Öyle akıl sağlığı yerinde olmayan biri de değil. Zehir gibi çalışır akli.
Çalışmaya bakarsak kafa herşeye çalışıyorBence bu yazdığınızı bir daha düşünün
Bilemiyorum ki yaninda yoktum. Anlayamadim amacını. Ama çok canım sıkıldı. Dokunsa bebeğime üstüne atlayacak moddayimACABa bebeğinizin canını acıttığını farketmemiş olabilir mi?
Bence gerçek değildir o söyledikleri. Sana takılmak için demişlerdir. Yoksa neden halanlar da gülsünler ki..
Bilemedim yani
Yuhhh..Biri bebeğimin canını acıtacak sonra bana bunu diyecek resmen cinnet geçirir katil olurdum,kim derse desin.Merhaba hanımlar..
Ailemin memleketine gezmeye geldim. Babaannemde kalıyorum bu gece. Ama öyle bir laf etti ki canım çok sıkıldı.
Benim biraz islerim vardı annem babam bebeğime cok düşkün onlara emanet edip isimi halletmeye çalıştım. Sonra yanlarına geri döndüm.
Babaannem bebeğimle güya oynamış. Ayaklarına oturtup ziplatarak ve düşmesin diye de bebegimin gömleğinin boğaz kısmından tutmuş. Öyle akıl sağlığı yerinde olmayan biri de değil. Zehir gibi çalışır akli. Ama haliyle bebegimin boynu acımış.
Sonra da gelmiş diyor ki "ne olacak canım ölse yenisini yaparsın,gençsin." Şok oldum şok. Kanım çekildi resmen. Sen 4 çocuğundan birine birşey olsa, olsun 3 tane daha mi var dersin dedim. "Ben 4.yu yerine koyamam yaşlandım, sen daha çok doğurursun. Küçükken ölenlerin yerine yaptım hemen yenilerini dedi." Manyak kadın sinirlerimi bozdu.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Birde orada halam filan var gülüyorlar. Herkes mi piskopat ben mi abarttım anlamadım.
Bir daha bebeğime dokunmasını bile istemiyorum. Var mi boyle birşey ya.
Cahillermis akrabalarının kusura bakmada konuştukları çok aklı başında şeyler değilMerhaba hanımlar..
Ailemin memleketine gezmeye geldim. Babaannemde kalıyorum bu gece. Ama öyle bir laf etti ki canım çok sıkıldı.
Benim biraz islerim vardı annem babam bebeğime cok düşkün onlara emanet edip isimi halletmeye çalıştım. Sonra yanlarına geri döndüm.
Babaannem bebeğimle güya oynamış. Ayaklarına oturtup ziplatarak ve düşmesin diye de bebegimin gömleğinin boğaz kısmından tutmuş. Öyle akıl sağlığı yerinde olmayan biri de değil. Zehir gibi çalışır akli. Ama haliyle bebegimin boynu acımış.
Sonra da gelmiş diyor ki "ne olacak canım ölse yenisini yaparsın,gençsin." Şok oldum şok. Kanım çekildi resmen. Sen 4 çocuğundan birine birşey olsa, olsun 3 tane daha mi var dersin dedim. "Ben 4.yu yerine koyamam yaşlandım, sen daha çok doğurursun. Küçükken ölenlerin yerine yaptım hemen yenilerini dedi." Manyak kadın sinirlerimi bozdu.
Ne diyeceğimi şaşırdım. Birde orada halam filan var gülüyorlar. Herkes mi piskopat ben mi abarttım anlamadım.
Bir daha bebeğime dokunmasını bile istemiyorum. Var mi boyle birşey ya.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?