• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kızlara bakıp inkar etmesi sonra bir arkadaşla muhabbetini yapması

Ben bu tip konulara güzel kadınlara hayranlıkla baktığını yazan kadınlara çok şaşırıyorum. Ben heteroseksüel bir kadın olarak güzel başka bir kadına en fazla kıskançlıkla bakarım. Hiç de heyt be neler var demem.

Genel olarak bi bakma hastaligi var millette. Yok acik giyinene ben bile bakarim, yok rusa bakarim yok bacaga bakarim. Hatta eşimle oturur birlikte bakip yorum yapariz, yetmez eşim gormediyse ben gosteririm seklinde igrenc igrenc yorumlar gordum şu sitede. Hangi erkek karisina adam gösterip yakisikliligini konusuyor? Sunu ortamda soylese ne derler.

Gercekten insan mi görmüyorlar. Ayrica kendisinin guzel kadina bakişiyla erkegin bakişini ayni görene de diyecek bisey bulamiyorum içine düşsün düşmesin neyine bakiyor yahu? Sanirsin Turkiyede sokaklarda VS defilesi sergileniyor ne varmiş bakacak o kadar.
Bende böyle düşünüyorum yani hiç kimseye dönüp bakmam ilgimi çekmez yani eşimde özür dilerim gerçekten şaka yaptım ben gerçekten kimseye öyle uzun ızunbakmadım sadece görürsün ya gördüm falan dedi ben de bilmiyorum yani ben hiç bir erkeğe dönüp bakmam şuan izinde ailelerimizin yanındayız ben de dönmek istemiyorum biraz kalacağım burda dedim hemen korktu anneme bile anlattı yanlış anlaşıldım vs vs annemde klasik ona hak verdi

Ben bu tip konulara güzel kadınlara hayranlıkla baktığını yazan kadınlara çok şaşırıyorum. Ben heteroseksüel bir kadın olarak güzel başka bir kadına en fazla kıskançlıkla bakarım. Hiç de heyt be neler var demem.
Ya ben kıskanmıyorum da herkesin güzellik anlayışı farklıdır belki bende biri için çok güzelimdir ama doğum sonrası kendime olam özgüvenim çok düştü

Boşanmayacaksın bari bebek var diye, işin yok diye, senin mecburiyetini kullanmasına izin verme. Senin sessizliğini, çaresizliğini rahatlık sanıyor. Bir kadın çocuk doğurmuş, evi çekip çeviriyor; o hala ergen muhabbetindeyse bırak kendi seviyesinde sürünsün.
İstediğin kadar aynı evde ol ama ilgini, sevgini, emeğini geri al.
Bende böyle düşünüyorum zaten içimden de gelmez

Ya ben kıskanmıyorum da herkesin güzellik anlayışı farklıdır belki bende biri için çok güzelimdir ama doğum sonrası kendime olam özgüvenim çok düştü
O zaman o güzel bulduğuyla olsun. Özgüveniniz neden düşüyor? Eşinizin huyu kötü maalesef. Bence eşinizi artım tanıyın. Bundan size hayat arkadaşı olmaz.

🤣 Zaman zaman havalimanlarında karşılaşıyorum. Arkadaş ne yiyorlar, ne içiyorlar bilmem. Kapı gibi adamlar enine boyuna hem de yakışıklı cicili bicili maviş gözler. E kadınlara bakıyorum kurban olduğum Allah bu kadınsa ben neyim diyorum. Çok güzel bir gen havuzları var.
Bizimkilere bakıyorum kara kuru, üflesen uçacak esmer herifler. Kendime gelmem biraz zaman alıyor 😂
Valla benim etrafım rus dolu artık alıştım neyse ki yaz geldi de evlerine çekilecekler artık😀
Eşim bakıyormudur bence bakıyordur
Valla ben de bakıyorum
Muhabbetini de yapıyorum 😀 arkadaşlarımla
Erkekleri çirkin ama kızlar hayvan gibi güzel diye 🤣

Back
X