- 20 Haziran 2016
- 6.191
- 10.536
- 248
- Konu Sahibi Portakalli ordek
Cinnet geçirip ortalığı yıkmadan anlamayacaklar seni sanırım
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eşiniz bu kadarmı gözü kara yani,ortada var olan bir salgın durumu var insan biraz korkar gitmeyim gelmesn bize kimse diye düşünmesi lazım.Git dıyorum gıtmıyor o da. İlla benle gıdecek. Gecende anneannemda kalalım dıyor. Dıycem eşime yasaklar kalkana kadar oraya buraya gıdelım deme bana
Eşim bana soruyor. Ben hayır dedım aradı annesını. Ama sesi gıttı eşim bozuldu. Insanlar özlemıs dıyor. Yarın ıse gıdecegım dedım. Bı de uyanık bana yemege gıdelım dıyor. Ama basta kalcagımızı söylemıyor. Ben sorunca 9 da nasıl döncez falan deyınce kalacağız dedi. Emrivaki yapacak paşamız.Sen konuyu kv diye açacağına laftan anlamayan eş diye açmalısın.
O çağırır ama eşinin tavır koyması lazım annesinin anlaması için.
Eşin büyümediği sürece sen daha çok konu açarsın.
Bunu kısa kesmek için hayır demekte çözüm değil,en güzeli konuşup durumu anlatmak.Ben onlar ısrarı bırakana kadar hayır dıycem. Yazın duzenlı işe gıdecegım zaten. Calısırken benı götüremez bır yere
Nınesı var evde 90 yasında yatalak. Anne baba desen 60 yasında. Cok sorumsuz ya. Suanda arkadaşının yanında marketteEşiniz bu kadarmı gözü kara yani,ortada var olan bir salgın durumu var insan biraz korkar gitmeyim gelmesn bize kimse diye düşünmesi lazım.
Annesine dun dedım daha. Korona bitene kadar gıtmıycem ben bır yere. Bıdaha dıycemBunu kısa kesmek için hayır demekte çözüm değil,en güzeli konuşup durumu anlatmak.
Siz hayır dedikçe onlar daha çok ısrar edexeklerdir.
Sizin bu durumu önce eşinizle çözmeniz lazım yoksa ses çıkartmadan yaşarsanız sürekli sizin kendi hayatinizi işgal etmiş olurlar,neden bu kadar eşinizin trip atmasindan etkileniyorsunuz atarsa atsın ,çok kalmak istiyorsda gitsin kendisi kalsın ki kalamaz sizsiz . Boşver in alistirmayin eşinizi şöyle bebek gibiKp demıs kv de aramıs söylemıs eşime. Eşim tabı kendı annesı ya dünden razı. Hayır bı de yarın işe gıdecegım ben
Beni de huzursuz ediyor artık ya. Sürekli gıdelım de gıdelım. Ya gecen hafta gıttı daha. 4 gun falan oldu gideliAy eşinden bana fenalık geldi.
Evette hemen aılemı istemiyorsun koduna gırıyor. Napacagım kı ben peki. Eşime ne dıyeyım. Trıbe gırıyor hemen:Sizin bu durumu önce eşinizle çözmeniz lazım yoksa ses çıkartmadan yaşarsanız sürekli sizin kendi hayatinizi işgal etmiş olurlar,neden bu kadar eşinizin trip atmasindan etkileniyorsunuz atarsa atsın ,çok kalmak istiyorsda gitsin kendisi kalsın ki kalamaz sizsiz . Boşver in alistirmayin eşinizi şöyle bebek gibi
Dedım ama gıtmıyor. İlla benle gıdecek.Tek başına gidip kalsın
Eşim bana soruyor. Ben hayır dedım aradı annesını. Ama sesi gıttı eşim bozuldu. Insanlar özlemıs dıyor. Yarın ıse gıdecegım dedım. Bı de uyanık bana yemege gıdelım dıyor. Ama basta kalcagımızı söylemıyor. Ben sorunca 9 da nasıl döncez falan deyınce kalacağız dedi. Emrivaki yapacak paşamız.
Ne diyor peki buna.Annesine dun dedım daha. Korona bitene kadar gıtmıycem ben bır yere. Bıdaha dıycem
O nasıl olcak ki. 2 3 kez kavga ettik daha önce. Ben sımdı dırek hayır dıyorum. O d tamam dıyor ama trıbe gırıyor. Yüzü asılıyor. Kadın yemek yapmıs dıyor. Ulen bana sormadan nıye yapıyor. Gıt kendın dıyorum. Tekte gıtmıyor sankı ben kuyrugumCinnet geçirip ortalığı yıkmadan anlamayacaklar seni sanırım
Evet kv duzelmez.bakın 8bucuga kadar otursak gene 9da her turlu evde oluruz. Arabayla yakın hemen otobandan.Ben hayır dıyorum eşime. Sesi gıdıyor. Kavga etmek istemiyorum onlaBak buradaki herkes bende dahil defalarca dedik ki aileler ilk başta özler sık sık çağırır gelin kalın diye ama burada durumları toparlayacak bizleriz.
Hatta bu konuda da senin eşin.
Kadın tabiki de gelin kalın der oğlunu özlüyor ama eşin ikili oynuyor ki annesi bu huyundan vazgeçemiyor.
Bence sen eşini düzelt nasılsa kv düzelmeyecek.
Hıcbır sey demedi. Bugun gene cagırdı. Umurlarında degıl kı. Yeterkı gelınNe diyor peki buna.
Bence kv ara. Anne neden böyle yapıyorsun senin yüzünden kavga ediyoruz ben korkuyorum koronadan beni çağırıp durmayın kocamla aramı bozuyorsun de kapat. Kadın yemek yapmış ne ya sanki her gün yaptığı şey değil. Isrardan hiç hoşlanmam. Hayır dediysem hayır bu ısrar neeeO nasıl olcak ki. 2 3 kez kavga ettik daha önce. Ben sımdı dırek hayır dıyorum. O d tamam dıyor ama trıbe gırıyor. Yüzü asılıyor. Kadın yemek yapmıs dıyor. Ulen bana sormadan nıye yapıyor. Gıt kendın dıyorum. Tekte gıtmıyor sankı ben kuyrugum
Bu durumda ayarı k.valide değilde eşiniz yiyecek..Hıcbır sey demedi. Bugun gene cagırdı. Umurlarında degıl kı. Yeterkı gelın