Gençlik Aşısı Yaptıran Var mı

nedensude

Guru
Kayıtlı Üye
9 Haziran 2011
558
229
303
İstanbul
Merhaba arkadaşlar. Bu aşıyı yaptıran var mı ? Cilt altındaki Hyalüronik asit'i aktifleştirerek dolgu yapılmış etkisi yaratıyormuş zamanla. Yani cildiniz sıkılaşıyor, toparlanıyor ve her sene yaptırılması cildin gençliği açısından tavsiye ediliyor. Ayrıca bir uzman bana ( ne kadar doğru bilmiyorum ) ciltte dolgu varsa bu aşının onun kalıcılığını da arttırdığını ifade etti. Yaptıran, faydasını gören var mı acaba ?

Merhaba arkadaşlar. Bu aşıyı yaptıran var mı ? Cilt altındaki Hyalüronik asit'i aktifleştirerek dolgu yapılmış etkisi yaratıyormuş zamanla. Yani cildiniz sıkılaşıyor, toparlanıyor ve her sene yaptırılması cildin gençliği açısından tavsiye ediliyor. Ayrıca bir uzman bana ( ne kadar doğru bilmiyorum ) ciltte dolgu varsa bu aşının onun kalıcılığını da arttırdığını ifade etti. Yaptıran, faydasını gören var mı acaba ?
Yaptırdım sıkışmasına vs olmuyor sadece cilt nemleniyor ve aydınlanıyor fakat dolgu etkisi asla yok ben fayda göremedim.ip aski yaptırdım dün şöyle bişey cilt kalitesi artıyor aşıyla o kadar.

İlk günler yüze iğne batmasından dolayı oluşan bir ödem var sadece, o dolgunmuş gibi gösteriyor olabilir .Ben de dolgunluk yapmadı 1-2 hafta sonra eski haline dönüyor

Genclik asisinda populer bi yer var instada da surekli onumuze cikiyor. Orada videolar cekiyolar aninda. Asi oncesi ve sonrasinda bariz fark var. Acaba her yapilan aşının icerigi kalitesi farkli mi ki bilemedim :/

Merhaba. Ben de yaptırmak istiyorum ancak nereye yaptırmalıyım? Tavsiyeniz var mı? Siz kaç seans yaptırdınız? Aklımda deli sorular :KK56:

Back
X