• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene esyalarim calindi...

Ben hiç amerikalı tanımıyorum valla bilemicem, ama bı kitap geçmişti elime psikolojiyle ilgili orada o kardeşlik gruplarından eski üyelerin yenilere baskı yapmasının nedeninden filan bahsediliyordu, gerrizekalilar test yapıcaz diye kaç kişiyi öldürmüş öyle yanlışlıkla :9:Yok seni ormana tek başına çıplak bir şekilde bırakalım donmadan dönersen gruba geri girebilirsin, yok sizi bir odaya kapatıp yemek su vermicez, en uzun süre dayananı gruba alıcaz. Garip adetler üniversitede değil surviver adasındalar mübarek..:1: bı de aynı kitapta ABD'deki toplu intihar tarikatlarından filan da bahsediliyordu, enterasan kitapmış yahu bulup okuyayım bari yeniden :9:

saçma sapan şeyler işte
zaten en büyük saçmalıklar ilk amerikada çıkıyo :27:

.Gecmis olsun senin adina uzuldum..
Senin basina gelen de pismis tavugun basina gelmiyor cidden...
Bellki seni kiskaniyorlar kiloluyum neden kiskansinlar felan deme.
Belliki cekemiyorlar seni.
En iyisi bundan sonra gozunu dort ac aman daha kiymetli esyalarin giderse daha cok uzulursun.
Isine devam et kesinlikle onlara bu firsati verme...

geçmiş olsun.hırsızlık her millette var demek ki.bundan sonra daha dikkatli olmalısın.çirkef insanlarla uğraşmak kolay değil.konuşma görmezden gel onları.zaten 2 gün çalışıyorsun sabırlı ol..insanları anlamak ne mümkün.sırf zarar vermek için,kalp kırmak için bile neler neler yapılıyor.yazık çok yazık.

Misplayful

Neden Amerikada yaşamak zorundasın? Oranın kültürünü, insanlığını beğenmiyorsun her seferinde de bundan yakınıyorsun.

Alınma ama çalıştığın yerler de bu tür kötülüklerin kol kanat gezdiği yerler.

Türkiye ye gelsen, güzel bir iş bulsan burada hayatını idame ettirmeye çalışsan olmaz mı? En güzel çağların, gençliğin güzelliğin boşa gidiyor. Azimli birine benziyorsun. Çok güzel işler yapabilirsin bence

Mrb cnm,
masabaşı bir işte çalışıyorsanız çantanızı yanınıza alsanız veya çapraz çanta kullansanız olmaz mı?

Haklisin canim neyseki yanimda para getirmemistim 30 dolar vardi icinde onemli degil. Ama kazandigim parada yanimdaydi allahtan ama dikkat etmem lazim Anneanne usulu gogsume parada koyamam ki o kadar insanin icinde daldir cikart .Parayi ve kimlikleri nereye koymali bende bilemedim.Kucuk bir canta tasiyabilirmiyim acaba yanimda bilemiyorum ufak birsey boyle .

Anlamadım yurtdışına giden uçaklar el çantasını kabul etmiyor mu yani?
Ben TR'de hem el çantası hem el bagajı alabiliyorum. Yurtdışına giden yakınlarımdan da böle bişe duymadım:26:

Haklisin canim neyseki yanimda para getirmemistim 30 dolar vardi icinde onemli degil. Ama kazandigim parada yanimdaydi allahtan ama dikkat etmem lazim Anneanne usulu gogsume parada koyamam ki o kadar insanin icinde daldir cikart .Parayi ve kimlikleri nereye koymali bende bilemedim.Kucuk bir canta tasiyabilirmiyim acaba yanimda bilemiyorum ufak birsey boyle .

küçük bel çantaları uygun.

canım geçmiş olsun
çok üzüldüm Allah çıkarsın yaptığını kim yapmışsa Allah korkuları yok işte
üzülme sen hemen müdahele et kimliklerin için her türlü pisliği yapar öyle kansızlar
üzme kendini cana gelecek mala gelsin

Son düzenleme:
Misplayful

Neden Amerikada yaşamak zorundasın? Oranın kültürünü, insanlığını beğenmiyorsun her seferinde de bundan yakınıyorsun.

Alınma ama çalıştığın yerler de bu tür kötülüklerin kol kanat gezdiği yerler.

Türkiye ye gelsen, güzel bir iş bulsan burada hayatını idame ettirmeye çalışsan olmaz mı? En güzel çağların, gençliğin güzelliğin boşa gidiyor. Azimli birine benziyorsun. Çok güzel işler yapabilirsin bence

Canim ben cok yerde calistim , ofiste calistigimda oldu, magazada da calistim,restoranttada, bardada , hatta makyaj artisligi bile yaptim. Hatta ders bile verdim, Telefonda cevirmenlik isi yaptim. Yaptigim cok is oldu. Ve inan bu yaptigim islerinde hepsinde illaki calindi birseyler o kadar dikkatli olmama ragmen:( Su anda okula gidiyorum okul bittikten sonrada geri donmeyi dusunuyorum. Ben Amerika yi genel olarak seviyorum, fakat zorluk yasiyorum bazen bu da bir yabanci olarak cok normal.Mesela hirsizliktan illahlah ettim biktim artik.Zaten diplomami aldiktan sonra Irlanda da is imkani var Tr da is bulursam orayada gidebilirim. Su an hic biyere gidemiyorum okula basladim cunku maalesef:(

Son düzenleme:
Anlamadım yurtdışına giden uçaklar el çantasını kabul etmiyor mu yani?
Ben TR'de hem el çantası hem el bagajı alabiliyorum. Yurtdışına giden yakınlarımdan da böle bişe duymadım:26:

Canim el cantami ben el bagajima koymustum. Acikcasi hem canta hem bagaji ayri ayri tasimiyim demistim. Sonra el bagajini verdim bunu alamayiz, ucakta yerimiz yok ucaga koyucaz bagaji dediler. Oysaki koyulabilmesi gerekiyordu ben el bagajini yanimda goturemedikten sonra ne anladim ki.. Ucak kucukmus guya ondanmis. Neyse geri almak istedim vermediler sonra birsey olursa sorumlusu sizsiniz icinde param ve kiymetli esyalarim var , cuzdanim var demeye kalmadi canta oldugu gibi calindi yolculuk sonunda sikayet ettim ama hicbirsyere varamadim.

Yahu sende de amma talihsizlik varmis. Benim basima hic boyle seyler gelmedi buralarda.
Sen kursun doktur bence Tr'ye gidersen, girip ciktigin yerlere, aralarina girdigin insanlara da dikkat et.

Canım askerlerin taktığı boyundan asmalı çantalar oluyor ya onlardan takabilirsin , orda yoksa kendin de dikebilirsin bundan. Bel çantası da olabilir. Bir sürü cebi olan pantolonlardan Giyebilirsin ya da ceket gibi bir ay giyip iç cebi dikebilirsin. Aklıma bunlar geldi yaptığın ise yani orada giymen gereken kıyafete hangisi uygunsa artık. :26:

Back
X