çok teşekkürler canım bilgiler içinnzemuszemus
ama o kadar çok şey var ki,insan hangi birini yapacğını şaşırıyor:)
benim tarifim yok malesef
ama paylaşmak istediğim bişiler var
çok ünlü estetik proflarından biriyle görüştüğüm vakit, meraktan aklıma gelen tüm soruları sordum...(kız arkadaşlarımdan gelen sorularda dahil--malum bidaha kim gitcek)
BEN:
dermatolog olmadığnızı biliyorum, fakat yinede uzun yıllardır güzellik sektöründesiniz, sizce c vitamini, a vitamini, işte envayi çeş,t serumlar yaşlanmaya karşıtmı?
PROF:
vitaminleri ağızdan almak gerek, c vitaminli serumlar kremler etkisiz, cildin üst katmanında kalıyorlar. diğer tüm kremler ve serumlar gibi, henüz cildin alt katmanlarına etkili bir şekilde nüfuz eden bir teknoloji yok...
hepsi üst katmanlarda kalıp, normal bir krem gibi nemlendiriyor.
Fakat Avitaminli ürünler biraz farklı, özellikle 35 yaş sonrası hücre yenilemesi azalıyor, ve a vitamini yine diğer kremlerde olduğu gibi üst katmanda çalışarak, üsteki ölü hücrelerin azar azar(artık ürünün yoğunluğua göre) atılmasını sağlıyor...
hımm, asla bida serum-krem araştırması yapmıcammmmmmmm
Başka bir cilt drun(hım dr olmalıydı, yinede unttum) sözleri
Cildin alt tabakalrına inen bir teknolojinin olduğu takdirde, o sürülen madde ile birlikte havadaki yada üründeki yada parmaktaki bakterilerin cildin alt katmanlarına ulaşma ihtimali...Kadıcağız iyiki öle bir teknoloji yok dior.
ki kesin kanser olunur....
yani a ve c vitaminlerini ağızdan alalım...
ve nemlendirmeyi unutmayalım, bundan fazla yapılacak bişi yok bence
bende 31 den gün aldım,ama kimse inanmıyor,24-25 diyor,fakat o yaşlardada daha büyük gösterdiğimi söylerlerdi,şunu fark ettim küçükken büyük gösteren insanlar yaşlanmıyor,hep aynı kalıyor,büyüdükçe hiç değişmiyosunuz,ama ben 2 litre sudan,uyku ve yemek saatimden asla taviz vermedim,sigara,tuz,şeker 10 yıldır kullanmıyorum,yağı nerdeyse yok denecek kadar az bir tatlı kaşığı günlük kullanırım,çok hassasım,ama bence genlerlede alakalı,bizimkilerin cildi kırışık değil hiç,
Yüzünüzde oluşan kırışıkları gidermek ve cilde elastikiyet kazandırmak için kaymak ve elma ile harika bir formül hazırlayabilirsiniz.
Cildi yumuşatarak nemlendiren ve elastikiyet kazandıran kaymak, kırışıklara karşı da son derece etkilidir.
Elma ise cildin diri kalması için önemli bir etkendir.
Malzemeler
Üç kaşık kaymak ve bir adet orta boy elma
Hazırlanışı
Soyduğunuz bir adet elmayı üç kaşık kaymakla birlikte bir mikserde bir kaç dakika karıştırın. Karışımı cildinize yaydıktan sonra temiz bir bezle yüzünüzü kapatın.
Yaklaşık 10-15 dakika bekledikten sonra maskeyi silin ve yüzünüzü ılık suyla temizleyin. Haftada en az bir defa bu maskeyi tekrarlayabilirsiniz
verdiğin bu güzel bilgiler için teşekkürler a.s. a.s.
kaymak bulursam en kısa zmanda deneyeceğim.
KK nın bi hatırasına daha sahip olma şansına erişelim...
Kürklü anahtarlık basımı için bizlere destek verin arkadaşlar...
Kadınlar Kulübü / KADIN KADINCA KADINLAR KULUBU Sayfa Bulunamadı (Kürklü Anahtarlık İçin Destek...)
yazdıklarını okuyunca şaşırdım.gerçektende ilginç
bunu ben de kendi kedime düşünüyordum.ama dile getiremiyordum.
aynen katılıyorum.
güzelliik ve gençliğin birinci sırrı... iyi uyku ..bol su .. bol meyve sebze .. ve dengeli protein et balık vs dir.. sigara içmemek gerek ama iciyorsanız mutlaka meyvenin yanısıra 8 gunde bir kilo dahi yesenız c vitamini destegidir..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?