Gene kv

Eşim kv kp ninesi 4 ü birden kalın dıyecek. Ben ısrar edersem eşime tatsızlık cıkacak bılıyorum. Kı eşim beni kalırız dıye götürmüş olacak

ama bunlar varsayım

bunu hiç denedin mi

çok samimi soruyorum

içinde geçeni söylemeyi denedin mi, eşine hadi demeyi denedin mi

kv ve kp e fikrini söylemeyi denedin mi

sanki hep bir varsayım üzerine cici gelin modundan çıkmamak üzerine kurulusun

1500 kişi içinde çalışan adamın riski yasaklar yokken de vardı

eşin eve geçeriz alırız derse de olmaz diyeceksin olmaz

yani kv kp değil muhatabın eşin
Ben yasaklar bıtınce normal gıdıp 2 3 saat oturup gelmeyı dusunuyorum

Bu yasaklardan berı gitmiyoruz. 1ay oldu galıba. Gecen cuma degıl önceki cuma cagırdı dıye hatırlıyorum
Ee demek ki her zaman çağırmıyor kadın. Ve her zaman da gitmiyorsunuz. Teklif olsa da gitmiyorsinuz zaten.. 1 ay önce gitmişsnz. Hadi eşnz coviti düşünmüyor. Siz gitseniz de gitmeseniz de eşnzden bulaşma riski var.. Eeee o zaman bu covit sizin için gerçekten bahane. Eşnze " tamam hayatm gidarz ama 8 buçukta dönerz yarn çalışacağım duş alp yatacağım" diyeblrdiniz. Hiç politik değilsiniz.

ama bunlar varsayım

bunu hiç denedin mi

çok samimi soruyorum

Eşime telefonda 20 dk ıcın aynı sehirde kalmak sacma dedim. Evet galıba benı kotu bilsinler ıstemıyorum

Eşim işte kalmak ıstedıgı ıcın dıgerlerı de ısrar edecek ve kalacağız.

işte ben orasını anlayamıyorum

yani eşin ve sen varsın

orası zaten onun alıştığı ortam yabancı olan sensin sen istemediğini söylediğinde nasıl kalacağınıza bu kadar eminsin

daha önce kalmamışsınız da cidden bu kadar emin olmanın dayanağını merak ediyorum ben

Tamamda onlar da sürekli Mıc Mıc olmak istemesin. Ben eşime bırsey demıyorum ama kafamda bu konu var. Takmamak ıcın yöntem arayacagım
Karanlıkta görmeden mi aldın kocani ? Hiç tanımadınmi ..evlenmeseydin o zaman sabsiz üzüm arasaydin. ne yapsın adam sen mic mic sevmiyorsun diye ..

Ee demek ki her zaman çağırmıyor kadın. Ve her zaman da gitmiyorsunuz. Teklif olsa da gitmiyorsinuz zaten.. 1 ay önce gitmişsnz. Hadi eşnz coviti düşünmüyor. Siz gitseniz de gitmeseniz de eşnzden bulaşma riski var.. Eeee o zaman bu covit sizin için gerçekten bahane. Eşnze " tamam hayatm gidarz ama 8 buçukta dönerz yarn çalışacağım duş alp yatacağım" diyeblrdiniz. Hiç politik değilsiniz.
Ben yarın ıs oldugu ıcın bugun cıkmak ıstemıyorum evden. Vala kendı kız kardesım cagırdı oraya da gıtmedım. Eşim gunduz gezelim dedı istemedim. Hem evden cıkasım yok.

işte ben orasını anlayamıyorum

yani eşin ve sen varsın

orası zaten onun alıştığı ortam yabancı olan sensin sen istemediğini söylediğinde nasıl kalacağınıza bu kadar eminsin

daha önce kalmamışsınız da cidden bu kadar emin olmanın dayanağını merak ediyorum ben
Eşimi tanıyorum hayatta kalkmaz gıdelım dıye. Kalkarsa da surat yapar tavır yapar tanıyorum huyunu

ama bunlar varsayım

bunu hiç denedin mi

çok samimi soruyorum

Geçen bir konusunda da aynısını yaptı. Eşine söyledmediği şeyleri buraya yazdı, herkes eşinle konuş dedi. Eşiyle konuştu eşi tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Konu sahibinin sorunu başkalarının yerine düşünüp onlar açısından fkir yürüterek kendi kendine takıntı yapması. Halbuki konusunca bir sorun kalmıyır.

Eşime telefonda 20 dk ıcın aynı sehirde kalmak sacma dedim. Evet galıba benı kotu bilsinler ıstemıyorum

neden seni kötü bilsinler istemiyorsun

yani kötü değil de sen hiç bir şeye açıkça hayır demezsen onlar da hep eşine ısrar ederler

bahane uydurduğunu düşünürler

sen net olursan eşin de mırın kırın etmez

erkeklere bir şey söylersin onlar bunu sert bulup karşıya kibarlaştırmaya çalışır (karşıdaki kendi ailesi ise) sonra da söylenen cümle yapmacık olur, bahane olur vs

sen net olmalısın herkese

aman cici gelin olayım ama benim dediğim olsun diye bir dünya yok maalesef

Ben yarın ıs oldugu ıcın bugun cıkmak ıstemıyorum evden. Vala kendı kız kardesım cagırdı oraya da gıtmedım. Eşim gunduz gezelim dedı istemedim. Hem evden cıkasım yok.
Eee tamam. O zaman da "hayatım üzgünüm ama yarın çalışacağım için hiçbiryere gidemem bugün dinlenmet istiyorum başka bir gün gideriz" diyerek de söyleyebilirsiniz. Siz bence söyleyeceğiniz şeyi yanlış söylüyorsunuz o yüzden böyle oluyor
.

Geçen bir konusunda da aynısını yaptı. Eşine söyledmediği şeyleri buraya yazdı, herkes eşinle konuş dedi. Eşiyle konuştu eşi tamam sen nasıl istersen öyle olsun dedi. Konu sahibinin sorunu başkalarının yerine düşünüp onlar açısından fkir yürüterek kendi kendine takıntı yapması. Halbuki konusunca bir sorun kalmıyır.
Eşimle az önce konustuk sesı normaldi bırsey demedı. Ama ben hayır desem de böyle kendımı kötü hissediyorum. Hep gıtmek zorundayım gıbı hıssedıyorum. Sankı hep aramak zorundayım falan. Mesela annesıgıle yemek falan göndermek zorunda gıbı hıssedıyorum. Böyle acaba dıyorum kötu mu yapıyorum.

neden seni kötü bilsinler istemiyorsun

yani kötü değil de sen hiç bir şeye açıkça hayır demezsen onlar da hep eşine ısrar ederler

bahane uydurduğunu düşünürler

sen net olursan eşin de mırın kırın etmez

erkeklere bir şey söylersin onlar bunu sert bulup karşıya kibarlaştırmaya çalışır (karşıdaki kendi ailesi ise) sonra da söylenen cümle yapmacık olur, bahane olur vs

sen net olmalısın herkese

aman cici gelin olayım ama benim dediğim olsun diye bir dünya yok maalesef
Ama aksam kalmalı cagırdılar. Ben hayır dedim. Onların gözünde kötü olmazmıyım. Bak bak gelmıyor falan demezler mı

Ama o cagırıp duruyor. Eşimde bana soruyor.
O çağırır.. O bir anne. Herkesin aile düzeni dinamiği farklıdır.. O ister ki hepberaber olalim. Gelinm kızım olsun vb. Eşin dengeyi kurmak zorunda kaynvalidenin bir suçu yok suçlu eşin

Back
X