Gene kv

DOKTORA GIDIN VE TEDAVI OLUN. BAKIN BURDA INSANLAR SOYLEMEKTEN YORULDU SIZ BU KAFAYLA KPSS DE KAZANAMAZSINIZ 2 GUN SONRA DA KOCANIZ SIZDEN SIKILIR BOSANIR. NORMAL DEGILSINIZ DOKTORA GIDIN DIYORLAR SIZE YA ANLIYO MUSUNUZ. ACMAYIN ARTIK KV KONUSU VALLA BURDA SIZDEN VE KVNIZDEN BIKMAYAN KALMADI
Cok güzel ders calısıyorum ta ki eşim arayana kadar. Gene hadı gıdelım kalalım dıyor ve ben kafama takıyorum

Eşime hep dıyorum bana baskı yapma darlama. Mıç mıç yasamayı sevmiyorum. Sürekli gıt gel hosuma gıtmıyor benim. Huyumu da biliyor. Gece vardıyesine gıdecek. Bana annende kal yada onlar gelsın dıyor. Ama tel kalabilirim ıstemıyorum kımseyı. Yani huyum bu böyle alıstım. O da ev oturmasını sevmez ama aılesı harıc. Aşırı duskun oraya asırı baglı. En ufak kararını onlarsız almaz. Bana göre özerk degil o. Ki 35 yasında. Ona göre herseyı annesı bılır. Ben ne yemek ne temizlikte annesı gıbı ıyı degılım. Bunu söyler

İşte problem zaten eşin.
Dün de dedim hala memeden kopmamış bir bebe.
Seni annesiyle kıyaslaması sinir bozucu.
Madem kıyaslayacaktı seninle niye evlendi o zaman?
Gece seni yalnız bırakmak istememesi de normal başına bir şey gelmesinden korkuyordur.
Ama sen devamlı sorun diyorsun, devamlı mıç mıç olmak diyorsun.
He gün her dakika görüşünce olursun mıç mıç.
Böyle ayda hafta da 1 görüşünce mesafeli oluyorsun ki.

Kafaya takmadan cok mutlu olacagım. Özele gidemem suan. Devlette zaten dinlemiyor kı ılac yazıp gönderiyor
Guzelim canim tatlim bak ben gittim devlete 2 yil once doktorum da cok iyiydi. Sonra kontrole baaka dr gittim cok kotuydu. Dene gerekirse hastanedeki butun doktorlari dene mutlaka bi tane iyi vardir. Valla benim bile sinirim bozuluyo okudukca. Yazik etme kendjne de gelecegine de ciddiyim bu kafayla sinav kazanilmaz. Ya sen git her doktora hangisini begenirsen onla devam et onun ilacini kullan. Hic mi begenmedin psimologa yonlendirme iste devlette yine. Kendini yiyip bitireceksjn tukeneceksin yapma

İşte problem zaten eşin.
Dün de dedim hala memeden kopmamış bir bebe.
Seni annesiyle kıyaslaması sinir bozucu.
Madem kıyaslayacaktı seninle niye evlendi o zaman?
Gece seni yalnız bırakmak istememesi de normal başına bir şey gelmesinden korkuyordur.
Ama sen devamlı sorun diyorsun, devamlı mıç mıç olmak diyorsun.
He gün her dakika görüşünce olursun mıç mıç.
Böyle ayda hafta da 1 görüşünce mesafeli oluyorsun ki.
Ben 2 haftada bir görüşmek istiyorum. Bir hafta kendı kendım bır hafta onun aılesı. Böyle herseyı anlatmak istemiyorum. Her detayı ki anlatmıyorum. Eşim aşırı bagımlı. Gecen Persembe gıttı oraya. Dün gidecekti. Bugun gene gıdelım dıyor. Elinden gelse oraya tasinalim der. Ki basta o mevkıden ev bulmaya calısıyordu.Nasıl düzelecek eşim peki. Hep oraya gıtmek ıstıyor özluyor. Tek gıtmek ona yetmıyor.illa benle gıdecek. Tüm gün orda olacak

Guzelim canim tatlim bak ben gittim devlete 2 yil once doktorum da cok iyiydi. Sonra kontrole baaka dr gittim cok kotuydu. Dene gerekirse hastanedeki butun doktorlari dene mutlaka bi tane iyi vardir. Valla benim bile sinirim bozuluyo okudukca. Yazik etme kendjne de gelecegine de ciddiyim bu kafayla sinav kazanilmaz. Ya sen git her doktora hangisini begenirsen onla devam et onun ilacini kullan. Hic mi begenmedin psimologa yonlendirme iste devlette yine. Kendini yiyip bitireceksjn tukeneceksin yapma
Tamamda doktor sadece antıdeprasan verıp gönderecek. Baska bırsey yapmıyor ki. Dinlemiyor bıle

Dün konu açmıştınız size hak verdim. Ama artık sürekli aynı konuyu açmasanız mı? Kabak tadı vardi de.
Üstelik sorun kvniz değil kocanız bunu kabullenin
Evet bende anladım kv özluyor cagırıyor. Peki eşimin bu annecılıgı nasıl duzelor

Dün konu açmıştınız size hak verdim. Ama artık sürekli aynı konuyu açmasanız mı? Kabak tadı vardi de.
Üstelik sorun kvniz değil kocanız bunu kabullenin
Bu hafta sonunu annemde gecırelım dedi. Bugun annemde kalalım dıyor. Hayır ben cevremde hıc girmiyorum bırının evınde kalındıgını. Hadı sehır dısında olsak neyse de

Offf içim şişti ya.. ortada dert bile yok her gün buraya gelip günlük gibi rapor ediyosun bu. İnsanlar sana sayfa sayfa dil dökmüş sen kv çağırdı, eşim kalalım dedi, hayır dedim çağırdı kalalım dedi hayır dedim çağırdı kalalım dedi hayır dedim ay sinirim bozuldu

Tamamda doktor sadece antıdeprasan verıp gönderecek. Baska bırsey yapmıyor ki. Dinlemiyor bıle
Biz ne yapabilirz mesela kocanı alıp dövelim mi annene gitme diye. Sizin aranızda halletmeniz gereken bir şey bu. Tamam fikir almak için konu açarsın da bir açarsın iki açarsın.

Üstelik sorun kvniz değil kocanız

Eger doktor antidepresan veriyorsa antodepresan kullanmaya ihtiyaciniz var demektir. Azicik bi seyden kisip ozele git ?? Yani gidilebilir bence bi kac ay azcik kemer sikarsiniz en olmadim caninizdan kiymetli mj? Kendi kendine asla iyi olacak gibi durmuyo durumlar. Sana diyorum ama belki doktor esinle gprusmek istreyecek??? Yani ne yapip edin kredi cekin gerekiyosa ama kari koca bi ozel psikiyatriste gidin yuvanizin huzuru kacacak boyle boyle

Eger doktor antidepresan veriyorsa antodepresan kullanmaya ihtiyaciniz var demektir. Azicik bi seyden kisip ozele git ?? Yani gidilebilir bence bi kac ay azcik kemer sikarsiniz en olmadim caninizdan kiymetli mj? Kendi kendine asla iyi olacak gibi durmuyo durumlar. Sana diyorum ama belki doktor esinle gprusmek istreyecek??? Yani ne yapip edin kredi cekin gerekiyosa ama kari koca bi ozel psikiyatriste gidin yuvanizin huzuru kacacak boyle boyle
Ben aıle terapistine gıtmek ıstıyorum. Cunku eşim asırı annecı. Bu kadar bagımlı olmasın istiyorum. Dıger kardesı böyle degıl. Eşim böyle bır. Ama dıger kardesı de sorumsuz. Sanırım annecı olanlar eşine daha baglı olup daha sorumlu oluyor

Ben 2 haftada bir görüşmek istiyorum. Bir hafta kendı kendım bır hafta onun aılesı. Böyle herseyı anlatmak istemiyorum. Her detayı ki anlatmıyorum. Eşim aşırı bagımlı. Gecen Persembe gıttı oraya. Dün gidecekti. Bugun gene gıdelım dıyor. Elinden gelse oraya tasinalim der. Ki basta o mevkıden ev bulmaya calısıyordu.Nasıl düzelecek eşim peki. Hep oraya gıtmek ıstıyor özluyor. Tek gıtmek ona yetmıyor.illa benle gıdecek. Tüm gün orda olacak

Ko-nu-şa-cak-sın.
Al karşına ne istiyorsan konuş.
Uzun uzun mantıklı olarak açıkla.
Artık evlendiğinizi falan söyle.
Yine annesi olduğunu hala onun oğlu olduğunu söyle ama artık seninle evli olduğundan bahset.

Ben aıle terapistine gıtmek ıstıyorum. Cunku eşim asırı annecı. Bu kadar bagımlı olmasın istiyorum. Dıger kardesı böyle degıl. Eşim böyle bır. Ama dıger kardesı de sorumsuz. Sanırım annecı olanlar eşine daha baglı olup daha sorumlu oluyor
Tamam eşiniz anneci olabilir siz de hiç normal değilsiniz bu konuda. Zibilyon tane konu açmışsınız ama hala yorumlarda da şikayete devam ediyorsunu. Kesinlikle aşırı takıntı haliniz var.

Ko-nu-şa-cak-sın.
Al karşına ne istiyorsan konuş.
Uzun uzun mantıklı olarak açıkla.
Artık evlendiğinizi falan söyle.
Yine annesi olduğunu hala onun oğlu olduğunu söyle ama artık seninle evli olduğundan bahset.
Konusmanın sonu genelde kavgaya gıdıyor ondan konusmak ıstemıyorum.Ki ben hayır dedikçe net oldukça düzelmez mi eşim.

Herşey bir yana siz yeni evlisiniz ve eşiniz her fırsatta aile evine gitmek orda kalmak istiyor,bunun sebebini bulun.

Kpss, iş güç dinlenme, pandemi, kv yi sevmemek, mesafe koyma çabası falan hepsi bir kenara hepsi....

Bu adam neden evde severek aldığı karısı ile başbaşa birşeyler yapmak istemiyor?
Elbette istiyordur bazen ama öteki taraf daha ağır, neden?

Burdan yürüyün ve büyük bir patlama yaşayın. Duygu sömürüsü falan..Çen beni çevmiyoy musun falan deyin 😆
Artık şöyle çemkirmeli ağlamalı bağırmalı isyanlı bir cinnet şart.
Ondan sonra devam edin hayatınıza.
Aile size karşı kötü değilse onları kabullenin ve yüz çevirmeyin.
Ama mesafenizi korumak da sizin elinizde elbette bunu da yapın
Koronayı da unutmadan bir düzen tutturun artık.
Gayrı yeter 🙄😄

Back
X