Gençlikte yenilen hurmalar 🤫

Öncelikle geçmiş olsun, şimdi nasılsın, teşhis kondu mu? Tedaviye başladın mı? Ayrıca restine sağlık, çok iyi yapmışsın kalmış ibiş gibi ortada oh olsun 😬

Öncelikle geçmiş olsun, şimdi nasılsın, teşhis kondu mu? Tedaviye başladın mı? Ayrıca restine sağlık, çok iyi yapmışsın kalmış ibiş gibi ortada oh olsun 😬
Teşhis konulmadi kuzum ya. En son 2 doktor uykumda kendimi patakladigimi düşündüklerini soylediler. Konu da öyle kapandı gitti. Gözümün morluğu geçti gibi ama gözümdeki kan hala duruyor. Yavas geçermiş galiba.
Dracula gibi geziniyorum ortalikta 😅

Teşhis konulmadi kuzum ya. En son 2 doktor uykumda kendimi patakladigimi düşündüklerini soylediler. Konu da öyle kapandı gitti. Gözümün morluğu geçti gibi ama gözümdeki kan hala duruyor. Yavas geçermiş galiba.
Hazır evden cıkmazken o da gecer bence yakında

Nasıl yani, uykundan uyanıp kendine mi pata küte dalıyormuşsun yani, tövbe tanrıma 🙄

Bir kereliğine dalmışım.
Bi de yumrukla yeterli kalsa iyi, dilimi öyle bir ısırmışım ki parçalanmış nerdeyse.
Dilerim ki tekrar etmez, sen yine de bir süre yalnız yatma diycem ama şimdi fesatlığa yoran falan olur demedim varsay 😬

Çok geçmiş olsun Allah sifa versin 🙁

Back
X