Gençlikte yenilen hurmalar 🤫

O zamanlar ınsta minsta yoktu MSN vardı stalk yapma sansımız bile yoktu bizim.
SMS 2 kontördu.sımdı ki nesil cok sanslı
Simdı ki nesil cok sanslı cumlesını kurduğuma göre yaslı bedenımı alıp gidebilirim

Gerçekten de öyleydi ya ablamın MSN ine hep gizliden girerdim komik günlerdi ha birde o dönem saça ütü yapılırdı

Benim biraz senelerim gıttı gıbı @recentpuppet1 ama sen yolun cok basındasın

Gerçekten de öyleydi ya ablamın MSN ine hep gizliden girerdim komik günlerdi ha birde o dönem saça ütü yapılırdı
Saclarimı utulerken tutmak ıcın adam lazımdı kuzenime para verirdim, yoksa yardım etmiyordu yanık kokusunu sevmiyormus

Benim biraz senelerim gıttı gıbı @recentpuppet1 ama sen yolun cok basındasın ♥♥♥
Hayat bazen bizden günler aylar seneler götürebiliyor ama götürmesine rağmen hala ayaktaysanız siz mükemmeldende ötesiniz :) umarım ilerleryen zamanlarımda dik ve gururlu yürürüm hatalarımdan ders alıp herşeye rağmen mutlu ilerlerim sizinde yolunuz açık olur ve mutlu olursunuz inşallah

Bu arkadaşının yediği hurma sayılır, onu alalım sohbete plzzz hurması bolmuş belli ki

İnanmıyorum bu midesizlik cidden inanılmazlar nasıl toparlandınız merak ettim umarım daha iyisinizdir :)

Her insanın hayatına boyle bir arkadas gidiyor demek

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…