Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
canım arkadaşım sana ne diyeceğimi inanki bilmiyorum...eve yeni geldim foruma girdim ilk dikkatimi çeken senin yazın oldu...eşim yanımda sesli okuyodum yazdıklarını en son kuru ağaç gibiyim demişsin orda sesim kesildi ve gözümden yaşlar gelmeye başladı kendimi çok kötü hissettim...dondum sanki.....bizler kuru ağaç değiliz verende allah alanda allah...3 taneyi veren rabbim almasınıda bilir güzel arkadaşım....ağla istediğin kadar ağla ama unutma sen tek değilsin senin ve benim gibi bir çok insan var...ben topluma giremem mesela çocuğun varmı diye sorucaklar diye...ama napalım bizim de olucak inşallah bir gün ben inanıyorum ... .....benimde ilk denemem negatif oldu çok üzüldüm ağladım...ama ne çare yapıcak hiç bir şey yok canım....şimdi ikinci için hazırlanıyorum pes etmiycem sıpalar bizi uğraştırıyo çok nazlılar...biz utanılıcak hiç bir şey yapmadık..rabbim herkezi farklı sınarmış....utanıcak okadar çok insan varki bilhassa o zevkleri uğruna kürtaj yaptıranlar...Transferimin 9. günü crinone jel pembe kanla gelmeye başladı kızlar doktorum üzülme jeldendir iki gün sonra test yap bakalım dedi ama teste gerek kalmadı kanamam giderek arttı dün test yaptık 2 çıktı öyle üzgünümki biz ayrıca PGD yaptırmıştık sadece üç sağlıklı embriyom çıkmıştı onlarda transfer edildi donduracak embriyomuz bile kalmadı bu uğurda habire izin ve rapor aldım istirahat ettim gene olmadı bu benim ilk tüp bebeğim ama beşinci hayal kırıklığım daha önce erken doğumlar düşükler hepsi beş oldu artık çok üzgünüm benden küçük üç kardeşimin de çocukları kocaman oldu utanıyorum insanlardan ben kuru ağaç gibiyim pes ediyorum artık bu Allaha isyanmı bilmiyorum senelerce uğraş yok yok Allah beni ve benim gibileri bir daha böyle imtihan etmesin selam ve dua ile...