Gençlikte yenilen hurmalar 🤫

Şimdi herkes @benneyanginlargordum iÇin bir yeni yaş dileği bıraksın bakalım en yaratıcı kim olacak 😬 ben sıkıcı kadrosunun yılmaz neferi olarak “sağlık” bırakıp sıramı savıyorum 🥳
@benneyanginlargordum ellerin bol bol paracıklar, eurocuklar, dolarlar, altınlar, pırlantalar tutsun diyerek yeni yaş dilegimi ortaya birakiyoruuuum 💜

o zamaaaaan yeni yaşın sana bool gülücük mutluluk bol tatil ve tatile birlikte gidecegin bir bey getirsin. birlikte sıcak dahada sıcak olacak ı söyleyin. ateşli danslar öğrenin ve dans edin. ooo ben daha aklıma geldikçe söylerim jhdgfhjsdj

@benneyanginlargordum Gökyüzündeki yıldızlar gibi parlak , Bulutlar kadar ponçik , Dilek fenerleri gibi geceyi süsleyen , Kalbin gibi pofuduk , Sular gibi berrak bir ömür geçirmeni dilerim Umarım mutlu senelerin olur bu seneyide atlatırsın umarım milletçe atlatırız umarım :) Tekrar iyiki iyiki varsın :)

o zamaaaaan yeni yaşın sana bool gülücük mutluluk bol tatil ve tatile birlikte gidecegin bir bey getirsin. birlikte sıcak dahada sıcak olacak ı söyleyin. ateşli danslar öğrenin ve dans edin. ooo ben daha aklıma geldikçe söylerim jhdgfhjsdj

Ahahahah konu erotik bir yere doğru gidiyordu kesmeseydin😂😂😂

Canımınıcı cok amin🥰♥️♥️ınsallah 💜

@benneyanginlargordum Gökyüzündeki yıldızlar gibi parlak , Bulutlar kadar ponçik , Dilek fenerleri gibi geceyi süsleyen , Kalbin gibi pofuduk , Sular gibi berrak bir ömür geçirmeni dilerim Umarım mutlu senelerin olur bu seneyide atlatırsın umarım milletçe atlatırız umarım :) Tekrar iyiki iyiki varsın :)
Canım benim ınsallah bu dileklerimiz olur harıka sımsıcak saglıklı eglenceli bir yaz gecırırız hepimiz ♥️♥️♥️🥰 sende iyi ki varsın cıcek💜

E @Brokolis ve @Hemsirecik ve @recentpuppet1 yani onlayn olan diğerlerinin dileği acaba nedir nedir 😏

Ben sağlık dinlemiştim özelden o sayilmiyor mu

Sağlık olsun, huzur olsun, aşk olsun, para olsun, yiyip yiyip kilo almama olsun alev için olsun :KK53: ve hepimiz için olsun:KK19:

Dua etmişken kendini de araya katıp nemalanan tip 1.A😂😂😂

@benneyanginlargordum ellerin bol bol paracıklar, eurocuklar, dolarlar, altınlar, pırlantalar tutsun diyerek yeni yaş dilegimi ortaya birakiyoruuuum 💜
Zaten annanın bunları temenni ettiği bir yaş için ben sepet sepet yumurta sakın beni unutma yazarım ancak 😒😂😂

Back
X