- 27 Ağustos 2018
- 1.127
- 6.692
- 108
- 45
- Konu Sahibi Portakalli ordek
-
Eşiniz konuşmuyorsa ailesiyle siz konuşacaksınız. Açıkça söyleyeceksiniz düşüncelerinizi. Sorasında hala devam ediyorsa umursamayacaksınız. Eğer başaramıyorsanız ayrılacaksınız.Nasil çözcem. Hayır dıyorum. Sen gıt dıyorum. Kv aramıs eşimi. O da bana soruyor
Şimdi bana basta yemege gıdelım dıyor. Kalma işini söylemiyor. Emrivaki yapacak. Ki bana öyle emrivaki yapsa ben orda hadı kalkalım dıycem. Kavga edecegız. Sonra burnundan getırcem. Yasaklar kalkmadan bana gıdelım demesin. Ana kuzusu resmen. Hayır benım evımde yemek yok muboyle anasına bagımlılar bır zahmet evlenmesınler ya rustlerını ıspat edenler evlensın yasla ılgısı yok ruhu olgunlasmamıs nıye baskasının evınde kalmaya heveslı olur ınsan bırde 20 dk lık mesafe dıyorsunuz baska sehır olsa mecbur kalınır da aynı sehırde kabile gıbı ordek aılesı gıbı yasamak ...
hele de su salgın donemınde
esınız kararınıza saygı duymak zorunda cok ıstıyorsa gıtsın orda uyusun , uyusunda büyüsün , büyüsün oyle gelsın
Ya ben sizi haksız bulmuyorumÇalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyın
Ne dıycem ki. Annesı onu arıyor. Bana bısey demiyor. Ogluna dıyorEşiniz konuşmuyorsa ailesiyle siz konuşacaksınız. Açıkça söyleyeceksiniz düşüncelerinizi. Sorasında hala devam ediyorsa umursamayacaksınız. Eğer başaramıyorsanız ayrılacaksınız.
Ne kadar benzer hikayelerimiz bizim kv de 20 dk mesafede. Her hafta tatilde gitmemizizi kalmamızı isterdi kaldıkda ama eşimle konuştum istemediğimi rahat edemediğimi söyledim iki üç haftadır rahatız kalmıyoruz geçen Bi gittik Bi kaç saat durduk geri döndük alıştırmaya çalışıyorum eşimi şimdilik iyiyiz inşallah sizinde düzelirYemin ederim huzurluydum gene moralimi bozdu. 20 dk mesafede kalınır mı.
Nişanlıyken böyle degıldı. Telefonda aradı söyledi. O çagırdıkca gidesim gelmiyor. Ben mesafe mı koruyacağım. 2 haftada bır gıderım dedım ona. Ki kendisine de karısmıyorum. Gıt kal dedım. Anne baba babaanne ıle rahat edemem ben aynı evdeYa ben sizi haksız bulmuyorum
Ama bu adam da değişmez diyorum aynı eve akşam gelince der illa
Bu işleri siz baştan konuşmadınız mı ay ben acaba anlatamadım mı kendimi
Düzelecek. Valaha yoksa kavga edecegim. Bana baskı yapmasın. Darlandırmasın.Annesıne de dedim ben. Bu salgın dönemi kendı anneme bıle gıtmıyorum dedım. Bende 1 ayı gectı gıtmıyorum. Yasaklar kalksın 2 haftada bır gıderım. O da kalmam. Bana ısrar etmesin.Ne kadar benzer hikayelerimiz bizim kv de 20 dk mesafede. Her hafta tatilde gitmemizizi kalmamızı isterdi kaldıkda ama eşimle konuştum istemediğimi rahat edemediğimi söyledim iki üç haftadır rahatız kalmıyoruz geçen Bi gittik Bi kaç saat durduk geri döndük alıştırmaya çalışıyorum eşimi şimdilik iyiyiz inşallah sizinde düzelir
Kalın deme sebebi akşam ysak var diye ama millet de çözümü bulmuş ev gezmesin yasaklamaya çalışıyorlar millet birbirinde kalıyor daha beter bulaşır virüs.Çalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyın
Sizin aranızdakileri bilemem ama Kızınızın babaanesine davranışını doğru buluyormusunz gerçekten? Övünür gibi yazmışsınız birdeBenimki de anasi bize gelsin cok istiyor
Israrla gelmesin bak onun icin yasak var, sen avm de calisiyorsun yasli riskli falan desem de dinlemiyordu..
Kizim kv ile hic anlasamaz.. o geldiginde yeri gogu inletti kizim "istemiyorum gelmesinnnn" diye o da gitti arkasina bakmadan..
Tam oh artik gelmez dedim ki dun kizimi disarda gormus "sen iyi bi kizsin kuzum; size gelmemi niye istemiyorsun gelsem nolacak" diye yumusatmaya calismis
Gelsen ne olacagini bir ben bir Allah biliyoruz!
Evet. 2 gün işe gıdecegım. Aksama kadar ayakta olacagım. Kı bana bugun gezelim demıstı ona da hayır demıstım. Canım cıkmak ıstemıyor bır yere. Şimdi gıt geceye kadar otur ve yarın işe gıt. Dınlenemıycem.Boş boş konuşuyorlar maalesef,çalışan bir insan için zordur kalmak elbette.
Bu çok doğru bir davranış kendi annene gitmezken oraya niye gitcen eşin gitsin o kadar meraklıysaDüzelecek. Valaha yoksa kavga edecegim. Bana baskı yapmasın. Darlandırmasın.Annesıne de dedim ben. Bu salgın dönemi kendı anneme bıle gıtmıyorum dedım. Bende 1 ayı gectı gıtmıyorum. Yasaklar kalksın 2 haftada bır gıderım. O da kalmam. Bana ısrar etmesin.
O zaman demiyordu. Cunku erkek kardesı var bırde. O yokmus aksam. Ama hep cagırıyor kv. Kadın takmıs. Gelin de gelın dıyor. 10 kez cagırsa gıtmıyorum. Kendım isteyince gıdıyorumKalın deme sebebi akşam ysak var diye ama millet de çözümü bulmuş ev gezmesin yasaklamaya çalışıyorlar millet birbirinde kalıyor daha beter bulaşır virüs.
Yani yasak olmasa korona olmasa fln yine kal diyolar mıydı
Git dıyorum gıtmıyor o da. İlla benle gıdecek. Gecende anneannemda kalalım dıyor. Dıycem eşime yasaklar kalkana kadar oraya buraya gıdelım deme banaBu çok doğru bir davranış kendi annene gitmezken oraya niye gitcen eşin gitsin o kadar meraklıysa
Bence konuşun bunu ailesiyle kendinizi güzelce sakince ifade etmeye çalışın.Evet. 2 gün işe gıdecegım. Aksama kadar ayakta olacagım. Kı bana bugun gezelim demıstı ona da hayır demıstım. Canım cıkmak ıstemıyor bır yere. Şimdi gıt geceye kadar otur ve yarın işe gıt. Dınlenemıycem.
Kp demıs kv de aramıs söylemıs eşime. Eşim tabı kendı annesı ya dünden razı. Hayır bı de yarın işe gıdecegım benAynı memlekette 10 dkkalik.yerlerde bile insanlar niye birbirlerinde kalmak ister şaşıyorum cidden ? Annemin tek kızıyım babasız büyüdüm birgün demedim ki gidip annemde kalayım ya da annem gelsin kalsın evim 10 dk zaten ? Ama eşimin ailesi ve eşim ilk zamanlar tutturmustu bizde kalsınlar ve biz onlarda kalalım. Bizati açıklama hem eşime hem ailesine yaptım ben sevmiyorum böyle şeyleri ,lütfen bir daha tekrarlamayin . Oldu bitti dhaa da diyemediler şükür
Ben onlar ısrarı bırakana kadar hayır dıycem. Yazın duzenlı işe gıdecegım zaten. Calısırken benı götüremez bır yereBence konuşun bunu ailesiyle kendinizi güzelce sakince ifade etmeye çalışın.
Yoka bunu yapmazsanız bunlar uzar gider..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?