- 25 Ekim 2015
- 19.368
- 99.158
- 598
- 41
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #2.101
HahahahahahahaTimam kahveye gerek yok bı şeyler demen için ama usule uyalım![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HahahahahahahaTimam kahveye gerek yok bı şeyler demen için ama usule uyalım![]()
Bize 2 kilo yoğurt 4 gün falan yetiyo, Egeliyim ya çimeni soganla kavur yogurtla ver yerim yani![]()
Kahven nerde, hani telveBana fal bakmıcanız mı ya![]()
Kahvem sutluydu ya. Elime baksanaKahven nerde, hani telve![]()
Sen yolla elcağzını aplam, bakayım bir falına hemencekKahvem sutluydu ya. Elime baksana![]()
Ee benim de haritam gelmedi ama
Bakın gencim, hurma yiyebilecek miyim yiyemeyecek miyim öğrenmek istiyorum ben de![]()
Gülşen bubikin öyle filmi var mıydı bana daha çok ince ince yasemince Gülazer'i hatırlattıSen yolla elcağzını aplam, bakayım bir falına hemencekçok Gülşen bubik gördüm kendimi
hadi yolla, imece usulü bakarız
![]()
Gırgıriye mi ne vardı ya, sanki ordan aklımda kalmışGülşen bubikin öyle filmi var mıydı bana daha çok ince ince yasemince Gülazer'i hatırlattı![]()
Hafızayı kestGırgıriye mi ne vardı ya, sanki ordan aklımda kalmışhatta ordan öğrendiğim bir şarkı da var, “burası bak suadiyeeee, kızlar bir kurabiyeeee” diye sözleri olan
gerçi kızlar hiç kurabiye değil bizim burda ama neyse
![]()
Adımıza şarkı yazılmış kıskanmaHafızayı kest![]()
Emin mısınnnn ıbraam tatlısesın var diye biliyom benAdımıza şarkı yazılmış kıskanmasenin şarkın yok şarkın yok ki
![]()

Fal bakıyoruzben geldim konu nedir![]()
Aaaa evet yaaa, bir süre düşündüm biliyor musun, cidden ev hayatı beni mallaştırdı daEmin mısınnnn ıbraam tatlısesın var diye biliyom ben![]()
hahahahahaha ama sarkiyi bulamadım neydi hatırlamıyorumAaaa evet yaaa, bir süre düşündüm biliyor musun, cidden ev hayatı beni mallaştırdı daResmen var, hem de öyle semt adıyla da değil, bizzat sana
![]()