- 17 Ocak 2020
- 28.138
- En iyi cevaplar
- 1
- 40.882
- 598
- Konu Sahibi Mor lahana
Bak gör 1 hafta sonraa konu açıcakk , o oyuncaa krediyle almıştık diyee5 ₺ lik oyuncak kaynana yalayıncaa 500 oluyor djsjjdjd
ÖLCEM YİNEE![]()

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bak gör 1 hafta sonraa konu açıcakk , o oyuncaa krediyle almıştık diyee5 ₺ lik oyuncak kaynana yalayıncaa 500 oluyor djsjjdjd
ÖLCEM YİNEE![]()
Senle de ben bi grup açalımBenim çocuğum kız![]()
Kadın oyuncağı yalamış. Sence sosu döker mi xjjdjdjdjdjdjSos ne oldu? İnşallah dökmüştür
Konuda normal olan tel şey sosÇok normal mi yani oyuncağı yalaması
Çilekkk saçmalamaOyuncak da çok temiz değildir herhalde, çocuğun eline, masaya, oraya buraya değiyor sonuçta. Kayınvalideniz kendine pislik yapmış yani.
Hadi o garip de siz niye çöpe attınız ki? Yıkayınca temizlenmeyecek sanki.
Senle de ben bi grup açalımkızımıza altın zencirler isteyen kaynanalar
![]()
Kız ben ana bile değilim ki. Benim yeğenler büyürken dağı taşı fayansları bile yalardı, çok titizse yıkasın sıcak sirkeli suda bekletsin versin tekrar oynar. Bu kadar takıntıya o kayınvalidenin bir yerinden düşen kocasını bile çöpe atar konu sahibi.Çünkü sen onun kadar titiz ve iyi ana değilsin
Konu sahibi yineliyorum , konuya madem cevap yazmıosun bana devret djnsjdhdjjd
Onu asla atma. Kendini atar onu atmazKız ben ana bile değilim ki. Benim yeğenler büyürken dağı taşı fayansları bile yalardı, çok titizse yıkasın sıcak sirkeli suda bekletsin versin tekrar oynar. Bu kadar takıntıya o kayınvalidenin bir yerinden düşen kocasını bile çöpe atar konu sahibi.
Evet bize düşüyor. Konu açtınız ve biz de yorum yapıyoruz.Sos noldu diye sordular bende ona cevap verdim. Beni eleştirmekte size mi düşüyor.
Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Teşekkürler yorumun için.Evet bize düşüyor. Konu açtınız ve biz de yorum yapıyoruz.
Ya sadece yoruma gülücük atmak yetmedi burdan da güleceğimAnne napiyorsun dediklerinde ben de sandim ki kadın mikrop kapar diye korkmuslar. Meğer kadini mikrop olarak görüyorlarmis:)
Töbee :) ay bi gülesim geldiKızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Çöpe atman abartı. Artı saygisizlik. Yıkarsın. Temiz olur. Bide dezenfektan döktü mu korona bile kalmaz. Bilmem artık sen kaynananin koronadan daha mı tehlikeli olduğunu düşünüyorsun. Bizim büyükler de çocuk konusunda bizim gibi dikkatli değiller. Rahat buyutmusler bizi. Ama kalp kirmiyoruz. Tatlı dille uyarıyoruz.Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?