• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Kocamın kızlara bakıp inkar etmesi sonra bir arkadaşla muhabbetini yapması

Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Vallahi ruslara ben de bakıyorum. Kadının bacağı benim boyum kadar. Acayip bir millet.

Valla ben bir kadın görüyorum arada bir karşılaşıyoruz Ruslar görse bunalıma girer o da sarışın baya uzun boylu zayıf vs o kadar güzelki geçen ışıklarda bekliyordu araçlar geçemedi,şimdi şöyle birde gerçek var güzele bakılıyor kadın erkek farketmez çünkü güzel yani az bulunuyor heleki uzun boylu zayıf ve sarışınsa zaten ülkede az illaki dikkat çekiyor hani gerçekçide olmak lazım yani ben sabahtan akşama kadar çok güzelim diye dolaşsamda günün sonunda böyle bir kadın beni bunalıma sokarmı sokar😂ama eşinizin msj vs atması olmamış tabi bakmak ayrı illaki güzelinde güzeli var kimse sen en güzelsin ben en muhteşemim demiyor ama yaptığı saygısızlık,bakmak ayrı saygısızlık yapması ayrı yoksa bakıyoruz,şimdi sıradışı durumlar vardır olağanüstü güzel yada olağanüstü yakışıklı fln hatta sadece insan için değil araba,kıyafet,çanta vs de olabilir bakarız bu belki tölere edilebilir ama sıradan bir tip için bu tepkileri verseydi benim o zaman canım daha çok sıkılırdı yoksa ekstra standart dışı tiplere bakılıyor.
okurken içim şişti

Boşanmayacaksın bari bebek var diye, işin yok diye, senin mecburiyetini kullanmasına izin verme. Senin sessizliğini, çaresizliğini rahatlık sanıyor. Bir kadın çocuk doğurmuş, evi çekip çeviriyor; o hala ergen muhabbetindeyse bırak kendi seviyesinde sürünsün.
İstediğin kadar aynı evde ol ama ilgini, sevgini, emeğini geri al.

Bu cümleyi sadece ben kurmuyorum demek ki😀
🤣 Zaman zaman havalimanlarında karşılaşıyorum. Arkadaş ne yiyorlar, ne içiyorlar bilmem. Kapı gibi adamlar enine boyuna hem de yakışıklı cicili bicili maviş gözler. E kadınlara bakıyorum kurban olduğum Allah bu kadınsa ben neyim diyorum. Çok güzel bir gen havuzları var.
Bizimkilere bakıyorum kara kuru, üflesen uçacak esmer herifler. Kendime gelmem biraz zaman alıyor 😂

Böyle cahil, görmemiş eşim olsa tatile matile gitmezdim. 🙄 Hindistanda azcik açik ten rengi olan turistlerle fotograf cekilen hintliler var ya millet onlara dönmüş iyice nolmuş boyu uzunsa, sarisinsa yahu erkekleri gectim yorumlardan anladigim kadariyla kadinlar da ayniymiş. 😄

Ruslari görünce ben bile hey yüce rabbim bu kadınsa ben neyim acaba diyorum adam ne yapsın 🫣
Bu sizin daha kötü yada çirkin olduğunuz için yapılan bir eylem değil aslında biz bile güzel bir kadın görünce şoyle bir suzmuyormuyuz veya yakışıklı bir erkek resmi.
Çok güzel bir kız gördümmü ben bile bakıyorum,tatile gittiğimde bir erkekten çok ben bakıyorum kadınlara şunun göbeği şunun selüliti öbürünün mayosu falan.... Kadınlar hemcinslerine daha çok bakıyor.Eminim erkeklerde bakıyordur ama yanındaki eşinin dikkatini çekecek kadar içine düşmek tamamen sapıklık eşine büyük saygısızlık .Eşinizin anladığım kadarıyla ilk falsosu değil o zaman ya susup oturacaksın ya da tüm gemileri yakacaksın.Öyle 2 kızıp 3 küsüp durup durup eşeleyip sonra normal evliliği sürdürmek sağlıklı değil ....

Çok güzel bir kız gördümmü ben bile bakıyorum,tatile gittiğimde bir erkekten çok ben bakıyorum kadınlara şunun göbeği şunun selüliti öbürünün mayosu falan.... Kadınlar hemcinslerine daha çok bakıyor.Eminim erkeklerde bakıyordur ama yanındaki eşinin dikkatini çekecek kadar içine düşmek tamamen sapıklık eşine büyük saygısızlık .Eşinizin anladığım kadarıyla ilk falsosu değil o zaman ya susup oturacaksın ya da tüm gemileri yakacaksın.Öyle 2 kızıp 3 küsüp durup durup eşeleyip sonra normal evliliği sürdürmek sağlıklı değil ....
Aynen öyle valla hepimiz bakıyoruz ama eyleme dökme,yorum yapma vs can sıkıyor.

Aynen öyle valla hepimiz bakıyoruz ama eyleme dökme,yorum yapma vs can sıkıyor.
Kimse benim kocam bakmıyor demesin ,ya da kadın olarak bakmam demesin.Çok yakışıklı farklı adam gördükmü biz bile bakıyoruz,hey MAŞALLAH ALLAH sevdiğine bağışlasın diyoruz.( Ben biraz yaşlandım yakışıklı adam görünce ayyy aynı benim oğluma benziyor diyorum🤭🤭)Karşı tarafa nefis kabarmadıktan sonra bir zararı yok .Kendini bilen erkekte öyle abaza gibi bakmıyor yani aç adam bakıyor dibi düşecek gibi.konu sahibinin eşi abaza ve aç olduğu için salyaları akıta akıta bakıyor işte sorun bu.....

Kimse benim kocam bakmıyor demesin ,ya da kadın olarak bakmam demesin.Çok yakışıklı farklı adam gördükmü biz bile bakıyoruz,hey MAŞALLAH ALLAH sevdiğine bağışlasın diyoruz.( Ben biraz yaşlandım yakışıklı adam görünce ayyy aynı benim oğluma benziyor diyorum🤭🤭)Karşı tarafa nefis kabarmadıktan sonra bir zararı yok .Kendini bilen erkekte öyle abaza gibi bakmıyor yani aç adam bakıyor dibi düşecek gibi.konu sahibinin eşi abaza ve aç olduğu için salyaları akıta akıta bakıyor işte sorun bu.....
Bende çok abartı bulmuyorum cidden bazı insanlar fazla güzel farklı insan istemsiz bakıyor gözü kayıyor yani ama markaja almak abazalık cidden sınırda kalmalı.

Konu sahibinin eşinin problemi bunu arkadaşlarına kadar anlatıyor demek ki içlerine düşüyor dediğiniz gibi.fantazi dünyasinda yaşıyor heralde.
zaten muhtemelen konu sahibinin eşiyle ilgili bu konuda ilk sıkıntısıda değil ama ben eşim birinin içine düşecek gibi baksa kendimi kötü yada eksik hissetmem onun sapık olmasi benim eksik olduğum anlamina gelmez.
Küsüp trip atacagima elin karısına kızına hallenip bakışlarıyla beni bile rahatsiz ettigi icin rezil ederim.

Yorumların varoşlugu beni benden aldı, toplumun kadını ayrı erkeği ayrı apaçi🙄🙄🙄Hic mi insan görmediniz hayatınızda, hic mi sarı saç görmediniz🙄
Sorun sarı saç değil gibi ya, hani bakmak var bakmak var.
Bende mesela bakarım güzel kadın gorunce soyle bi ama beğendigim icin bakarim.
Konu sahibinin eşi yiyecek gibi içine düşecek gibi bakanlardan muhtemelen.

Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
İlgini alakanı kes neye bozulduğunu bilsin.Tatildeyken ayrı takıl tatilden döndüyseniz odaya geç kafana göre takıl surat da asma.Uzun bir süre yaptığını çeksin

Genel olarak bi bakma hastaligi var millette. Yok acik giyinene ben bile bakarim, yok rusa bakarim yok bacaga bakarim. Hatta eşimle oturur birlikte bakip yorum yapariz, yetmez eşim gormediyse ben gosteririm seklinde igrenc igrenc yorumlar gordum şu sitede. Hangi erkek karisina adam gösterip yakisikliligini konusuyor? Sunu ortamda soylese ne derler.

Gercekten insan mi görmüyorlar. Ayrica kendisinin guzel kadina bakişiyla erkegin bakişini ayni görene de diyecek bisey bulamiyorum içine düşsün düşmesin neyine bakiyor yahu? Sanirsin Turkiyede sokaklarda VS defilesi sergileniyor ne varmiş bakacak o kadar.

Back
X