Gene olmadi ama...

aysunayy

Can kızım
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
5 Ekim 2007
14.831
16.267
823
42
Tabiki umudum bitmedi..
4.tup bebek denemem bugun negatifle sonuçlandı.

2 aşılama 4 tup bebek denedim 2.den olan bir kızım var bir daha istiyorum olmuyor ama içimdeki sese dur yeter diyemiyorum gene deneyeceğim...bendeki sıkıntı 38 yaşım bitti amh 0.5 6 yumurta cikti ama 1 tanesi transfer olacak kadar ilerledi...sayıda sıkıntım yok gene ama kalitede var sizlerin denediği şeyler var mi dertleşelim mi bugun cok ihtiyacım var...sizce yumurta kalitesini artırmak için neler yapabilirim...

Canim merhaba ..oncelikle gecmis olsun..cok sukur bir prensesin var..bende cok arastirmistim kalite ve sayi icin..kuzum..benim kendi gorusum bu sayi artabiliyor ama kaliteyi degistrimek sansa diye dusunuyorum..yani ne yediklerinle nede ictiklerinle..kaliteyede cok takilma olurmu..2. Kalite olup tutanda cok..1. Kalite olup tutanda..bunun tam terside olabiliyor..yani 1. Kalite olupta tutmayanda olabiliyor..bir dhaa denemek istersen..bir dhaaki sefere 2 embriyo koydurmaya calis..sansini arritrirsin..havuz yapabilirsin cikmazsada..benimde 3. Denemem bu..bugun 4. Gunu embriyolarin haber bekliyorum..insallah rabbim 2 sinide 5. Gune goturur..ben uzun bir sure denemeyecegim sanirim..olmassa Allah korusun...rabbim insallah banada nasip eder..bikere hamile kalabiliyosan..sansin aslinda daha cok doktorlarin dedigi de bu..sadece amh dusuklugu ise sorun..dogal yollada kalabilirsin.sık sık birliktelik denemeliain..sadece amh dusuklugu varsa..benim doktorumda bana onerdigi buydu..bi 3 ay hem ilac tedavisi hemde birliktelik denedik..bana kismet olmadi dogal yolla..ama herkezin anatomik yapisi farkli..canini cok sikma canim..herseyde bir hayir vardir..hic uzulme..beb senden 1 yas buyugumm..son 1 seneme 1 asilama 4 opu 2 transfer sigdirdim..simdi nasip olursa 3. Transferime hazirlaniyorum..eger hersey yolunda giderse ...yarin transfer olacagim..bu arada gordugum tedavide..yumurta sayim artti..daha once hep 1 yumurtam toplandi dollendi..bu sefer 3 yumurtam toolandi 2 si dollendi..kalite degismedi..

Canim cevabin icin cok teşekkür ederim..
Insallah guzel haber gelir 2 side devam eder gelişimlerine evet 2 tane transfer olabilseydi keşke sansi 2 katına çıkarıyor...ama malesef 1 tanesi kaldi benim 5.gune o da olmadı.
Doğal yolla olmuyor canim 10 yıllık evliyim 1 kez gebelik oluşmadı Doğal yolla 4 tup bebekte de 1 kez kızıma hamile kaldım işte bir de kimyasalim var.. eşimde sayı morfoloji hareket problemi ne ararsan var..
Kısmet bu kez de olmadi ama içimdeki sesi susturamiyirjm maddi olarak toparlanabilirsem hemen gene deneyeceğim..

Canim cevabin icin cok teşekkür ederim..
Insallah guzel haber gelir 2 side devam eder gelişimlerine evet 2 tane transfer olabilseydi keşke sansi 2 katına çıkarıyor...ama malesef 1 tanesi kaldi benim 5.gune o da olmadı.
Doğal yolla olmuyor canim 10 yıllık evliyim 1 kez gebelik oluşmadı Doğal yolla 4 tup bebekte de 1 kez kızıma hamile kaldım işte bir de kimyasalim var.. eşimde sayı morfoloji hareket problemi ne ararsan var..
Kısmet bu kez de olmadi ama içimdeki sesi susturamiyirjm maddi olarak toparlanabilirsem hemen gene deneyeceğim..
Anladim canimm..morfoloji sıkıntısı varsa bile erkeklerde cok sorun olmuyo bizler gibi degiller..onlarda yanlis olabilir bilgim tedavi ile duzelebiliyor diye biliyorum..gercekten zor surecler maddi manevi..yine dene kuzum..kendini tooarlayinca..altin yumurta diye bi olay var..insallah bi dahakine cok embriyon olusur saglikli..havuz olayida cok masrafli..tekrardan basliysun..herseye..

Anladim canimm..morfoloji sıkıntısı varsa bile erkeklerde cok sorun olmuyo bizler gibi degiller..onlarda yanlis olabilir bilgim tedavi ile duzelebiliyor diye biliyorum..gercekten zor surecler maddi manevi..yine dene kuzum..kendini tooarlayinca..altin yumurta diye bi olay var..insallah bi dahakine cok embriyon olusur saglikli..havuz olayida cok masrafli..tekrardan basliysun..herseye..
Evet canim 2 kez tup bebek yapmışsın gibi oluyor ama en azından yumurta 2 kat olmus oluyor..dondurulmusum kalsin istiyorum tek denemeye belki bir daha olmayacak :( hayirlisi olsun

Back
X