• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Gene olmadı arkadaşlar hayat benim için çok acı

cananur

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
23 Ocak 2008
545
136
648
44
Konu silindi

Son düzenleme:
seni çok iyi anlıyorum canımsenağlama
aynı durumdayımmm-tatlicadiarzu-

Canım neden kendine bu kadar kötü davranıyorsun biliyorum zor bir durum.Ama sen elinden geleni yaptın bu bizim sınavımız.hayata geliş amacımız sadece çocuk doğurmak değil.Senin kardeşlerin ve onların çocuklarının olması kendinden utanmanı değil moral depolamanı sağlamalı.Düşün ki benim kardeşim bile çok etrafımda özgürce sevebileceğim yeğenlerim bile olmucak.Varsın olmasın ben de sonuç bekliyorum ama fazla umutlanmıyorum üzülmemek için.Ne güzel işin de varmış ona odaklan ya da keyif alacağın başka şeyler bul.Hayat çocuk takıntısıyla ziyan edilecek kadar uzun değil.Biz yaptık herşeyi takdir Allah'ın.Böyle sınanmak varmış ne yapalım.Ben kendim gibi insanlar güçlü durdukça kuvvet buluyorum.ınanıyorumki birgün başka şekillerde mükafatlandırılıcaz.Kendini yıpratma dik dur.Dualarım seninle.

canım şuan sana ne söyleyebilirimki geçmiş olsun bende şuanda tedavideyim benimde 1.denemem ama içime bir türlü heves sokamıyorum en iyi dr veya en iyi merkez olmuş Allah nasip etmedikten sonra herşey boş kısmet işte...

çevremizde o kadar çokki bu sevinci yaşayan ama bizde bunları yaşıyorsak bununda bir sebebi var işte Yüce Rabbim sabrımızı deniyor bir imtihan buda Allahım hepimizn eninde sonunda yüzünü güldürsün

en sıkıntılı anda bile yine dua et canım elimizden gelen bişey yok yapılabilecek sabrın sonu selamet inşallah

canim benim....Allahin bi imtihani....daha 3 senelik evlisin..herseyin baslangici...üzme kendini...Rabbim ol dedimi oliyor...Moralini yüksek tut...insan tabikii ister annelik duygusunu tatmayi ama dünya iste...sen esinle mutlu ol en önemlisi o...insallah Rabbim sevindircek seni..bak daha ilk deneme...millet yilmadan bikmadan deniyor....kadinin bitanesi 17. defa denemesinden sonra hamile kalabildi biliyormusun...cok zor ama olcak insallah....

herkezin birşeylerden imtihanı var canım,buda senin imtihanın..hayat ne yazıkki böyle..sıkıntısız insan yok..benimde bebişim istediğim vakit oldu ama kendimin sağlık problemleri var bazen bebeğimle oynarken biel zorlanıyorum..Rabbim seni deniyor,ne olur böyle düşünme..evladını kaybeten insanları düşün..sen eşinle sağlıklı sıhhatli,mutlu ve huzurlu bir şekilde haline şükrederek,aldığın her nefese,kimseye muhtaç olmadan attığın her adıma şükür diyerek,hayat yoluna devam et,bebek içinse sana düşen ne ise yap ve gerisini Allaha bırak..umudunu yitirme..en kötüsü Rabbim bu dünyada vermese bile öbür dünyada vereceği mükafatın güzelliğini hayal bile edemessin..

cnm çok geçmiş olsun üzülme arkadaşım her şerde bir hayır vardır bende 8 yıla sığdırdığım yumurtlama takipleri 2 aşılama 2 tüpbebek denemem var 3.cü için start verdik ama daha başlamadım hayırlısı ile temmuzda başlıcam bende çok umutlu değilim negatif denemelerden ötürü ama allah kün yani ol demedikçe olmuyor biz sadece bizedüşen kısmı yapıyoruz tedavi oluyoruz elimizden geleni yapıyoruz allah takdir etmiyorsa allaha hesap sorulmazki ne yapalım her negatiften sonra diğer denemeye geçiyoruz sende biraz ara ver tekrar denersin ben her negatif ten sonra daha da güçlendim yılmadım bebeğim için devam ediyorum. herşeye varım. çünkü sabreden herzman kazanandır arkadaşım .inanıyorumki birgün bizde anne olucaz.kendine iyi bak morel depola çünkü diğer tedavinde lasım olucak arkadaşım sevgilerimle...

canım bence hiç üzülme benimde eşim azosperm bugün transferimin 12. gğünü ve eşimden ameliyatla sperm buldular ve kalitesiz iki embriyomuz oluştu ben dün test yaptım değer 1 çıktı ve şuan kanamam var ama hiç üzülmedim düşün bizim şansımız daha az ama benim umudum var bir gün olcak bence güçlü ve sabırlı ol inan benim hayatımda değişen bişe olmadı hiç ağlamadım rabbim vermediyse vardır i bildiği sonuça herşey allahtan

çok geçmiş olsun cnm seni çok iyi anlıyorum aynı şeyleri ben de yaşadım.
ama güçlü olmak zorundayız demekki daha zamanı var sabret umudunu kaybetme.....
hayırlısı olsun ve herşeyden önemlisi sağlık olsun.........

canım ınşşş kavusacaksın bebişine ınş ama demekı su an gelmek ıstemedı ............ınş rabbım çok bekletmez canım ..............çok uzuldum

Transferimin 9. günü crinone jel pembe kanla gelmeye başladı kızlar doktorum üzülme jeldendir iki gün sonra test yap bakalım dedi ama teste gerek kalmadı kanamam giderek arttı dün test yaptık 2 çıktı öyle üzgünümki biz ayrıca PGD yaptırmıştık sadece üç sağlıklı embriyom çıkmıştı onlarda transfer edildi donduracak embriyomuz bile kalmadı bu uğurda habire izin ve rapor aldım istirahat ettim gene olmadı bu benim ilk tüp bebeğim ama beşinci hayal kırıklığım daha önce erken doğumlar düşükler hepsi beş oldu artık çok üzgünüm benden küçük üç kardeşimin de çocukları kocaman oldu utanıyorum insanlardan ben kuru ağaç gibiyim pes ediyorum artık bu Allaha isyanmı bilmiyorum senelerce uğraş yok yok Allah beni ve benim gibileri bir daha böyle imtihan etmesin selam ve dua ile...
canım arkadaşım sana ne diyeceğimi inanki bilmiyorum...eve yeni geldim foruma girdim ilk dikkatimi çeken senin yazın oldu...eşim yanımda sesli okuyodum yazdıklarını en son kuru ağaç gibiyim demişsin orda sesim kesildi ve gözümden yaşlar gelmeye başladı kendimi çok kötü hissettim...dondum sanki.....bizler kuru ağaç değiliz verende allah alanda allah...3 taneyi veren rabbim almasınıda bilir güzel arkadaşım....ağla istediğin kadar ağla ama unutma sen tek değilsin senin ve benim gibi bir çok insan var...ben topluma giremem mesela çocuğun varmı diye sorucaklar diye...ama napalım bizim de olucak inşallah bir gün ben inanıyorum ... .....benimde ilk denemem negatif oldu çok üzüldüm ağladım...ama ne çare yapıcak hiç bir şey yok canım....şimdi ikinci için hazırlanıyorum pes etmiycem sıpalar bizi uğraştırıyo çok nazlılar...biz utanılıcak hiç bir şey yapmadık..rabbim herkezi farklı sınarmış....utanıcak okadar çok insan varki bilhassa o zevkleri uğruna kürtaj yaptıranlar...

canım benim biliyorum çok zor ama lütfen kendini üzme bu kadar.bu yollardan çoğumuz geçti.bende geçtim aynı yoldan negatifi alınca sanki bu duyguyu hiç yaşayamayacağımı sanmıştım ama 2. denemem bi aksilik olmazsa şuan pozitif.emin ol o güzel haberi bir gün sende alacaksın.lütfen bırakma kendini asla pes etmek yok yakışmaz bize

Back
X