor aslında ama sevdiğinle berabersen mutlu olmaya bak bence de. :delphin:

valla şekerim sen rahatı bulmuşsun şikayet edecek yer arıyosun..
allah ayırmasın sizi ,,,herkes kavuşmak için dua ediyo ölüyo bayılıo senin sölediğine bak ya ..
boşver napıcan elalemin adamlarını ..hihoyyyt
sevdigine sımsıkı sarıl..gezmek dersen sevdigin adamla çok tatlı oluyoooo :asigim::asigim:

Son düzenleme:
arkadaslar
benim derdim aslinda dert degil ama ne bilim
kisa kisa anlatayim
nisanlimla tanistigima 15-16 yasindaydim o zamandan beri hep onunlayim tabi 1-2 ayrilik yasadik ama onlarda 2 haftayi gecmedi yani herseyimin ilki... gecen sene nisanlandik seneyede dügünümüz olucak yani 8-9 senedir birlikteyiz nisanlim her zaman seni ben büyüttügüm senin cocuklugunu bilirim diye sakalasir benimle...
cok mutluyum onuda cok seviyorum yani buraya kadar hic bi sorunum yok ama herkezin bana dedigi
"hic hayatini yasamadin hic özgür olmadin simdide evlenip gidiyorsun"
ne bilim aslinda gurur duycagim birsey ama bi o kadarda üzülüyorum düsünün yani tüm arkadaslarimiz ortak hic ayri bi arkadasimiz yok beni avucunun ici gibi biliyor bende onu nereye gitsem oda geliyor o nereye gitse ben oraya tatile bile beraber giderdik hep cevremizde artik bizi 1 insan gibi görüyor isimlerimiz hep beraber aniliyor ne bilim aslinda hos bisey ama bi o kadarada kötü
annem bile kizim keske biraz baska insan tanisaydin biraz gezip görseydin diyor...
evleniyorum seneye yani hayatim boyunca hep ayni kisi ile geciricem bazen pismanim keske herkezin dedigi gibi bende gencligimi doya doya yasasaydim arkadaslarimla gezip tozsaydim baska insanlar tanisaydim diyorum... napicam bilmiyorum benimle ayni durumda olan varmi???

O zaman da yaşanan en ufak tartışmada "Ahmet değil de Mehmet olsaydı böyle yapmazdı!" diye düşünerek kendinizi kötü hissederdiniz ve hayat boyu kıyaslama yapardınız... :1closedeyes:

Birden fazla ilişki yaşamış olanlar tatsız ayrılıklar ve sonlar yaşadıkça aşka inancını kaybedip her defasında daha tükenmiş hisseder, tek beraberlik yaşayıp onu sürdüren de "Acaba kaçırdığım bir şeyler var mı?" diye hayıflanır... (Oysa bazılarının en büyük hayalidir hep sevdiği kişiyle anılmak ve ayrılmamak... ) Sarışın esmere özenir, esmer gider saçını sarıya boyar... Kara gözlerinin kıymetini bilmeyen gider mavi lens takar... Velhasıl kelam insan elindekinden memnun olacağına "Komşunun tavuğunu kaz görür"... sengözlerimebaksanab

Eğer bunu gelgitler halinde hissetmiyorsanız ilişkinizden ve erkek arkadaşınızdan sıkılmış olabilirsiniz... Daha da fenası daha yola başlamamışken böyle hissediyorsanız yolun sonuna yaklaşmadan "nefesiniz kesilir" soluklanacak durak ararsınız... Benim beraber olduğum insan böyle düşünse kendimi kötü hissederdim... Emin olun erkek arkadaşınız da şu düşündüklerinizi hissetse "Başkalarını da tanısa mıydım?" diye aklından geçirseydi kırılırdınız... Kendimiz için istemediğimiz şeyleri başkası için yapmayalım, elimizden gelen bir şey yoksa da çaresine bakalım... :kahve:

Son düzenleme:
Sanırım uzun zaman birlikde olmak ve evlilikle sonuçlanması güzel ama ileride ufacık bir şeyde bunu yüzünüze vurucak duruma gelmezsiniz umarım uzun süreli ilişkilerde sevgi aşk zamanla yerini baglılık yada alışkanlıga bırakıyor.yeni birini tanımak inanmak güvenmek v.s insanda korku yaratabiliyor ama insanın kafasında böyle bir pişmanlık yada pişmanlık değilde acaba sorusu varsa ne olursa olsun durup düşünmeli... verdiğimiz kararlar tüm hayatımızı etkiliyebiliyor. sadece kadın yada erkek için demiyorum sen böyle düşünüyosan karsındaki neler düşünüyordur tahmin edemezsin... hersey olup bitti evleniyoruz durumuna gelmiş gibi sezdim ve içindeki acaba sorusu sevsende korkutuyor pişman olmakdan korkuyosun bunuda yaşamadan bilemezsin biriyle yılalrını gecirmek aynı evde birlikde yaşamakdan cok farklıdır.emin olun ki uzun yıllarda tanıdıgım sandıgınız insanı hiç tanıamdıgınızı bile düşündüğünüz zamanlar olucaktır.

Sanırım evlilik sitresi böyle düşüncelere sürüklüyor insanı :s iyi düşündüm mü ? şöylemi yapsaydık ? beni gercekten seviyo mu ? aynı evde yaşayınca da böyle aynı kalıcak mıyız ? bir sürü soru :( sevmek herseye yeter mi acaba sorusu içindeyim ya ters giderse hayatım :( bu günlerimi ararsam ... çelişkiler içindeyim :8

vee ben senin gençliğinim:3:
16 yaşında tanıdım onu
17 yaşında çıktık
hep sevdim lise üniversite tatil arkadaş okul alışveriş wc ye bile beni götürür beni canım aşkım...21 yaşındayım seneye okulum bitiyor öyle yaşamasamda çevremde öyle yaşayan gençliğin tadını çıkarmak için herşeyi yapanlarıda görüyorum..ama emin ol dışı seni içi onları yakar..kötülüklerle ihanetlerle aldatmalarla tanışmak istemezdin..ben böle çok mutluyum belki yaşamadım ama hep tanık oldum gerçek sevgi zor bulunuyor karşılıklı sevgi aşk..ben de her gece senin gibi olabilmek için dua ediyorum..
hayatımda bir başkasını daha istemem hep onla mutlu olmak istiyorum..
aynı ev aynı hayat hemde sevdiğinle bence çok mutlu olmalısın çoook:69:

Back
X