- 14 Mayıs 2010
- 16.477
- 22.430
- 598
Kızlar hepinizden allah bin kere razı olsun. Benim gözümü açtınız.
Dün amcamlar gelceklerdi haberi vardı, babamlarıda çağırdım beni marketin içinde rezil etti. Babamlarla görüşmemi istemiyo, annemle gizli saklı haberleşiyoruz. çünkü kaynanam böyle istiyo, nişanlılığımız biraz sıkıntılı geçti bizim .... Boşanmak istiyorum dedim bana dediği lafa bakarmısınz ''yok yaa okadar borcun içine girdim ben yok boşanmak falan.'' :'((((( allahı para olmuş bu adamın. Niye? çünkü annesine ev alacak, çünkü annesinin aklı fikri para ev mal mülk ..... Dün kocam olacak adamı öldürüp gidip teslim olmak bile istedim. Okadar kötüyüm ki, bide çocuk düşünmüşüm. Ne büyük cahillik(( rabbime şükürler olsun, yapmamışım. Benim düğünde takılan bileziklerime kadar el konuldu, ben çalışıp maaşıma ellemeden mal gibi eline veriyorum. Ne gerizekalıyım dimi .... Hiçbi şekilde hakkım helal değil hiçbirine.
Kendi ailesinden amcasının eşine anlattım durumları, sakın asla çocuk falan yapıyım deme dedi bana. Kendi ailesi bile benim arkamda düşünün. Napcam ben çıkış yolu bulamıyorum. Dünden beri titriyorum sinir hastası oldum çıktım(((
cahilce işler yapma,ne hakla ailenle görüştürmüyor senı ağac kovugundanmı cıkmıssın