Kaynana tipli bi kp var bende kızlar. İştende çıkmış hepten bana sardı. Okadar bunaldım ki artık görümceler bi yandan kp bi yandan. Kv gelmiyor biraz kurtuldum. Beni çoğunuz tanıyor artık.
Dunden bir örnek vereyim. Akşam 8 bucukta geldi kp. Herşeye karışıyor. Görümcemde tatlı getirmiş. O gitti neyse kp oturdu içeri. Çocuğa(9aylık) elmalı yoğurt veriyorum ee başladı çorba filan versen daha iyi, buyudu artık mama niye veriyon. Ki gündüz sürekli çorba veriyorum zaten. O saatte çorba mı verilir. Tabi Güzelce söyledim. Kıyafet al çoraplari kücülmüş yenisini al gibi sürekli karışma çabasında. Temizliğime kadar karışıyor. Bide tembihliyor eşime söylemeyim diye, ne karışıyosun diye kızıyomuş eşim. O İyiliğimize söylüyomuş.
Ortak arsamız var mesela bişeyler yapıldı üstüne ortak, sürekli bana beni ilgilendirmeyen şeyleri anlatıyor. Yazın mangal yakacakmış orda, kalmaya gidecekmiş, işte içine şunu yapmış şu kadar para vermiş. Gıcık mı ettiğini düşünüyor anlamadım. Eşime söyledim ' açıkca söyle , baba bana niye anlatıyosun bunlari de, benide bıktırdı ne yapayim anlamıyor laftan dedi . Ama ben diyemiyorum işte neden böyle oldum bilmiyorum konusamıyorum acıkca . Adam da yüz de yok kavga ettiler eşimle ve eşim sinir krizi geçirdi resmen. İftira attilar resmen cunku. Oraya bidaha giderseniz benzin döker yakarim istemiyorum sizi dedi çok ağır şeyler söyledi
2 gun geçmeden Kendi kendine barıştı gene kp işine gelmedi çünkü. Eşimi eskisi gibi istediklerini yapıp diyip susturacaklarını sandılar ters tepti.
Bende dun eşime git konuş bu saatlerde gelmesin çocuk yatıyor olur, insan duş almış olur rahat edemiyorum diye 2 saat konuştum. 100 kere söyledim anlamıyor' diyor. en sonunda tamam yeter konuşcam tekrar ama sen böyle surekli konuşursan konuşmam dedi. Tamam dedim bende.
Kızlar haksız mıyım. 2. Cocugum olduğundan beri özellikle, hergun yada gün aşırı akşam filan demeden geliyor hele eşimin geldiğini bi görsün saniyesinde bizde. kp yüzünden eşimin eve gelesi gelmiyor. Geçen akşam 9 bucukta telefonla arıyo yatmıyosan yanına gelcem diyor. eşimde yatıyoruz dedi. Cidden rahatsız oluyorm artık. Bende saftirik gibiyim kullanıyolar. Görümceler de aynı.
Buarada şuan taşınma durumumuz yok ancak seneye kredi bitince taşınabileceğiz . En azindan o ışık var eşimde artık. Biz gidince de peşimizden gelir bunlar diyo dün bana..