cok guzel bi paylasim canim tesekkurlera.s..simdi bende neler yaptigimi biraz anlatayim.2 aydir duzenli olarak hergun antioksitan haplar balik yagi kapsulu ve yesil cay kapsulu aliyorum daha oncede yesil cayi gunde iki bardak hep icerdim ama simdi cok faydasini goruyorum. cok yogun calismama ragmen eskisi gibi hic yorulmuorum kendimi cok enerjik hissediyorum
ve cildime bi anti aging marka krem kullaniyorum cok cok memnunum yuzume renk geldi cildim sikilasti hatta arkadasimda aynisini dedi.uc gunde bi maskeme yesil cay kapsulu koyuyorum.ozellikle herkese ozellikle balik yagi ve yesil cay icmelerini tavsiye ederim
bu krem heryerde bulunmuyor sadece her ulkede sadece yanilmiyorsam bir bayisi var. mesala danimarkada bu kremi satan sadece bi yer var gidip ordan aliyorum.kesin bulundugun yerdede vardir oyle yeni cikmis bi krem degil.istersen netten iyice arastir canim
ben tesekkur ederım..faydalı olabıldıysem ne mutlu...teşekkür ederim canım...bunlar tam aradığım tarifler...hem malzemelerini bulmak hemde yapmak kolaymış :)
cok guzel bi paylasim canim tesekkurlera.s..simdi bende neler yaptigimi biraz anlatayim.2 aydir duzenli olarak hergun antioksitan haplar balik yagi kapsulu ve yesil cay kapsulu aliyorum daha oncede yesil cayi gunde iki bardak hep icerdim ama simdi cok faydasini goruyorum. cok yogun calismama ragmen eskisi gibi hic yorulmuorum kendimi cok enerjik hissediyorum
ve cildime bi anti aging marka krem kullaniyorum cok cok memnunum yuzume renk geldi cildim sikilasti hatta arkadasimda aynisini dedi.uc gunde bi maskeme yesil cay kapsulu koyuyorum.ozellikle herkese ozellikle balik yagi ve yesil cay icmelerini tavsiye ederim
Canım merhaba hangi kremi kullandığını öğrenebiliyim
. Ayrıca günlük vitaminlerim vardır. Bunların
olmazsa olmazları C vitamini ve B kompleks vitaminleridir.
6. Cildim için Cliniq veya Juvena ürünlerini kullanıyorum, haftada bir maske yapıyorum, derin nemlendirici.
Şimdilik ilk aklıma gelenler bunlar :)
Sevgilerimle,
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?