Gençlik, aşk filmleri

Siyah Kugu

siyah kugu
Kayıtlı Üye
21 Temmuz 2015
6.685
6.068
198
Eğlencesine bir film arıyorum.örnek vermem gerekirse aşka yükseliş gibi asla pes etme gibi. (başrol oyuncuları yakışıklı olursa güzel olur :P) Aşk da olsun için de. Kafa dağıtmalık güzel bir film arıyorum kısacası.. Önerisi olan?

me before you: aşk filmi ama dram sayılır. yine de eğlenceli yanları vardı.

10 things i hate about you: bu tarzda en sevdiğim film kesinlikle. defalarca izledim. yine izlerim.

how to lose a guy in 10 days: bu da fena değildi. eğlenceli.

love actually, bridget jones vs. filmleri izlemişsinizdir diye tahmin ediyorum. ben de çok sık izlemediğim için aklıma bunlar geldi ilk etapta.

Eğlencesine bir film arıyorum.örnek vermem gerekirse aşka yükseliş gibi asla pes etme gibi. (başrol oyuncuları yakışıklı olursa güzel olur :p) Aşk da olsun için de. Kafa dağıtmalık güzel bir film arıyorum kısacası.. Önerisi olan?
canım bende film önerisi ararken buraya rastladım ve senin önerdiklerini ve aurinin önerdiklerinden 2 tane izledim bunlar gibi güzel başka önerilerini alabilir miyim yine gençlik ve aşk içeren filmleri özellikle aşka yükseliş filmine bittim diyebilirim

canım bende film önerisi ararken buraya rastladım ve senin önerdiklerini ve aurinin önerdiklerinden 2 tane izledim bunlar gibi güzel başka önerilerini alabilir miyim yine gençlik ve aşk içeren filmleri özellikle aşka yükseliş filmine bittim diyebilirim
Beğendiğinize sevindim :) asla pes etme 2 ve aşka yükseliş in 2.sini de izlediniz mi?

Beğendiğinize sevindim :) asla pes etme 2 ve aşka yükseliş in 2.sini de izlediniz mi?
Aşka yükseliş 2 yi tabi ki izledim ve 3. De var zannettim ama yokmuş çok üzüldüm :) asla pes etme de konu farklı gibi geldi diğerinden hemen geçiş yapmak istemedim aynı oyuncu var mi onda

Aşka yükseliş 2 yi tabi ki izledim ve 3. De var zannettim ama yokmuş çok üzüldüm :) asla pes etme de konu farklı gibi geldi diğerinden hemen geçiş yapmak istemedim aynı oyuncu var mi onda
Hayır değil ama 2dekiler de yakışıklı :KK45: şuan aklıma başka gelmiyor, gelirse yazarım:)

Back
X