Gene baş belası kaynanam ve büyük çaresizliğim ...

hamile kalinca herseyin güllük gülistanlik olacagi bir ortam göremedim anlattiginiza göre
bence cocuktan evvel esinize ailenin ne demek oldugunu ögretin
ögrenmeye niyeti yoksa cocuk falan yapmayin yazik cocuga

mutsuz evliliğinize birde çocuk katarak daha bir mutsuz olacaksınız..eşinin seninle birlikte birde bebeğe olan sorumsuzluğu seni yiyip bitirecek..olaylar dertler büyüdükçe büyüyecek..şimdi eşine hükmeden annesini bebeğibn olduğuında bebeğime hükmediyor diye anlatacaksın..defalarca söyledim annemde annem diyen onun ağzına bakan kazık kadar olmuş ama adam olamamış adamlardan koca olmuyor arkadaşım tecrübeyle sabittir..onlardan ancak annelerine kuzu olur başkada bişey olmazzz..senin başının belası kaynanan değil kocan be arkadaşım..sen önce bunu idrak et.:50:

mutsuz evliliğinize birde çocuk katarak daha bir mutsuz olacaksınız..eşinin seninle birlikte birde bebeğe olan sorumsuzluğu seni yiyip bitirecek..olaylar dertler büyüdükçe büyüyecek..şimdi eşine hükmeden annesini bebeğibn olduğuında bebeğime hükmediyor diye anlatacaksın..defalarca söyledim annemde annem diyen onun ağzına bakan kazık kadar olmuş ama adam olamamış adamlardan koca olmuyor arkadaşım tecrübeyle sabittir..onlardan ancak annelerine kuzu olur başkada bişey olmazzz..senin başının belası kaynanan değil kocan be arkadaşım..sen önce bunu idrak et.:50:

Kızlar slm. Derdimi anlat anlat bitiremem, en azından burdan fikir sahibi olayım istedim .... Benim kaynanamla olan olaylarım malum özetleyeyim, aynı evde yaşıyoduk eşimi bana karşı dolduruyodu eşim beni takmıyodu gece geç saatlerde eve geliyodu. Birlik olup beni hep tek bıraktılar zamanında şimdi Rabbime şükürler olsun evleri ayırdık tam rahatladık derken .... :(

Eşim ailesine çok bağlı annesi ne derse onu yapıyo, beni takmıyo bile herhangi bir konuda danışmıyo annesinin aklına çok gidiyo vs vs vs. Şimdiki büyük problemimiz eşimden ev istiyo ve benim salak kocamda kredi çekmek için ssk sının 6 ay olmasını bekliyo şuan 3 aylık olduğundan çekemiyo. Bizim durumumuz çok iyi değil, ilerde çocuk için biriktirdiğimiz ne varsa onuda eve katmış bana hiç sorulmadan .... :((( düğünde takılan altınlarım malesf kaynanamda onuda bigüzel eklemişler hayallerine.

Benim tek çarem çok acil hamile kalmış olmam. Gerçi Rabbim herşeyin hayırlısını versin ama bana göre tek çözüm bu! Doğal yolla korunuyoruz herhangi bişey kullanmıyoruz. Biz normalde 2013 mart gibi başlıycaktık ama geçen gün kredi çekersem 3 sene daha bekliycez dedi. Artık intihar etmek üzereyim onu bile annesiyle kararlaştırmış. Ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok. Doğal korunduğumz için elimden gelen bişey olabilirmi ? Eşi erken dedği halde nasıl hamile kalabilirim. Büyüklerin ve deneyimlerin yardımına ihtiyacım var .... Nolur bişey söyleyin :'(((

nasıl yani çok acil hamile kalman lazım.
yani çocuğumu kullanacaksın kocana karşı?

bence bi daha düşün..

Kızlar slm. Derdimi anlat anlat bitiremem, en azından burdan fikir sahibi olayım istedim .... Benim kaynanamla olan olaylarım malum özetleyeyim, aynı evde yaşıyoduk eşimi bana karşı dolduruyodu eşim beni takmıyodu gece geç saatlerde eve geliyodu. Birlik olup beni hep tek bıraktılar zamanında şimdi Rabbime şükürler olsun evleri ayırdık tam rahatladık derken .... :(

Eşim ailesine çok bağlı annesi ne derse onu yapıyo, beni takmıyo bile herhangi bir konuda danışmıyo annesinin aklına çok gidiyo vs vs vs. Şimdiki büyük problemimiz eşimden ev istiyo ve benim salak kocamda kredi çekmek için ssk sının 6 ay olmasını bekliyo şuan 3 aylık olduğundan çekemiyo. Bizim durumumuz çok iyi değil, ilerde çocuk için biriktirdiğimiz ne varsa onuda eve katmış bana hiç sorulmadan .... :((( düğünde takılan altınlarım malesf kaynanamda onuda bigüzel eklemişler hayallerine.

Benim tek çarem çok acil hamile kalmış olmam. Gerçi Rabbim herşeyin hayırlısını versin ama bana göre tek çözüm bu! Doğal yolla korunuyoruz herhangi bişey kullanmıyoruz. Biz normalde 2013 mart gibi başlıycaktık ama geçen gün kredi çekersem 3 sene daha bekliycez dedi. Artık intihar etmek üzereyim onu bile annesiyle kararlaştırmış. Ne yapacağım konusunda hiç bi fikrim yok. Doğal korunduğumz için elimden gelen bişey olabilirmi ? Eşi erken dedği halde nasıl hamile kalabilirim. Büyüklerin ve deneyimlerin yardımına ihtiyacım var .... Nolur bişey söyleyin :'(((
sizin tek çareniz çocuk değil çözüm olarak hamile kalıp sonrasında daha mutsuz olursanız ne olacak? bence sizin eşinizi adam etmeniz lazım bunun yoluda hamile kalmak değil eşinizi kendinize bağlamaktan geçiyor nacizane fikrim budur:31:

hayır asıl neyi merak ettim biliyor musun sizin eşinle oturduğunuz ev kira mı yoksa kendinizin mi?

eğer kiraysa hemen o adamı boşa...!

hayır asıl neyi merak ettim biliyor musun sizin eşinle oturduğunuz ev kira mı yoksa kendinizin mi?

eğer kiraysa hemen o adamı boşa...!

bencede eger sen suan kıradaysan ve sen kıradayken kocan sevgılı anacıgına ev alacaksa bıan once bosan ne cocugu allasen yaa

çözümünüz çocuk yapmaksa dahada bri yanlışın içine girersiniz. eşiniz zaten anne sözünden çıkmıyo çocuk doğunca büyük olasılıkla kayınvalidenizle çocuğunuzuda yetiştirmeye çalışacak. eşinizle ugraşamazken çocugunuzda eklenecek bu duruma. siz bence başka yollar arayın bu soruna. olmuyorsada yol verin eşinize...

Ben şu ana kadar evliliğinin gidişatını çocuğuna bağlayıpta mutlu olan kimseyi görmedim. Bari çocuğa yazık etmeyin. Kocanız daha anne kuzusu nesini baba yapacaksınız onun?

Bu arada doğal yolla nasıl korunuluyor :26:

çocuk doğduktan sonra da bir şey değişmezse ne olacak?
bunun kesinliği yok sonuçta.
o zaman hem çocuğunuza hem kendinize üzüleceksiniz.
sonrasında bir de boşanmayı düşünmeye kalkarsanız... peki çocuğunuz?
boşanmam derseniz de bir düşünün böyle huzursuz bir ailede o çocuk nasıl mutlu olacak?
eşiniz ailesine yardım etmekten vazgeçmezse bebeğinizin istediğiniz gibi eşyalarını alamayacaksınız, zorlanacaksınız.
bunların her birini düşünün derim.

Son düzenleme:

kesin bir dille uyarıp rest çekme zamanın gelmiş..artık onun ailesinin siz olduğunun farkına varmalı..ay deli oldum burdan ya..anan o kadar kıymetliydi madem evlenmeseydin yanında otursaydın.elin kızını üzmeye ne hakkın var.:47::47:

Senin tek çaren acilen hamile kalman değil, bu zamana kadar hamile kalmamış olman büyük şans. Çok iyi korun bu adamdan sakın çocuk falan yapma. Rezil rüsva olursun çocuğunla birlikte.

Evliliğinizi gözden geçirin. Bu kadar anne düşkünü bir erkekle devam edebilecek misiniz iyi düşünün.

canım çocuk olunca kocan düzelmeyecek.. bu sorunların arasına bir de bebek gelecek o yavrumda arada itiş kakış bir oraya bir buraya savrulacak...

eşin diyecek beğenmiyorsan kapı orda sende anne evine dönersin o kuzunun ne suçu var çok kızıyorum

sorunlu ailelerin, sorunlarını çözmek için bebek düşünmelerine...

İnsan içinde olmayınca bukadar rahat konuşabilmesi doğal tabi. Aptal kadın araya girmeseydi çok büyük hayallerimiz vardı bizim. Oyüzden bunun böyle olmasını istiyorum

o aptal dediğin kadın evin ayrı olsada aileden biri ve azrail canını alana kadar da burnunu herşeye sokacak.sen cocuk yapacaksın torun vereceksin onlara seni tabiri caizse köle yapacaklar.çocugunada onlar bakacak.boşver canım demesi kolay ama duygusal olma mantıklı düşün.kızlar haklı önce evdekini büyüt.gel dinle bizi.tecrübe var

çocuk evlilik kurtarmak için yapılmaz bencede..ben 2.çocugumu eşimin ailesiyle alakalı bir durumdan kurtulmak için yaptım.o durumdan kurtulamadığım gibi daha çok içine girdim yani çocukla evlilikte hiçbirşey değişmiyor.

Cocuk yapmak, bosanmaktan daha büyük bir karar.
Esın yeni ise girmiş belli ki 3 aylık sigortalı daha.
Dünyaya getireceğin cocuk, bakıma muhtaç ve devamlı yatırım yapılması gereken bir "can " olacak.
Oncellikle yeni yasaya göre esler birbirinin imzası olmadan kredi cekemezler( bu kanuna bir bak)
Ve bir borcun altına girmemeye bakın.

Esınız sizin çekirdek bir aile oldugunuzu unutmuş. Size karsı sorumlulukları var hatırlatın lütfen, sizin de habersiz bir sekilde hamile kalmamanız lazım.
Cocuk istenilerek dünyaya getirilmeli, ve evliliğin en sağlam temelleri olduğu bir zamanda
Sorunların üstüne gelirse, sorunlar büyür. Nacizane fikrim :)

cocuk yapmak mi? iyimisin sen arkadasim? kocan sirf kredi cekmesin diye hamile kalmak istiyorsun? bu adam ileride cocuk icin birikiminizi bile gozden cikarmis, cocuk olunca mi aciyacak size? bu sefer dertlerin daha cok buyuyecek herkesin dedigi gibi ve sen cocugun icin katlanmak isteyeceksin bu seferde..bence cocuguna yazik etme :44: adam keyfine bakar olan sana ve gunahsiza olur.

Kızlar hepinizden allah bin kere razı olsun. Benim gözümü açtınız.
Dün amcamlar gelceklerdi haberi vardı, babamlarıda çağırdım beni marketin içinde rezil etti. Babamlarla görüşmemi istemiyo, annemle gizli saklı haberleşiyoruz. çünkü kaynanam böyle istiyo, nişanlılığımız biraz sıkıntılı geçti bizim .... Boşanmak istiyorum dedim bana dediği lafa bakarmısınz ''yok yaa okadar borcun içine girdim ben yok boşanmak falan.'' :'((((( allahı para olmuş bu adamın. Niye? çünkü annesine ev alacak, çünkü annesinin aklı fikri para ev mal mülk ..... Dün kocam olacak adamı öldürüp gidip teslim olmak bile istedim. Okadar kötüyüm ki, bide çocuk düşünmüşüm. Ne büyük cahillik :((( rabbime şükürler olsun, yapmamışım. Benim düğünde takılan bileziklerime kadar el konuldu, ben çalışıp maaşıma ellemeden mal gibi eline veriyorum. Ne gerizekalıyım dimi .... Hiçbi şekilde hakkım helal değil hiçbirine.

Kendi ailesinden amcasının eşine anlattım durumları, sakın asla çocuk falan yapıyım deme dedi bana. Kendi ailesi bile benim arkamda düşünün. Napcam ben çıkış yolu bulamıyorum. Dünden beri titriyorum sinir hastası oldum çıktım :((((

Back
X