- 29 Mart 2018
- 13.208
- 46.527
- 548
- 27
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #3.721
Öyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)Senin bölüm neydi canim
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Öyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)Senin bölüm neydi canim
Ilk bölümüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, ikincisi Ingiliz dili üzerine
OkiiÖyle güzel bir bölüm, boşver söylemiyim kuzum :)
Ooo ne güzel, inkilisçen ne güzeldir senin simdi kiskandimIlk bölümüm Gastronomi ve Mutfak Sanatları, ikincisi Ingiliz dili üzerine![]()
Bebeğim istedigin zaman her türlü yardımcı olurum bi tık uzagindayim ❤Ooo ne güzel, inkilisçen ne güzeldir senin simdi kiskandim
Benim ing neredeyse hiç kalmadı, almanca yüzünden, halbuki trdeyken vekil ing ogr bile yapmistim:) simdi bu bölüme başlayınca bachelor diplomasi almak için ing sınavına da gircem, çok çalışmalıyım![]()
Şayze iyidir Şayze candirBebeğim istedigin zaman her türlü yardımcı olurum bi tık uzagindayim ❤
Almanca zor mu bebeğim? Tek bildiğim Almanca kelime, Alman şefimden öğrendiğim sürekli dediği şayze![]()
![]()
Kızım bak hamileysen söyleKız her ihtimali düşündüm. Hamile miyim acaba ya kadar dermişim
Dün gece ayılar gibi yemiştim. Sanırım ondan dolayı
Niye kız patik mi örcen yeğenineKızım bak hamileysen söyle![]()
Patik küçük olur yelek tulum örerimNiye kız patik mi örcen yeğenine![]()
The best teyzePatik küçük olur yelek tulum örerim![]()
Selam fıstıkSelamlar herkese :)
Kimseler yok mu neredeler :)Selam fıstık
Ben var gibi olar mıKimseler yok mu neredeler :)
olur jdjgjg ne yapıyorsunBen var gibi olar mı![]()
Hayallere bak nerede gerçek olurmuThe best teyze
Ayy junior 20lik mi geliyorduuuu![]()
Şu durum için kabus olur öyle bir şey hemşirem, bir dolu yapacak şeyim varHayallere bak nerede gerçek olurmu![]()
Balkonda camış gibi oturmuş gunesleniyomolur jdjgjg ne yapıyorsun
Kız olsa da dogurmayi düşünemezsin heralde yaniŞu durum için kabus olur öyle bir şey hemşirem, bir dolu yapacak şeyim var![]()
Oturuyorum yağmur yağıyor falan filan işte fgffghkBalkonda camış gibi oturmuş gunesleniyombiri kahve yapsa da içsek diye meeliyom ama yalnızlık işte
sen napiyon