Gene kv

Nasil çözcem. Hayır dıyorum. Sen gıt dıyorum. Kv aramıs eşimi. O da bana soruyor
Eşiniz konuşmuyorsa ailesiyle siz konuşacaksınız. Açıkça söyleyeceksiniz düşüncelerinizi. Sorasında hala devam ediyorsa umursamayacaksınız. Eğer başaramıyorsanız ayrılacaksınız.

Şimdi bana basta yemege gıdelım dıyor. Kalma işini söylemiyor. Emrivaki yapacak. Ki bana öyle emrivaki yapsa ben orda hadı kalkalım dıycem. Kavga edecegız. Sonra burnundan getırcem. Yasaklar kalkmadan bana gıdelım demesin. Ana kuzusu resmen. Hayır benım evımde yemek yok mu

Çalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyın
Ya ben sizi haksız bulmuyorum
Ama bu adam da değişmez diyorum aynı eve akşam gelince der illa
Bu işleri siz baştan konuşmadınız mı ay ben acaba anlatamadım mı kendimi

Eşiniz konuşmuyorsa ailesiyle siz konuşacaksınız. Açıkça söyleyeceksiniz düşüncelerinizi. Sorasında hala devam ediyorsa umursamayacaksınız. Eğer başaramıyorsanız ayrılacaksınız.
Ne dıycem ki. Annesı onu arıyor. Bana bısey demiyor. Ogluna dıyor

Yemin ederim huzurluydum gene moralimi bozdu. 20 dk mesafede kalınır mı.
Ne kadar benzer hikayelerimiz bizim kv de 20 dk mesafede. Her hafta tatilde gitmemizizi kalmamızı isterdi kaldıkda ama eşimle konuştum istemediğimi rahat edemediğimi söyledim iki üç haftadır rahatız kalmıyoruz geçen Bi gittik Bi kaç saat durduk geri döndük alıştırmaya çalışıyorum eşimi şimdilik iyiyiz inşallah sizinde düzelir

Ya ben sizi haksız bulmuyorum
Ama bu adam da değişmez diyorum aynı eve akşam gelince der illa
Bu işleri siz baştan konuşmadınız mı ay ben acaba anlatamadım mı kendimi
Nişanlıyken böyle degıldı. Telefonda aradı söyledi. O çagırdıkca gidesim gelmiyor. Ben mesafe mı koruyacağım. 2 haftada bır gıderım dedım ona. Ki kendisine de karısmıyorum. Gıt kal dedım. Anne baba babaanne ıle rahat edemem ben aynı evde

Düzelecek. Valaha yoksa kavga edecegim. Bana baskı yapmasın. Darlandırmasın.Annesıne de dedim ben. Bu salgın dönemi kendı anneme bıle gıtmıyorum dedım. Bende 1 ayı gectı gıtmıyorum. Yasaklar kalksın 2 haftada bır gıderım. O da kalmam. Bana ısrar etmesin.

Çalışıyorum da ben telefonu kapatacağım. Bana ulasamaz ve söyleyemez. Gitsin anasında kalsın. 20 dk mesafede kalınır mı siz söyleyın
Kalın deme sebebi akşam ysak var diye ama millet de çözümü bulmuş ev gezmesin yasaklamaya çalışıyorlar millet birbirinde kalıyor daha beter bulaşır virüs.

Yani yasak olmasa korona olmasa fln yine kal diyolar mıydı

Sizin aranızdakileri bilemem ama Kızınızın babaanesine davranışını doğru buluyormusunz gerçekten? Övünür gibi yazmışsınız birde

Boş boş konuşuyorlar maalesef,çalışan bir insan için zordur kalmak elbette.
Evet. 2 gün işe gıdecegım. Aksama kadar ayakta olacagım. Kı bana bugun gezelim demıstı ona da hayır demıstım. Canım cıkmak ıstemıyor bır yere. Şimdi gıt geceye kadar otur ve yarın işe gıt. Dınlenemıycem.

Bu çok doğru bir davranış kendi annene gitmezken oraya niye gitcen eşin gitsin o kadar meraklıysa

O zaman demiyordu. Cunku erkek kardesı var bırde. O yokmus aksam. Ama hep cagırıyor kv. Kadın takmıs. Gelin de gelın dıyor. 10 kez cagırsa gıtmıyorum. Kendım isteyince gıdıyorum
Ben degısmem.gıtmem ama huzursuz oluyorum

Aynı memlekette 10 dkkalik.yerlerde bile insanlar niye birbirlerinde kalmak ister şaşıyorum cidden ? Annemin tek kızıyım babasız büyüdüm birgün demedim ki gidip annemde kalayım ya da annem gelsin kalsın evim 10 dk zaten ? Ama eşimin ailesi ve eşim ilk zamanlar tutturmustu bizde kalsınlar ve biz onlarda kalalım. Bizati açıklama hem eşime hem ailesine yaptım ben sevmiyorum böyle şeyleri ,lütfen bir daha tekrarlamayin . Oldu bitti dhaa da diyemediler şükür

Bu çok doğru bir davranış kendi annene gitmezken oraya niye gitcen eşin gitsin o kadar meraklıysa
Git dıyorum gıtmıyor o da. İlla benle gıdecek. Gecende anneannemda kalalım dıyor. Dıycem eşime yasaklar kalkana kadar oraya buraya gıdelım deme bana

Bence konuşun bunu ailesiyle kendinizi güzelce sakince ifade etmeye çalışın.
Yoka bunu yapmazsanız bunlar uzar gider..

Kp demıs kv de aramıs söylemıs eşime. Eşim tabı kendı annesı ya dünden razı. Hayır bı de yarın işe gıdecegım ben

Bence konuşun bunu ailesiyle kendinizi güzelce sakince ifade etmeye çalışın.
Yoka bunu yapmazsanız bunlar uzar gider..
Ben onlar ısrarı bırakana kadar hayır dıycem. Yazın duzenlı işe gıdecegım zaten. Calısırken benı götüremez bır yere

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…