Gene Ben :(

minozbona

~korea
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
15 Şubat 2015
36
7
31
Daha Oncede Anlattigim Gibi Arkadasim Beni Tehdit ediyordu . sonra Bi Bakdim En Yakin Arkadasimin İnstagram Hesabini Calmis Bana Akil Veriyor Herseyi Yazdim Oraya Oda Eskiden Herkese yapdigi Gibi Uhu Sür Annene soyle dediO Olduguna Eminim Ama Oldu Bi Kere Ve Hiç Uyuyamiyorum Sabah Uykumdan Kalkdim Okula Gidemedim :KK43: ne yapacagim ben
Arkasindan Konusmak İsdemezdim Ama Cok Bunaldim Cidden. Lutfen Yardimci Olun :KK43: Tegu Da Yasiyorum Turkcem İle dalga Gecmeyin Lutfen :)

Son düzenleme:
Önceki konunu hatırlıyorum ama bunu çok karışık anlatmışsın.
Tehdit etmek, başkalarının sanal hesaplarını ele geçirmek falan. Buna göre arkadaş tam bir psikopat.
Bence gerekli mercilere şikayet etmelisin.

Daha Oncede Anlattigim Gibi Arkadasim Beni Tehdit ediyordu . sonra Bi Bakdim En Yakin Arkadasimin İnstagram Hesabini Calmis Bana Akil Veriyor Herseyi Yazdim Oraya Oda Eskiden Herkese yapdigi Gibi Uhu Sür Annene soyle dediO Olduguna Eminim Ama Oldu Bi Kere Ve Hiç Uyuyamiyorum Sabah Uykumdan Kalkdim Okula Gidemedim :KK43: ne yapacagim ben
Arkasindan Konusmak İsdemezdim Ama Cok Bunaldim Cidden. Lutfen Yardimci Olun :KK43:
uhu nereye neden sürülüyor ? bu nasıl bir yazma biçimi ? neden her kelime büyük harfle yazılmış? maksat okuyanı kör etmekse amacınıza ulaşmışsınız tebrikler:cool:

Yaaa daha önceki konusunada yazmadim bana tuaf geldi ama simdi dayanamiycam... K.I.B. Artik bi aciklik gelir umarim...:KK14:

Okula git Türkçe öğren ilk önce. İlk işin derslerin olmalı. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Doğru yaz da bizde anlayalım olayı.

Turkcem İle Dalga Gecilmis :)) Özür dilerim Tegu Da Yasiyorum Bi kusurum Varsa Kusura Bakmayip
Goz Ardi Edin Lütfen :))

Okula git Türkçe öğren ilk önce. İlk işin derslerin olmalı. Kimin eli kimin cebinde belli değil. Doğru yaz da bizde anlayalım olayı.
Turkcem İle Dalga Gecilmis :)) Özür dilerim Tegu Da Yasiyorum Bi kusurum Varsa Kusura Bakmayip
Goz Ardi Edin Lütfen :))

X