- 13 Ekim 2008
- 2.707
- 264
- 373
- Konu Sahibi missplayful
bende bi düşünürüm aklıma bişi gelirse yazarım sana
bende dusunucem. aklimi calistirmam lazim...
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
bende bi düşünürüm aklıma bişi gelirse yazarım sana
Sence onuda yuruturlermi...? Eger calisirsam gene ki hic icimden gelmiyor artik gittigimde kizlarla konusmamayi dusunuyorum direk ise gidip kitleyip esyalari cikarkende herkesin cikmasini bekleyip dolabi oyle acip giyinicem yoksa herseyim gidecek![]()
yada tuzak falan kur onlara
ben bi düşüneyim belki benim aklıma bişi gelir
bu arada babamın yaptığı bişi geldi aklıma
benim babam alkol kullanır ama çok nadir, hayatımda hiç bi defa babamı sarhoş görmedim, sadece düğünlerde, eğlencelerde falan 2 parmak whiskey içer yada yazın ayda 1 bi bira. ve buna rağmen herzaman evimizde alkol bulunurdu, öyle dururdu aylarca, kimse dokunmuyordu.
bi gün babamın dikkatini çekti, açılmış bi whiskey şişesi vardı fakat sadece tadına bakmıştı. ama günden güne o şişedeki içki azalmaya başlamıştı. kim içiyor bunu diye çok merak etmişti babam. annem içmez, abim zaten küçüktü, ben çocuktum, anaannem gelir giderdi ama allah korusun o ağzına sürmezdi, dedemde aynı babam gibiydi, nasıl yapsam da öğrensem diye düşünmeye başladı.
sonra babam şişeyi boşalttı, sadece dibinde 2-3 parmak içki bıraktı whiskey rengi ve kokusu olsun diye, geri kalanına su, sirke ve bir kaç avuç tuz attı. iyice çalkaladı dolaba koydu.
bi kaç gün sonra dayım geldi, mutfağa girdi, ordan koşa koşa çıktı tuvalete gitti kustu, ne koydunuz nan şişenin içine diye söleniyo bide
öyle öğrenmişti babam, meğerse dayım gelip içiyormuş biz oturma odasındayken
sende böyle bi tuzak kur o iş arkadaşlarına
ben düşündüm... dolabına fare kapanı koysun![]()
ben düşündüm... dolabına fare kapanı koysun![]()
bence hırsız 2 kişi, organize çalışiyorlarki o yüzden yakalanamıyorlarDolap kitli ama bene giyinirken halletmisler.Fare bile daha sevimli bir hirsizdan elleri kopasicalar!
Topuklu ayakkabinin teki ve botun teki.
Neden acaba???
Gecmis olsun.
Senin ayakkabılarını çok merak ediyorum ya sürekli bı tekini alıp kaçıyorlar çünkü ayakkabı zevkini kıskanıyor olabilirlerbir de kardeşlik gruplarında yurtlarda vs. Olur ya yeni geleni bı çeşit testten geçirmek, eşek şakası yapmak öyle birşey olmasın? Sonuçta ayakkabının tepkiyle, Türk kimlikleri ne işlerine yarayacak ki, ne tepki vereceksin diye seni denemişlerdir belki.
Senin ayakkabılarını çok merak ediyorum ya sürekli bı tekini alıp kaçıyorlar çünkü ayakkabı zevkini kıskanıyor olabilirlerbir de kardeşlik gruplarında yurtlarda vs. Olur ya yeni geleni bı çeşit testten geçirmek, eşek şakası yapmak öyle birşey olmasın? Sonuçta ayakkabının tepkiyle, Türk kimlikleri ne işlerine yarayacak ki, ne tepki vereceksin diye seni denemişlerdir belki.
gıcık oluyorum amerikalıların şu huylarına
sevmiyorum onları, nefret ediyorum, hiç beğenmiyorum
iş onlara gelince çok ırkçıyım
gıcık oluyorum amerikalıların şu huylarına
sevmiyorum onları, nefret ediyorum, hiç beğenmiyorum
iş onlara gelince çok ırkçıyım
hmm... ne olacak oturup agladim ama evde farkettim. Gecen sefer kizmistim ama belli etmedim banada yeni ayakkabi alisverisi icin bahane oldu dedim gectim.Fakat telefonum calindiginda hungur hungur agladim onu gorduler. Kendimi tutamadim izin isteyip eve gittim. Bu sefer daha dur bismillah daha 1 ci gun yahu mudur yardim edin kiza etrafi isi gosterin dedi oylelikle bir kaci konustu.Sonra calisirken digerleri geldi konustu. Neyse artik ayakkabi fln almayacagim ben artik giyicem eskiyene kadar nasilsa ya caliniyo ya birsey oluyor ben giyemedikten sonra napiyim ayakkabiyi.
Ben hiç amerikalı tanımıyorum valla bilemicem, ama bı kitap geçmişti elime psikolojiyle ilgili orada o kardeşlik gruplarından eski üyelerin yenilere baskı yapmasının nedeninden filan bahsediliyordu, gerrizekalilar test yapıcaz diye kaç kişiyi öldürmüş öyle yanlışlıklaYok seni ormana tek başına çıplak bir şekilde bırakalım donmadan dönersen gruba geri girebilirsin, yok sizi bir odaya kapatıp yemek su vermicez, en uzun süre dayananı gruba alıcaz. Garip adetler üniversitede değil surviver adasındalar mübarek..
bı de aynı kitapta ABD'deki toplu intihar tarikatlarından filan da bahsediliyordu, enterasan kitapmış yahu bulup okuyayım bari yeniden
![]()
Boşver ya aynen, aldıklarını da işe götürme en iyisi. Cüzdanında para varmıydı çok fazla?