• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene kp derdi

duysun birak zaten gemileri yakıp kavga etmişsiniz. ne diye şimdi alıyorsun ki eve? benim başıma gelse açmam o kapıyı zaten küsmüşüm, kendi kendine barışmasına izin vermem.
Ben açmıyorum sonra eşime şikayet ediyorlar uzak biryere taşınmadıkça dertler bitmez tecrübeyle anladım bunu

Çok haklısınız. Dun eşim senin ağzın yok mu biraz konuş dedi. Bunlari bana anlatmanıza gerek yok de , ben mi öğretiyim dedi.. şu pasifliği bi atsam üzerimden . Görümcelere karşı da böyle pasifim hepside kullanıyor. Normalde böyle bi insan değilim eşim de şaşırıyor resmen

benim esim arkamda olsa ben sesimi cikarirdim kapiyi acmazdim. Esiniz biliyor arkanizdada. Cokmu sabirli birisiniz yada tam tak demedi. Ama sinir sahibi olmadan birseyler yapin bence.

Dün akşam yarım açtım kapıyı, çocuklar uyanık mııı dedi zaten o ara cocuklarin sesleri gelince açmak zorunda kaldım ..ama bugunde gelirse dediğiniz gibi yapmaya başlıycam artık
Ben sizin konunuzda gelecek de yaşayacağım olayları gördüm ,
umarım sizde kurtulursunuz ben de

Canım ssn deli misin sesini duyarsa duysun açma kapıyı. Müsait değilim de geç. Ara eşini o an memem açık, çocuğu emziyorum baban kapıda de. Alma evine bir daha asla. Sana karışırsa da ver cevabını. Çorabına kadar yorum yapmak nedir ya.. KP tek başına gelinin yanında işi nedir? Sapık mı bir de bakmıyorum diyor yok bir de baksaydın! Hayret bir şey... Sana dediği her şeyi de söyle eşine bilsin. Kavga etsin gerekirse de küssünler. İnşallah kurtulursun oradan.
Daha nelere yorum yapiyo bi bilsen canım. Yuzsuz bide. Bugün gelir mesela musait değilim desem gider ertesi gün ilk fırsatta bidaha gelir hiçbişey yokmuş gibi konuşur

Daha nelere yorum yapiyo bi bilsen canım. Yuzsuz bide. Bugün gelir mesela musait değilim desem gider ertesi gün ilk fırsatta bidaha gelir hiçbişey yokmuş gibi konuşur

O zaman her gün müsait değilim de. Kabul etme. Emziriyorum, temizlik yapıyorum vs. geçiştir. Eşin varken öyle karışamıyor galiba. Sen sessizsin diye yapabiliyor.

Ben açmıyorum sonra eşime şikayet ediyorlar uzak biryere taşınmadıkça dertler bitmez tecrübeyle anladım bunu
Ben yazın bikaç defa açmadım ertesi gün geldi sofrada yemek yerken el şakası yaparak sen kapiyi niye açmıyooon dedi eşimin yanında çok rahatsız oldum . Eşim de tersledi baya o an . Yuzsuz anlamıyor ki

Ben yazın bikaç defa açmadım ertesi gün geldi sofrada yemek yerken el şakası yaparak sen kapiyi niye açmıyooon dedi eşimin yanında çok rahatsız oldum . Eşim de tersledi baya o an . Yuzsuz anlamıyor ki
Eşin seni anlıyor ve olaylara tepkisiz kalmıyor bu çok önemli birsey suana kadar dayanmanın sebebı de zaten bence budur , benımkınde oda yok onlar ne yaparsa yapsınlar bana savunuyor ve onların yaptıgı seylerı ne var deyıp kucumsuyor

Aynen öyle biraz ağır olur insan ne bileyim oturaklı olur yok . Gündüz bazen gidiyor kahveye kafası estimi gene bizde. En fazla 3 gun gelmemişliği vardır. Abartıyomuyum diyodum ya
Dediğim gibi size sarmış durumda kendisini hiç kaale almayın gelince güler yüz göstermeyin istenmediğini anlar belki o zaman.

Eşiniz sizin veliniz mi?
Ne diye adamı darlayip duruyorsunuz?
Evlenecek yasa gelmiş, anne olmuşsunuz. Ikili iliskilerinizi kendiniz yönetebilirsiniz.
Musait değilim diyin.
Içeri girerse salona oturtun, odaniza girip kapinizi kilitleyin oturun.
Çocuk uyuyor diyin.
Kapıya gelince aaa baba iyi oldu geldiğin diyip eline market listesi sıkıştırın. hic değilse ise yarasın 😏

Canım Allah sabır versin sana. En azından Eşinde seninle aynı fikirde buna şükür. Eşinde çok bunalmış belli konuşmuş babasıyla ama kp yüzsüz çıkmış. Eşinede fazla yüklenme derim. Böyle arada kalınca insan çıkmaza girer elinde olmadan sana patlar. Bu durumu kv paylaştınız mı hiç?

Dinlemeyin, aciklama yapmayin yahu. Karistiginda, boyle olmasi gerekiyor diyin gecin. Anlatmaya basladiginda sıkılıyorsanız bırakın gidin iceri. Bir kac gelisinde de kapıyı acinca bir dakika musait degilim deyip bi 5 10 dk bekletin kapida.

Siz çok pasifsiniz. Ya cevap vermeyi öğrenin ya duymamayı. Yok ben ikisini de yapamam diyorsanız kolay gelsin çekmeye devam edersiniz. Eşiniz zaten arkanızda olay sizde bitiyor. Gerekirse kapıdan gönderin müsait değilim diye.

Böyle insanlara açıkça söyliceksin ben diyorum kim olursa olsun kp de olsada söylerim. Sana bir hobi yada arkadaş bulalım ben senin vakit geçirecek yaşıtın dengin değilim kalbin kırılmasın diye sustum ama anlicagin yok senin açıkça söylettin kendine uğraş bul derdim. Kapıya gelince de aramadan gelmeyin duş alıyorum epilasyon yapıyorum belki uyuyorum üstüm basım açık geziyorum evimde her her gün siizi misafir kabul edemem derdim.

Eşin seni anlıyor ve olaylara tepkisiz kalmıyor bu çok önemli birsey suana kadar dayanmanın sebebı de zaten bence budur , benımkınde oda yok onlar ne yaparsa yapsınlar bana savunuyor ve onların yaptıgı seylerı ne var deyıp kucumsuyor
Evet kesinlikle öyle, belki eşim böyle yapmasa hiç tahammül edemem o böyle arkamda olunca onun hatrina yürüyor sanirim. Ama önceden oda senin eşin gibiydi cnm asla kabul etmezdi ailesinin yanlışını . Şu son 1 senedir düzeldi. Gerçi son 1 senedir iyice azıttılar belki ondandir..

Sanırım eşiniz yokken de geliyor. Çok rahatsız edici. Üstelik el şakası falan hiç hoş değil.
Aklı başında kadınsınız üstelik eşiniz de arkanızda. Kendi işinizi kendiniz görün. Çünkü böyle devam ederse eşiniz de bıkacak ve aranız bozulacak.

Sanırım eşiniz yokken de geliyor. Çok rahatsız edici. Üstelik el şakası falan hiç hoş değil.
Aklı başında kadınsınız üstelik eşiniz de arkanızda. Kendi işinizi kendiniz görün. Çünkü böyle devam ederse eşiniz de bıkacak ve aranız bozulacak.
Evet yokkende geliyor . Cok haklısınız pasiflikten kurtulmam lazım böyle kendimi de iyi hissetmiyorum iki yüzlü gibi hem istemiyorum hem güler yüz gösteriyorum , ama artik hosgeldin bile demiyorum cunku yol geçen hanına çevirdiler evi

Evet kesinlikle öyle, belki eşim böyle yapmasa hiç tahammül edemem o böyle arkamda olunca onun hatrina yürüyor sanirim. Ama önceden oda senin eşin gibiydi cnm asla kabul etmezdi ailesinin yanlışını . Şu son 1 senedir düzeldi. Gerçi son 1 senedir iyice azıttılar belki ondandir..
Eşindeki değişim çocuklara bağlı olabılırmı acaba ,
ben hıc degısecegını dusunmuyorum bnmkıler sadece karısmakla kalmadı gorumcelerden bırı uzerıme saldırmaya kalktı ama esım hala olayı kucumsuyor bende susmuyorum tabı buna karsılık bılmıyorum karmakarısık ılerlıyor hersey

Siz çok pasifsiniz. Ya cevap vermeyi öğrenin ya duymamayı. Yok ben ikisini de yapamam diyorsanız kolay gelsin çekmeye devam edersiniz. Eşiniz zaten arkanızda olay sizde bitiyor. Gerekirse kapıdan gönderin müsait değilim diye.
Bu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdim

Bu seferde noluyor biliyo musunuz duygu sömürüsüne baslıyor, ee ben sana küstüm. darıldım cocuklari özleyip gelmistim tamam gelmem diyip tekrar geliyor ama. Cidden napcam sasirdim

Ay küssün bırakın. İşinize gelir hatta. Anladım vicdan yapıyorsunuz ama yapmayın, torunlarının yüzünü görmesini yasaklamıyorsunuz ya. Tekrar gelsin tekrar kapıdan gönderin. Tepkinizi gösteri biraz valla ben daraldım okurken yaşasam cinnet geçirirdim herhalde, siz çok sakinsiniz böyle tepenize çıkar kayınpeder.

Back
X