• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene bi kaynana sorunu

Kayınvalidenizin ve sizin yaptığınız davranış ikisinde birbirinden beter.Oyuncağı alıp çöpe atmakta ayıp olmuş zaten yıkamayacakmıydınız?

Acaba kv bilinçli sizi igreti etmek adına yaptığını mi dusundunuz?yoksa kadının genel mizacinda bu tip telef olmasin kafası var?ona göre yorumlamak gerek.

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Acaba gerçekten ziyan olmasın diye mi yaptı ?Yaşlılar bu konuda takıntılı oluyor .Benim kayınvalidem de lavaboya düşen yemegi yer ,yere düşen yemegi alır yer zaten temiz her yer diye..Ama oyuncak yalamak biraz abes olmuş .Çocuğu yalnız bırakmayın yanında .Bir daha gitmek istememeniz evet abartı.

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Domates sosunun yalanmasi kadar bence içine oyuncak düşen sosu yemekte iğrenç 🙃
Oyuncağı alıp atmakta ayip. Kocaman kadına ağzın pis der gibi.

Domatesin kilosu pahalı kadıncağız israf etmek istememiş ne var yani. Bunu kafaya takmaya değmez çatlak bu kadın derdim o anı düşünüp baya gülme krizine girerdim.

Konuya girmez, hayal etmez olaydıım😂
Hem güldüm hem tiksindim
Alem kadınmış

Back
X