Gene kv

Bence kv ara. Anne neden böyle yapıyorsun senin yüzünden kavga ediyoruz ben korkuyorum koronadan beni çağırıp durmayın kocamla aramı bozuyorsun de kapat. Kadın yemek yapmış ne ya sanki her gün yaptığı şey değil. Isrardan hiç hoşlanmam. Hayır dediysem hayır bu ısrar neee
O zaman kv eşimi arar aglayarak ve karın böyle dıyor oglum. Ben naptım falan der. Cok kotu olur. Kı eşim işini sevmedı dıye aglayan bır kadın.

Evet kv duzelmez.bakın 8bucuga kadar otursak gene 9da her turlu evde oluruz. Arabayla yakın hemen otobandan.Ben hayır dıyorum eşime. Sesi gıdıyor. Kavga etmek istemiyorum onla

Ona bakarsan buradakiler neler yapıyor.
Ama eşlerimiz üstünden idare etmeye çalışıyoruz.
Tepkiyi eşin koyarsa sorun olmaz sen koyarsan el kızı bizi ayırmaya kalkar olur.

Evette hemen aılemı istemiyorsun koduna gırıyor. Napacagım kı ben peki. Eşime ne dıyeyım. Trıbe gırıyor hemen:
Atsın Trip ne kadar çok umursuyorsunz chennemin dibine dek atsın ,bir atar iki atar üç atar .artık sizede onun Trip halleri normal gelir aman boşver in Allah aşkına bu ne zırt pırt gel kal ,yok gel gidelim eyvallah 10 günde bir haftada bir e de eyvallah ama saçma yani herkesin evi barki kendine ,ben kendi annemin evinde bile evlendikten sonra birkaç saat oturunca hemen evimi özlüyorum. Diyebilirsiniz "işten kalan saatinde evimde olmak istiyorum diye bu yüzden bana darılıp küsme hayatım "diye alınma da . Bu kadar basit daha da ustelemeyin,sizde belli ki çok takintilisiniz

Ona bakarsan buradakiler neler yapıyor.
Ama eşlerimiz üstünden idare etmeye çalışıyoruz.
Tepkiyi eşin koyarsa sorun olmaz sen koyarsan el kızı bizi ayırmaya kalkar olur.
Evet evet. Eşim gıtmek ıstıyor kı. Ondan tepki koymaz. Şimdi desem gel annelerle yasayalım hayır demez. Ucar mutluluktan

Ben gitmemekte ısrarcıyım. O da gitmekte. 20 dk arabayla en fazla. Aynı sehirde ne kalması
Ah canım ah bu dert bende de var ,her hafta olmasa da 2 yada 3 haftada bir gidilip kalınması gerekiyo sanki gidilmese hep kavga ben de diyorum ona git kal kendin yok illa beni de goturcek annemlere 9 aydır gitmiyorum onalra farz sanki

Hayır deme huyumu sevıyorum. Hayırsa benı hayatta götüremez. Şu kafaya takma işini çözebilsem bi. Bunalıyorum. Sürekli farklı seylerle gelıyor bana
Dik durmak önemlidir burada,madem k.valide anlamamakta direniyor eşte ısrar ediyor.
Bu durumda ben olsam ortalığı yıkarım ama seviyemide bozmam..

Evette hemen aılemı istemiyorsun koduna gırıyor. Napacagım kı ben peki. Eşime ne dıyeyım. Trıbe gırıyor hemen:
Ee istemiyorsunuz. Yalanmı?
Corona bahane olmuş
Corona olmasa başka bahane bulacaktınız
Açık açık ben bukadar sık görüşmek istemiyorum desenize? Ama diyemessiniz onun yerine 3 saat mıy mıy yok işe gidicem yok anneme gitmedim.
Trip atiyormuş bilmem neymiş. Ee atsın. Sizde atıyorsunuz ama takmıyor. Sizde onun yaptığı gibi yapın.

Eşiniz anlamıyorsa eşinizin ailesi ile konuşun. Zaten korona misafircilik oynamamak için başlı başına bir sebep yani. Açıkca söyleyin,bizden size bulaşabilir,riske girmeyelim,çalışan insanlarız bu sebeple bir süre gelme/kalma durumlarına sıcak bakmıyorum diye.
Eşinizde bitiyor iş ama sanırım anlamamakta ısrarcı biraz. Tabi ki aile özlenir ama herkesin ailesi var,koştur koştur gitmiyoruz bu ortamda kimseye. Hastalansanız/hastalansalar ne olacak?

bakın 8bucuga kadar otursak gene 9da her turlu evde oluruz. Arabayla yakın hemen otobandan.

işte olay bu

ilk teklifte sadece yemek varmış neden hayır dediniz

kv niz ve eşinizin potansiyeli belli, ayrıca Perşembe yılbaşı

sizinki kıvamında bir eşim ve kv dem olsa bu akşam yemeğe çağırsa koşarak giderim

böylelikle yılbaşında gitmemeyi garanti ederim

politik olmuyorsun

annem yemeğe çağırdı gidelim mi

olur ama biliyorsun 9 da sokağa çıkma yasağı başlıyor 8.30 da kalkarız, hem ben yarın işe de gideceğim erken yatarım

konuşma bitti

herhangi bir alternatif teklif edilemeyecek, onlar kalın dense de işe gideceğim üstüm müsait değil dersin en basiti, dönersin evine

ama eşin işten zaten 8 de çıkıyor 8.30 da kalkamayız dersen de

eşin sana söyledi ya o zaman hayır ı kv yi arayıp sen söyleyeceksin eşine bırakmayacaksın bunu söylemeyi

ay ben de gelmek isterdim hazır yemeğe ama malum sokağa çıkma yasağı, kalın demişsiniz teşekkür ederiz ama mesafe yakınken ben başka evde uyuyamıyorum, başka zaman çok sıkıntı değil ama önümüzdeki iki gün çok yoğun çalışacağım, bu seferlik gelmeyelim, yedik sayalım der kaparsın konuyu

ama sen kv ya da eşin ile muhatap olmayıp buraya yazıyorsun

tartışmayacak derdini anlatacaksın süslü cümlelerle, hep ben de çok isterdim ama şeklinde

Atsın Trip ne kadar çok umursuyorsunz chennemin dibine dek atsın ,bir atar iki atar üç atar .artık sizede onun Trip halleri normal gelir aman boşver in Allah aşkına bu ne zırt pırt gel kal ,yok gel gidelim eyvallah 10 günde bir haftada bir e de eyvallah ama saçma yani herkesin evi barki kendine ,ben kendi annemin evinde bile evlendikten sonra birkaç saat oturunca hemen evimi özlüyorum. Diyebilirsiniz "işten kalan saatinde evimde olmak istiyorum diye bu yüzden bana darılıp küsme hayatım "diye alınma da . Bu kadar basit daha da ustelemeyin,sizde belli ki çok takintilisiniz
Cok takıntılıyım. Şimdi kv kp cagırdı kalmalı. Ben kotu gelın mıyım gıtmıyorum dıye. Ben cok ıclı dıskı olmak ıstemıyorum

işte olay bu

ilk teklifte sadece yemek varmış neden hayır dediniz

kv niz ve eşinizin potansiyeli belli, ayrıca Perşembe yılbaşı

sizinki kıvamında bir eşim ve kv dem olsa bu akşam yemeğe çağırsa koşarak giderim

böylelikle yılbaşında gitmemeyi garanti ederim

politik olmuyorsun

annem yemeğe çağırdı gidelim mi

olur ama biliyorsun 9 da sokağa çıkma yasağı başlıyor 8.30 da kalkarız, hem ben yarın işe de gideceğim erken yatarım

konuşma bitti

herhangi bir alternatif teklif edilemeyecek, onlar kalın dense de işe gideceğim üstüm müsait değil dersin en basiti, dönersin evine

ama eşin işten zaten 8 de çıkıyor 8.30 da kalkamayız dersen de

eşin sana söyledi ya o zaman hayır ı kv yi arayıp sen söyleyeceksin eşine bırakmayacaksın bunu söylemeyi

ay ben de gelmek isterdim hazır yemeğe ama malum sokağa çıkma yasağı, kalın demişsiniz teşekkür ederiz ama mesafe yakınken ben başka evde uyuyamıyorum, başka zaman çok sıkıntı değil ama önümüzdeki iki gün çok yoğun çalışacağım, bu seferlik gelmeyelim, yedik sayalım der kaparsın konuyu

ama sen kv ya da eşin ile muhatap olmayıp buraya yazıyorsun

tartışmayacak derdini anlatacaksın süslü cümlelerle, hep ben de çok isterdim ama şeklinde
Bakın ıkısı konusmus. Annesı kalırsınız demıs o da tamam demıs. Ama kalma kısmını hayır derım dıye söylemıyor. Gitsek anne babası ısrar edecek. Ve kalacaktım bende mecbur. Eşime evet desem bu gece orda kalacaktık. Ordan ile gidecektim

Cok takıntılıyım. Şimdi kv kp cagırdı kalmalı. Ben kotu gelın mıyım gıtmıyorum dıye. Ben cok ıclı dıskı olmak ıstemıyorum
Sen niye bunu direkt eşine soylemiyorsun bende bunu anlamıyorum,ki çoğumuzun senin konularına defaten yazılan şeyler . Sen direkt eşine diyeceksin ben çok içli dışlı olmak istemiyorum, çok görmek istiyorsan seni kırmamak için tamam bende bazen uyarım ama genel olarak sen git gör vs vs diyebilirsin . Ve arkadaşlar doğru demiş gerçekten sende de takıntı var ,ilkin bir psikiyatri ye gitmeniz şart .

Back
X