- 21 Ağustos 2015
- 1.130
- 832
- 53
Mrb bayanlar ben esimin ailesiyle problemler yasiyorum oyle boyle derken baristik ewde huzursuzluk oluyo diye neyse dediklerini hep bu zamana kadar goz ardi ettim esim onlarin yaninda bana aileme kufurler etti sesleri cikmadi bayram gunu gene onlarin yaninda tartisdik ben sinirle p.ic demisim ama yemin ederim hatirlamiyorum babasi dun oglunun yaninda gidip elin kizi sana nasil oyle der ben bu zamana kadar soyletmedim sana o kimde o lafi diyo bidaha derse kafasni gozunu patlatirim sanada 2 tokat atarim kendine laf soylettiqin icin onunda kulaqindan tutar bak onun babasi ben annesi de bu derim falan demis 1 tane 7 aylik oglum war anneside demis ben cocuqa bakamiyorum bisey werirken cekiniyorum falan demis ogluna dun buyuk bi kawqa ettik bu gun annesni aradim bana bi ugra anne diye sizce nasil bi konusma yapayim ben o lagi ettiysem ofkeyle kesinlikle haksizim ama dowerim falan filan konusmasi asiri sinirlendirdi bidaha gitmem dedim esimde o zaman ben hergun cocuqu alirim giderim kendin ewde yemeqini yersin falan dedi zaten huzursuz bi ewliliqim war gitmesem iyice artacak sorunlar napmaliyim