• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene bi kaynana sorunu

Yaşlı insanlar bu tarz şeyleri yapabiliyor ve normal görüyorlar.
Çok sinir olunacak bir mevzu değil bence evet hijyenik ve hoş değil ama bence abartmışsınız biraz..
Güzel bir dille uyarıp oyuncağı yıkarsınız olur biter.

Oyuncak da çok temiz değildir herhalde, çocuğun eline, masaya, oraya buraya değiyor sonuçta. Kayınvalideniz kendine pislik yapmış yani.
Hadi o garip de siz niye çöpe attınız ki? Yıkayınca temizlenmeyecek sanki.
Çilekkk saçmalama :D oğluşunun salyası antibakteriyel içeriyooo dhhshd

Çünkü sen onun kadar titiz ve iyi ana değilsin :KK70:
Konu sahibi yineliyorum , konuya madem cevap yazmıosun bana devret djnsjdhdjjd
Kız ben ana bile değilim ki. Benim yeğenler büyürken dağı taşı fayansları bile yalardı, çok titizse yıkasın sıcak sirkeli suda bekletsin versin tekrar oynar. Bu kadar takıntıya o kayınvalidenin bir yerinden düşen kocasını bile çöpe atar konu sahibi.

Kız ben ana bile değilim ki. Benim yeğenler büyürken dağı taşı fayansları bile yalardı, çok titizse yıkasın sıcak sirkeli suda bekletsin versin tekrar oynar. Bu kadar takıntıya o kayınvalidenin bir yerinden düşen kocasını bile çöpe atar konu sahibi.
Onu asla atma. Kendini atar onu atmaz :D koca zor bulunur şeker 🥀

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?

Devir tasarruf devri 😂😂

Kızlar dün çok sinir olduğumu konuyu anlatıcam size, belki de ben çok abarttım bilmiyorum. Dün kaynanam kahvaltıya çağırdı bizi kahvaltı sırasında oğlum oyuncağını attı domates sosunun içine düştü oyuncak kaynanam hemen aldı oyuncağı yalamaya başladı,napıysun anne ya ver bana yıkarım ben onu dedim olsun ziyan olmasın diyo bide sinir sinir gülüyor.oyuncağın üstündeki domates sosu ziyan olmucak mış şaka gibi bi insan yaa. Eşim de kızdı çocuk oynuyo onunla napıyosun sen ya dedi aldım oyuncağı attım bende çöpe. Dünden beri düşündükçe sinir oluyorum gitmek istemiyorum artık bida. Abartıyor muyum sizce?
Töbee :) ay bi gülesim geldi

Nasıl ebeveyn oluyorsunuz sizde bi gün kaynana olacaksınız cocuklarıniza iyi ornek olun nası bi nefrettirki oyuncağı cöpe atmak yazık anne olmak nası bi suçsa artık yazık size

Çöpe atman abartı. Artı saygisizlik. Yıkarsın. Temiz olur. Bide dezenfektan döktü mu korona bile kalmaz. Bilmem artık sen kaynananin koronadan daha mı tehlikeli olduğunu düşünüyorsun. Bizim büyükler de çocuk konusunda bizim gibi dikkatli değiller. Rahat buyutmusler bizi. Ama kalp kirmiyoruz. Tatlı dille uyarıyoruz.

Back
X