Gene kv

Eee tamam. O zaman da "hayatım üzgünüm ama yarın çalışacağım için hiçbiryere gidemem bugün dinlenmet istiyorum başka bir gün gideriz" diyerek de söyleyebilirsiniz. Siz bence söyleyeceğiniz şeyi yanlış söylüyorsunuz o yüzden böyle oluyor
.
Annesine yarın iş oldugunu söylemıs. Erkenden kalkar burdan gıder demıs o da. Aslında öyle dedım yarın iş var kalmak istemiyorum dedım. Hem 20 dk da aynı sehirde ne kalması sen gıt dedım.

Ama aksam kalmalı cagırdılar. Ben hayır dedim. Onların gözünde kötü olmazmıyım. Bak bak gelmıyor falan demezler mı

bakın akşam kalmalı çağırdıkları bile belli değil

yani Kv çocukları çağıralım ama yasak var demiş kp de ee gelip kalırlar ne olacak ki X de buradan gider işe altında araba demiş

eşini de aramışlar

bize akşam gelin işte yeriz içeriz yasak var ama kalırsınız da demişler

bu teklif

onlar sizin yarın çalışacağınızı bilmiyor bile

siz de yemeğe geliriz ama kalmayız derseniz kimse sizi kötü bilmez, makul bir gerekçe söyleyerek hareket etmelisin

hadi onu geçtim madem kötü gelin olmaktan korkuyorsun sence şimdi kötü gelin olmadın mı

yani yemeğe gidip kalmasaydın mı kötü olursun hiç gitmeyince mi

susarak bir yere varamazsın, eşine de fikrini söylemiyorsun

parlayıp hayır dedin, sonra da kafana taktın daha mı iyi oldu şimdi

bir de yani bahane mi yok komşular şikayet etse gelip baksalar bizim ikametgahımız başka yerde sorun olurmuş tv de duydum kalmayalım de

sen susmayı tercih ediyorsun hep

İşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorum
Zaten bu işin az ilerisi öyle bitecek bence
Bu kavga ortamı yıllarca süremez
Şimdi yeni evlisiniz evliliğin cilvesi gibi geliyor iki tarafa da sanırım ama sürekli annem annen kavgası uzun vadede devam edemez
Başka bir ihtimal de siz bunları hep içinizde yaşıyorsunuz aslında o yüzden karşı tarafın hiç haberi yok ondan iyi gelin profiliniz devam ediyoe

Annesine yarın iş oldugunu söylemıs. Erkenden kalkar burdan gıder demıs o da. Aslında öyle dedım yarın iş var kalmak istemiyorum dedım. Hem 20 dk da aynı sehirde ne kalması sen gıt dedım.
Tamam eşiniz annesre öyle zor olur gelrsek ble kalamayz demesi lazm.. yine iş eşnzde btiyor. Hertürlü iş eşnzda

İşte keske bu kızla evlenmeseydi falan demezler mi. Ne bılım benı kotu bilsinler ıstemıyorum

gitmeyince iyi mi biliyorlar peki

aslında eşin gayet güzel vermiş cevabı iş var demiş

annesi buradan gitsin demiş

işte arayacaktın yukarıda yazdıklarımı diyecektin gelir yer ama kalkarız yabancılarım uyuyamam yarın akşama kadar mahvolurum deyip konuyu kapayacaktın

eşine de aynı şeyi deyip ısrar etseler de yiyip kalkıyoruz ben hasta olurum gece uyuyamam orada yarın da tüm gün ayakta mahfolurum diyecektin ki bence gayet makul zira zaten kalsanız da sen uyuyamazdın

bakın akşam kalmalı çağırdıkları bile belli değil

yani Kv çocukları çağıralım ama yasak var demiş kp de ee gelip kalırlar ne olacak ki X de buradan gider işe altında araba demiş

eşini de aramışlar

bize akşam gelin işte yeriz içeriz yasak var ama kalırsınız da demişler

bu teklif

onlar sizin yarın çalışacağınızı bilmiyor bile

siz de yemeğe geliriz ama kalmayız derseniz kimse sizi kötü bilmez, makul bir gerekçe söyleyerek hareket etmelisin

hadi onu geçtim madem kötü gelin olmaktan korkuyorsun sence şimdi kötü gelin olmadın mı

yani yemeğe gidip kalmasaydın mı kötü olursun hiç gitmeyince mi

susarak bir yere varamazsın, eşine de fikrini söylemiyorsun

parlayıp hayır dedin, sonra da kafana taktın daha mı iyi oldu şimdi

bir de yani bahane mi yok komşular şikayet etse gelip baksalar bizim ikametgahımız başka yerde sorun olurmuş tv de duydum kalmayalım de

sen susmayı tercih ediyorsun hep
Evet basta bilmiyorlardı. Ama eşim yemege cagırdı lar dedı. Sonra erkek kardesı evde yokmus. Kalırız dıye dusunmusler. Aslında eşime söyledım. Yarın ıs var falan sebeplerimı söyledım tamam dedı. Biraz bozuldu. O bozulunca bende kafama takıyorum. Bu takmama in yolunu bulsam Vala sorun kalmayacak. Sonucta hayır dıyebılıyorum eşime

gitmeyince iyi mi biliyorlar peki

aslında eşin gayet güzel vermiş cevabı iş var demiş

annesi buradan gitsin demiş

işte arayacaktın yukarıda yazdıklarımı diyecektin gelir yer ama kalkarız yabancılarım uyuyamam yarın akşama kadar mahvolurum deyip konuyu kapayacaktın

eşine de aynı şeyi deyip ısrar etseler de yiyip kalkıyoruz ben hasta olurum gece uyuyamam orada yarın da tüm gün ayakta mahfolurum diyecektin ki bence gayet makul zira zaten kalsanız da sen uyuyamazdın
Ki şöyle ben sebeplerini söyledım. Eşim tamam arayip anneme gelmeyeceğimi söyluyeyım dedı yanı o muattap oluyor hep

Evet dersem mutlu olmuyorum işte. Eşime ben deseydim aksam annem cagırıyor hayır derdı. Kendı annesı deyınce sular duruluyor
E bu çok normal. Bak sen de eşine hayır diyorsun.. Konu senin annen olsaydı senin için de sular durulurdu. Bir de mutluluk sizin için hangisi ? İnsanların sizi kötü bilmesi mi ? Kim sizi nasıl bilirse bilsin kendinizi düşünmeniz mi ? Üzgünüm ama hem pastam dursun hem karnım doysunla gitmiyor hayat. Birinden birini tercih edeceksiniz ki ben eşnizin ailesinin sizi kötü bileceğine hiç inanamıyorum.

Eşimle az önce konustuk sesı normaldi bırsey demedı. Ama ben hayır desem de böyle kendımı kötü hissediyorum. Hep gıtmek zorundayım gıbı hıssedıyorum. Sankı hep aramak zorundayım falan. Mesela annesıgıle yemek falan göndermek zorunda gıbı hıssedıyorum. Böyle acaba dıyorum kötu mu yapıyorum.
Sizin en büyük sorununuz olmayan şeyleri bile kurup kurup kendi kendinize takmanız. Ortada bir sorun yokken en ufak şeyi büyütüp sorun çıkartmanız. Aksiyondan mı besleniyorsunuz çözemedim

Kendi annem beni arar ben aramam diye siz kendiniz söylediniz. siz kendi ailenizle iyi değilsiniz ki kocanız iyi olsun. Robotmu bu adam siz sevmiyorsun diye oda sevmesin.. kocanız o sizin kullaniz değil ..
Tamamda nıye benım ailemle Mıc Mıc olmuyoruz onunkıyle oluyoruz. Ben ıkı tarafa Esit mesafedeyım

Back
X