Gene kv

Sizin eşinizde sorun.. burada en az 3 tane böyle konunuz var. Eşiniz laftan anlamıyor.
Anlasa annesine zaten cevabı verir. Konu kayınvalide değil eşiniz.

Eşiniz bu ısrara destek olmayı bırakırsa kayınvalide sorunu kalmaz. "Annecigim su an pandemi var. Biz işe gidiyoruz her gün risk alıyoruz. Sizi de kendimizi de riske atmayalım. Bu pandemi bir geçsin sonra zaten yemeğe geliriz. Zaten kimseye gitmiyoruz sizde kimseye gitmeyin." Dese bu ısrar bir daha olmaz.

Sorun, problem eşinizde.
Evet. Eşime pandemi falan kar etmez. Aılesı korona olsa gene gıder duramaz o. Huyu nasıl duzelır bilmiyorum

Bakın siz böyle takıntı yaptıkça daha da annesine bağlanacak.
Bana göre gitmesi ailesiyle görüşmesi sorun değil ama siz bunu eğer sorun ediyorsanız böyle yaptıkça daha soğuyup ailesine yaklaşacak. Benden söylemesi.
Siz gitmemesini sağlamalısınız. Nasıl olacağını bilemem eşinizi siz tanıyorsunuz. Sevdiği şeyleri yapın birlikte annesinin evine gidip playstation oynamasın kardeşiyle.

Akşam yemeklerini bir yemek miç miçlık degil mi merak ettim? Daha ne olsun
Bana göre değil. Öezillikle çocuk olduktan sonra benim için kolaylık oluyor.ben kendimi onların kızı olarak hissetmeseydim, gelin olarak kendimi dışarda görseydimbu konudan da rahatsız olurdum... Ayrıca sürekli değiliz.kaynvalidil çoğu zaman memleketine gider.. olduğu zaman beraber olmaktan hiç gocunmuyorum..

Keske bı eltim olsada ona sarsalar. Suan tek odak noktaları biziz. Üff bıraksam bızım yakın oturup, yeme ıcme bır ıstıyorlardı
Yazık
Asıl işkence eltin olunca başlıyor 😬
Sen sanıyor musun ki eltin olunca rahatlayacaksın?
Eltinle kıyaslamalar başlayacak mesela
Hele ki eltin senden sıcakkanlı çıkarsa asıl o zaman yandın 😂

Benimki de anasi bize gelsin cok istiyor🙄😒
Israrla gelmesin bak onun icin yasak var, sen avm de calisiyorsun yasli riskli falan desem de dinlemiyordu..
Kizim kv ile hic anlasamaz.. o geldiginde yeri gogu inletti kizim "istemiyorum gelmesinnnn" diye o da gitti arkasina bakmadan..
Tam oh artik gelmez dedim ki dun kizimi disarda gormus "sen iyi bi kizsin kuzum; size gelmemi niye istemiyorsun gelsem nolacak" diye yumusatmaya calismis😡
Gelsen ne olacagini bir ben bir Allah biliyoruz!
Ne yaşadınız bilmiyorum ama bir torun-babanne ilişkisi açısından şu mesajınıza bakınca babanne adına çok üzüldüm. Normal mi kızınızın böyle yapması sizce? Kızınıza dur diyor musunuz bu konuda?

Bakın siz böyle takıntı yaptıkça daha da annesine bağlanacak.
Bana göre gitmesi ailesiyle görüşmesi sorun değil ama siz bunu eğer sorun ediyorsanız böyle yaptıkça daha soğuyup ailesine yaklaşacak. Benden söylemesi.
Siz gitmemesini sağlamalısınız. Nasıl olacağını bilemem eşinizi siz tanıyorsunuz. Sevdiği şeyleri yapın birlikte annesinin evine gidip playstation oynamasın kardeşiyle.
Nargile ıcıyor kardeşiyle. Dısarı cıktık aksam. Bana dıyor kadın yemek yaptı sen gitmedin. Bende yasaklar kalksın gıderız dedım. Istedıgı kadar baglı olsun da bana baskı yapmasın böyle.

Allah aşkına,herkes ne meraklı akraba ziyaretine ,bir de kızı eleştirmişler. Böyle yerinde durmayan ikide bir gezen tipler yüzünden şu an ne doktorlar , ne çok masum insan öldü . Şu pandemi döneminde yerinde durmayan tipler Allah'ından bulur umarım .
Ben gitmem demıyorum. Vakalar azalsın gene gıdelım dıyorum. Suan ne arkadasımla gorusuyorum ne aılemle

Aynı benimki gibi 😳orda b*k var çünkü her fırsatta gitmek istiyolar
Aksam dısarı cıktık. Bana dıyor kadın yemek yapmıs gitmedin. Ee hergun yapıyo yemegı kadın. Vala telefonu kapatcam ben gunduzlerı. Cok cıddıyım. En azından emrivaki olmaz

Back
X