- 24 Mart 2019
- 12.717
- 57.943
- 598
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
- #4.781
Orda bana hakaret edildi bu nasıl adalet bir degil iki degil ben onunla ayni seviyede konuşmadım ama ayni cezayi aliyoruzGitme bence. Eğleniyoruz kız burada. Etliye sütlüye karışmadan bizimle goygoy yaparsın. Olmaz mı? :/
Yine de hosgeldin, biz seni özledik ama.. bdvye takılmak zorunda değilsin sen bize takilHic hos gelmedim cok sinirliyim kaydimi sildirmeyi dusunuyorum
Kiz insan gorunce dayanamiyorYine de hosgeldin, biz seni özledik ama.. bdvye takılmak zorunda değilsin sen bize takil
Iste bak olay o, bakmayacaksın ki görmeyesinKiz insan gorunce dayanamiyor
Hoş geldin hemşirtoş, kimseye laf anlatmaya çalışma sen boşver, olan sinir sistemine olur şu karantinas günlerinde hem deKiz insan gorunce dayanamiyor
Bencede canim gelin cay icelim yedigimiz banlarin serefineHoş geldin hemşirtoş, kimseye laf anlatmaya çalışma sen boşver, olan sinir sistemine olur şu karantinas günlerinde hem de
Yuh, keyfe bak bee, özendim bir miktar şuvanBencede canim gelin cay icelim yedigimiz banlarin serefine
Insan icine girmeden keyif yapiyoruz askimlaYuh, keyfe bak bee, özendim bir miktar şuvan
Bencede canim gelin cay icelim yedigimiz banlarin serefine
Aman diyimBöyle bana bir daha banlanasim gelir
Kedi biblosu en sevdigim
Var mı senin evde deKedi biblosu en sevdigim
Bizde gercegi olduğu icin almadikVar mı senin evde de
Len bi de sizi bırakıp gitcem diyonBurda yokkende okudum mesajlarinizi gizli gizli bende yazamiyom diye agladim sonra
Cok sinir oldum ama ban yedim diye millet hakaret ediyor ben dumduz yazdim sacma sapan islerLen bi de sizi bırakıp gitcem diyon
Konuş bebegim ama buradan konuş :/Ben istiyor ozgurce konusmak eglenmek
GordumKonuş bebegim ama buradan konuş :/
Kız madem gizli gizli takip ettin, konu açmıştım onu gördün mü bari bxndnns
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?