Gene kv

Portakalli ordek

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
25 Eylül 2016
7.940
3.677
123
2 gün öncede konu açtım. Korona var diye kendi annem çagırıyor gitmiyorum. Eşimin tarafada gitmiyorum.
Eşim aradı. Annesi yemek yapmış.Akşama gelin yemek yaptcam demiş.Bende yarın işe gidecegim. Yılbaşı için 2 günlük iş var. Hayır dedim eşime. Sonra dedim ki 9da yasak başlıyor falan. Annesi demiş kalırsınız burda. Kalmak istemiyorum. 20 dk mesafe. Hayır dedim. Yarın işe gidecegim. Sen git dedim. Hemen sesi gidiyor tribe baglıyor.Eşime dedim kız kardeşim de çagırdı oraya da gitmiyorum. Ben hayır demekten bıktım.Hele kalmalı hiç istemiyorum. Yarın bir de iş var. Benim aileme 1ayı geçti gitmiyoruz. Bundan sonra herşey eşit.

Bu eşin varya asla uslanmaz ..

Benimki de anasi bize gelsin cok istiyor
Israrla gelmesin bak onun icin yasak var, sen avm de calisiyorsun yasli riskli falan desem de dinlemiyordu..
Kizim kv ile hic anlasamaz.. o geldiginde yeri gogu inletti kizim "istemiyorum gelmesinnnn" diye o da gitti arkasina bakmadan..
Tam oh artik gelmez dedim ki dun kizimi disarda gormus "sen iyi bi kizsin kuzum; size gelmemi niye istemiyorsun gelsem nolacak" diye yumusatmaya calismis
Gelsen ne olacagini bir ben bir Allah biliyoruz!

Yardım almanız gerektiğini düşünüyorum. Her gün aynı konular... İnsan yazmaya üşenir. Normal değil bu.

Herhalde boşanmayla sonlanacak bu iş bu kadar sorun ettiğinize göre.
Ne adam ne siz değişeceksiniz sonuçta.
Aynı sorunun farklı varyasyonlarını açıyorsunuz

psikoloğa mı gitseniz ne acaba?
Normal mi sizce?
Ben gitmemekte ısrarcıyım. O da gitmekte. 20 dk arabayla en fazla. Aynı sehirde ne kalması

Tamamda süreklı gıdelım kalalım dıye darlamasın benı. Gıt tek kal dıyorum.
Ne olduğu önemli değil 40 yıl böyle geçmez. Problemi çözeceksiniz. Her gün aynı konuları tekrar etmenin faydası yok.

İçim tuhaf oldu ama. Gitsek ben kalmayalım diye tutturcam. Kavga edecegız bu sefer. Ne kadar aynasında kalma meraklısı
boyle anasına bagımlılar bır zahmet evlenmesınler ya rustlerını ıspat edenler evlensın yasla ılgısı yok ruhu olgunlasmamıs nıye baskasının evınde kalmaya heveslı olur ınsan bırde 20 dk lık mesafe dıyorsunuz baska sehır olsa mecbur kalınır da aynı sehırde kabile gıbı ordek aılesı gıbı yasamak ...

hele de su salgın donemınde
esınız kararınıza saygı duymak zorunda cok ıstıyorsa gıtsın orda uyusun , uyusunda büyüsün , büyüsün oyle gelsın

Sizce ne olcak böyle o da siz de yorulacaksınız
Boşanacaksınız o zaman bu kadar kafaya takıyorsanız
Lütfen kpssye çalışın ya
Çalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…