- 31 Ocak 2020
- 2.522
- 9.816
- 158
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
Nelerle oldun bı başla heleBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Nelerle oldun bı başla heleBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk![]()
Valla sen anlat da şaha şahbaza biz karar veririzBız yaptıkta ne oldu sahtık sahbaz olduk![]()
Canımmmmmm gel bir sarılayımmmAma ben öyle örnek gösterilmezdim ki cadalozdum.![]()
Yok ben cadalozluktan vazgeçtim arkadaşlara yaklasamıyorum bile piremses ilan edildim.Canımmmmmm gel bir sarılayımmm![]()
Konu geyik ve mizahtaUmarım sabaha banlı uyanmayiz![]()
Brokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayolNelerle oldun bı başla hele![]()
dün dünde kaldı mazi madidir diyosun yaniYok ben cadalozluktan vazgeçtim arkadaşlara yaklasamıyorum bile piremses ilan edildim.![]()
Tamam geldün dünde kaldı mazi madidir diyosun yani
Tamam iremses hanım ama ben yinede sarılcam![]()
Hheheh geldim piremsesTamam gel![]()
![]()
Uyicam hadi yaz merak ettimBrokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayol![]()
Ya anonim sohbette hiç çekinme gönder gelsin, ah bende olsa yazıcam sayfalarca ama yok, TRTdeki haber spikerleri kadar sıkıcıyım işteBrokolis yazıp yazıp siliyorum itiraf etmek nezormus ayol![]()
@recentpuppet1 uyumadım hala burdayız benden bir itiraf bekliyorlar edemiyorum
Asırı edeplılıkten ölecegım![]()
Neyin itirafı nerde ben kaçırdım ahahahah@recentpuppet1 uyumadım hala burdayız benden bir itiraf bekliyorlar edemiyorum
Asırı edeplılıkten ölecegım![]()
Ya anonim sohbette hiç çekinme gönder gelsin, ah bende olsa yazıcam sayfalarca ama yok, TRTdeki haber spikerleri kadar sıkıcıyım işte![]()
Neyin itirafı nerde ben kaçırdım ahahahah
Daha önce de yazmıstım burda ama gene yazayım en rahat itiraf ettıgım buUyicam hadi yaz merak ettim![]()
Yaaaa