- Emoji Skoru
- 98.998
- Puanlar
- 598
- Konu Sahibi Bendenkimseyebahsetmeyin
- #4.841
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Ay seni burda görünce aldatılmış gibi hissettim bi an tövbestağfurullahEksik olma ♥♥
Hahahahahaha sen ne muhabbetler kacırmıssın oyleyse ahAy seni burda görünce aldatılmış gibi hissettim bi an tövbestağfurullahhelede böyle emojili falan konuşmuşsun. Bne seni hep emojisiz görmüştüm oysaki
![]()
Evet ya daha yeni keşfe çıktım kk yiHahahahahaha sen ne muhabbetler kacırmıssın oyleyse ah![]()
Oku burayı cok eglendık burdaEvet ya daha yeni keşfe çıktım kk yibunaldım artık kaynana elti muhabbeti dinlemekten
![]()
485 sayfa okuyamayacağım maalesef, bi ilk sayfayı bide son sayfayı okudumOku burayı cok eglendık burdabıdaha eglence olursa seni de etıketlerım
![]()
İyi Mervecım karantınada delirmece.@Bendenkimseyebahsetmeyin
@benneyanginlargordum
Napıyonuz nasılsınız?![]()
Aynı tam olarak.İyi Mervecım karantınada delirmece.
Sen nasılsın napıyosun
Ben buralardayım gidecek baska yerım yok cunkuAynı tam olarak.göremedim pek bu ara merak ettim.
Canım nasıl bir koku ? çok merak ediyorum ama hiç denemedim denemeden sipariş veresim var :)Bende su an Givenchy L'interdit, Dior Hypnotic Poison, Narciso Red var... Linterdit bir numaram ama
ah gençlikHahahaha @defne-28![]()
Bulalım da yemesi kalsınah gençlik
Bol bol hurma yeyin
Afiyet olsun![]()
hurma kıtlığı var