- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.157
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
-
O zamanlar ınsta minsta yoktu MSN vardıBaksanaCok yapardık bizde hatta bir keresinde arkadasım adama şuraya gel buluşalım demişti (ne kadar hatta tutsan o kadar kontör ya ) neyse adam ha bire nerde.kaldın diyor felan arkadasım arabam bozuldu dedi biz iki kişi de araba sesi yapıyoz güya yolda kalmış yanından arabalar geçiyor
bencede ben de mutluyum vallaBen baya yuzyuze tanıstım sonra Bı hayrını gormedımtanısılan yer cokta önemli degıl kısmet kesinlikle böyle seyler ve evlilik tamamen sans
Gerçekten de öyleydi ya ablamın MSN ine hep gizliden girerdimO zamanlar ınsta minsta yoktu MSN vardıstalk yapma sansımız bile yoktu bizim.
SMS 2 kontördu.sımdı ki nesil cok sanslı
Simdı ki nesil cok sanslı cumlesını kurduğuma göre yaslı vucudumı alıp gidebilirim
Benim biraz senelerim gıttı gıbı @recentpuppet1 ama sen yolun cok basındasınbilmezmiyim ponçik kalplerimizi nasıl topaç yapıp çevirdiklerini ama tecrübe edindikten sonra izin vermedik birdaha oynamalarına şimdi hepsi kaybettiklerine üzülüyorlar bizi biz ise hiçbirşey kaybetmedik ve yılmadık
Kimse onculuk etmedi herkes cekınıyor hahahahajaHani hurmalarbende baya baya itiraflar dökülecek diye heyecanla okumaya başlamıştım bşy göremedim
Kimse hurma yememiş anlaşılan tırnaklayıp bırakmış dalındaKimse onculuk etmedi herkes cekınıyor hahahahaja
Ben anlattım ama hurmadan sayılmadıKimse onculuk etmedi herkes cekınıyor hahahahaja
Saclarimı utulerken tutmak ıcın adam lazımdı kuzenime para verirdim, yoksa yardım etmiyordu yanık kokusunu sevmiyormusGerçekten de öyleydi ya ablamın MSN ine hep gizliden girerdimkomik günlerdi ha birde o dönem saça ütü yapılırdı
Hayat bazen bizden günler aylar seneler götürebiliyor ama götürmesine rağmen hala ayaktaysanız siz mükemmeldende ötesiniz :) umarım ilerleryen zamanlarımda dik ve gururlu yürürüm hatalarımdan ders alıp herşeye rağmen mutlu ilerlerimBenim biraz senelerim gıttı gıbı @recentpuppet1 ama sen yolun cok basındasın ♥♥♥
Bu arkadaşının yediği hurma sayılır, onu alalım sohbete plzzzBirde benim şer..siz bir sevgilim vardı neyse bu benden ayrıldı tabi depresyon stayla durumundayım .. en yakın arkadaşıma ağlıyorum hep (cok seviyordum ) bi kaç gün sonra öğrendim ki meğersem ikisi cıkıyomus resmen harcandım çift taraflı
Ne komikti ya gerçekten güzeldi bence hayat daha berraktı şimdi cok şey var ama kıymet yokSaclarimı utulerken tutmak ıcın adam lazımdı kuzenime para verirdim, yoksa yardım etmiyordu yanık kokusunu sevmiyormus
Kokladılar diycem de kokusu yokKimse hurma yememiş anlaşılan tırnaklayıp bırakmış dalında
Hemde ne hurma bir şehir geçti elinden doymadıBu arkadaşının yediği hurma sayılır, onu alalım sohbete plzzzhurması bolmuş belli ki
İnanmıyorum bu midesizlik cidden inanılmazlarBirde benim şer..siz bir sevgilim vardı neyse bu benden ayrıldı tabi depresyon stayla durumundayım .. en yakın arkadaşıma ağlıyorum hep (cok seviyordum ) bi kaç gün sonra öğrendim ki meğersem ikisi cıkıyomus resmen harcandım çift taraflı
Her insanın hayatına boyle bir arkadas gidiyor demekBirde benim şer..siz bir sevgilim vardı neyse bu benden ayrıldı tabi depresyon stayla durumundayım .. en yakın arkadaşıma ağlıyorum hep (cok seviyordum ) bi kaç gün sonra öğrendim ki meğersem ikisi cıkıyomus resmen harcandım çift taraflı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?