- 25 Eylül 2016
- 7.940
- 3.677
- 123
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Bu eşin varya asla uslanmaz ..2 gün öncede konu açtım. Korona var diye kendi annem çagırıyor gitmiyorum. Eşimin tarafada gitmiyorum.
Eşim aradı. Annesi yemek yapmış.Akşama gelin yemek yaptcam demiş.Bende yarın işe gidecegim. Yılbaşı için 2 günlük iş var. Hayır dedim eşime. Sonra dedim ki 9da yasak başlıyor falan. Annesi demiş kalırsınız burda. Kalmak istemiyorum. 20 dk mesafe. Hayır dedim. Yarın işe gidecegim. Sen git dedim. Hemen sesi gidiyor tribe baglıyor.Eşime dedim kız kardeşim de çagırdı oraya da gitmiyorum. Ben hayır demekten bıktım.Hele kalmalı hiç istemiyorum. Yarın bir de iş var. Benim aileme 1ayı geçti gitmiyoruz. Bundan sonra herşey eşit.
Benimki de anasi bize gelsin cok istiyor2 gün öncede konu açtım. Korona var diye kendi annem çagırıyor gitmiyorum. Eşimin tarafada gitmiyorum.
Eşim aradı. Annesi yemek yapmış.Akşama gelin yemek yaptcam demiş.Bende yarın işe gidecegim. Yılbaşı için 2 günlük iş var. Hayır dedim eşime. Sonra dedim ki 9da yasak başlıyor falan. Annesi demiş kalırsınız burda. Kalmak istemiyorum. 20 dk mesafe. Hayır dedim. Yarın işe gidecegim. Sen git dedim. Hemen sesi gidiyor tribe baglıyor.Eşime dedim kız kardeşim de çagırdı oraya da gitmiyorum. Ben hayır demekten bıktım.Hele kalmalı hiç istemiyorum. Yarın bir de iş var. Benim aileme 1ayı geçti gitmiyoruz. Bundan sonra herşey eşit.
Yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. Her gün aynı konular... İnsan yazmaya üşenir. Normal değil bu.2 gün öncede konu açtım. Korona var diye kendi annem çagırıyor gitmiyorum. Eşimin tarafada gitmiyorum.
Yemin ederim huzurluydum gene moralimi bozdu. 20 dk mesafede kalınır mı.Bu eşin varya asla uslanmaz ..
Tamamda süreklı gıdelım kalalım dıye darlamasın benı. Gıt tek kal dıyorum.Yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. Her gün aynı konular... İnsan yazmaya üşenir. Normal değil bu.
İçim tuhaf oldu ama. Gitsek ben kalmayalım diye tutturcam. Kavga edecegız bu sefer. Ne kadar aynasında kalma meraklısıdogru olanı yapmıssınız
Elbette kalınmaz helede b u salgın döneminde..Yemin ederim huzurluydum gene moralimi bozdu. 20 dk mesafede kalınır mı.
Ben gitmemekte ısrarcıyım. O da gitmekte. 20 dk arabayla en fazla. Aynı sehirde ne kalmasıHerhalde boşanmayla sonlanacak bu iş bu kadar sorun ettiğinize göre.
Ne adam ne siz değişeceksiniz sonuçta.
Aynı sorunun farklı varyasyonlarını açıyorsunuz
psikoloğa mı gitseniz ne acaba?
Normal mi sizce?
Ne olduğu önemli değil 40 yıl böyle geçmez. Problemi çözeceksiniz. Her gün aynı konuları tekrar etmenin faydası yok.Tamamda süreklı gıdelım kalalım dıye darlamasın benı. Gıt tek kal dıyorum.
Kv ve kp demıs. Gelsınler kalsınlar dıye. Hayır nıye kalayım. Yarın da iş var. Dınlenemıycem. Yarın aksama kadar ayaktayım bir deElbette kalınmaz helede b u salgın döneminde..
Sizce ne olcak böyle o da siz de yorulacaksınızBen gitmemekte ısrarcıyım. O da gitmekte. 20 dk arabayla en fazla. Aynı sehirde ne kalması
Nasil çözcem. Hayır dıyorum. Sen gıt dıyorum. Kv aramıs eşimi. O da bana soruyorNe olduğu önemli değil 40 yıl böyle geçmez. Problemi çözeceksiniz. Her gün aynı konuları tekrar etmenin faydası yok.
boyle anasına bagımlılar bır zahmet evlenmesınler ya rustlerını ıspat edenler evlensın yasla ılgısı yok ruhu olgunlasmamıs nıye baskasının evınde kalmaya heveslı olur ınsan bırde 20 dk lık mesafe dıyorsunuz baska sehır olsa mecbur kalınır da aynı sehırde kabile gıbı ordek aılesı gıbı yasamak ...İçim tuhaf oldu ama. Gitsek ben kalmayalım diye tutturcam. Kavga edecegız bu sefer. Ne kadar aynasında kalma meraklısı
Boş boş konuşuyorlar maalesef,çalışan bir insan için zordur kalmak elbette.Kv ve kp demıs. Gelsınler kalsınlar dıye. Hayır nıye kalayım. Yarın da iş var. Dınlenemıycem. Yarın aksama kadar ayaktayım bir de
Çalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyınSizce ne olcak böyle o da siz de yorulacaksınız
Boşanacaksınız o zaman bu kadar kafaya takıyorsanız
Lütfen kpssye çalışın ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?