Hayır normal de küs kalmamak için sürekli yapışır ıseDavranış şu;
Sizin kızmanızı önemsemediği gibi daha körüklüyor.
Çoğu durumda bu davranışı sergiliyor mu?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hayır normal de küs kalmamak için sürekli yapışır ıseDavranış şu;
Sizin kızmanızı önemsemediği gibi daha körüklüyor.
Çoğu durumda bu davranışı sergiliyor mu?
Vallahi ruslara ben de bakıyorum. Kadının bacağı benim boyum kadar. Acayip bir millet.Kocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’
Bu cümleyi sadece ben kurmuyorum demek kiVallahi ruslara ben de bakıyorum. Kadının bacağı benim boyum kadar. Acayip bir millet.
okurken içim şiştiValla ben bir kadın görüyorum arada bir karşılaşıyoruz Ruslar görse bunalıma girer o da sarışın baya uzun boylu zayıf vs o kadar güzelki geçen ışıklarda bekliyordu araçlar geçemedi,şimdi şöyle birde gerçek var güzele bakılıyor kadın erkek farketmez çünkü güzel yani az bulunuyor heleki uzun boylu zayıf ve sarışınsa zaten ülkede az illaki dikkat çekiyor hani gerçekçide olmak lazım yani ben sabahtan akşama kadar çok güzelim diye dolaşsamda günün sonunda böyle bir kadın beni bunalıma sokarmı sokarama eşinizin msj vs atması olmamış tabi bakmak ayrı illaki güzelinde güzeli var kimse sen en güzelsin ben en muhteşemim demiyor ama yaptığı saygısızlık,bakmak ayrı saygısızlık yapması ayrı yoksa bakıyoruz,şimdi sıradışı durumlar vardır olağanüstü güzel yada olağanüstü yakışıklı fln hatta sadece insan için değil araba,kıyafet,çanta vs de olabilir bakarız bu belki tölere edilebilir ama sıradan bir tip için bu tepkileri verseydi benim o zaman canım daha çok sıkılırdı yoksa ekstra standart dışı tiplere bakılıyor.
Bu cümleyi sadece ben kurmuyorum demek ki![]()
O zaman sende bir millet sec ve o milletin erkoları översin ama uzatmazsın. Ödeşmiş olunmaz mıHayır normal de küs kalmamak için sürekli yapışır ıse
Sebepokurken içim şişti
Çok güzel bir kız gördümmü ben bile bakıyorum,tatile gittiğimde bir erkekten çok ben bakıyorum kadınlara şunun göbeği şunun selüliti öbürünün mayosu falan.... Kadınlar hemcinslerine daha çok bakıyor.Eminim erkeklerde bakıyordur ama yanındaki eşinin dikkatini çekecek kadar içine düşmek tamamen sapıklık eşine büyük saygısızlık .Eşinizin anladığım kadarıyla ilk falsosu değil o zaman ya susup oturacaksın ya da tüm gemileri yakacaksın.Öyle 2 kızıp 3 küsüp durup durup eşeleyip sonra normal evliliği sürdürmek sağlıklı değil ....Ruslari görünce ben bile hey yüce rabbim bu kadınsa ben neyim acaba diyorum adam ne yapsın
Bu sizin daha kötü yada çirkin olduğunuz için yapılan bir eylem değil aslında biz bile güzel bir kadın görünce şoyle bir suzmuyormuyuz veya yakışıklı bir erkek resmi.
Aynen öyle valla hepimiz bakıyoruz ama eyleme dökme,yorum yapma vs can sıkıyor.Çok güzel bir kız gördümmü ben bile bakıyorum,tatile gittiğimde bir erkekten çok ben bakıyorum kadınlara şunun göbeği şunun selüliti öbürünün mayosu falan.... Kadınlar hemcinslerine daha çok bakıyor.Eminim erkeklerde bakıyordur ama yanındaki eşinin dikkatini çekecek kadar içine düşmek tamamen sapıklık eşine büyük saygısızlık .Eşinizin anladığım kadarıyla ilk falsosu değil o zaman ya susup oturacaksın ya da tüm gemileri yakacaksın.Öyle 2 kızıp 3 küsüp durup durup eşeleyip sonra normal evliliği sürdürmek sağlıklı değil ....
Kimse benim kocam bakmıyor demesin ,ya da kadın olarak bakmam demesin.Çok yakışıklı farklı adam gördükmü biz bile bakıyoruz,hey MAŞALLAH ALLAH sevdiğine bağışlasın diyoruz.( Ben biraz yaşlandım yakışıklı adam görünce ayyy aynı benim oğluma benziyor diyorumAynen öyle valla hepimiz bakıyoruz ama eyleme dökme,yorum yapma vs can sıkıyor.
Bende çok abartı bulmuyorum cidden bazı insanlar fazla güzel farklı insan istemsiz bakıyor gözü kayıyor yani ama markaja almak abazalık cidden sınırda kalmalı.Kimse benim kocam bakmıyor demesin ,ya da kadın olarak bakmam demesin.Çok yakışıklı farklı adam gördükmü biz bile bakıyoruz,hey MAŞALLAH ALLAH sevdiğine bağışlasın diyoruz.( Ben biraz yaşlandım yakışıklı adam görünce ayyy aynı benim oğluma benziyor diyorum)Karşı tarafa nefis kabarmadıktan sonra bir zararı yok .Kendini bilen erkekte öyle abaza gibi bakmıyor yani aç adam bakıyor dibi düşecek gibi.konu sahibinin eşi abaza ve aç olduğu için salyaları akıta akıta bakıyor işte sorun bu.....
Konu sahibinin eşinin problemi bunu arkadaşlarına kadar anlatıyor demek ki içlerine düşüyor dediğiniz gibi.fantazi dünyasinda yaşıyor heralde.Çok güzel bir kız gördümmü ben bile bakıyorum,tatile gittiğimde bir erkekten çok ben bakıyorum kadınlara şunun göbeği şunun selüliti öbürünün mayosu falan.... Kadınlar hemcinslerine daha çok bakıyor.Eminim erkeklerde bakıyordur ama yanındaki eşinin dikkatini çekecek kadar içine düşmek tamamen sapıklık eşine büyük saygısızlık .Eşinizin anladığım kadarıyla ilk falsosu değil o zaman ya susup oturacaksın ya da tüm gemileri yakacaksın.Öyle 2 kızıp 3 küsüp durup durup eşeleyip sonra normal evliliği sürdürmek sağlıklı değil ....
Sorun sarı saç değil gibi ya, hani bakmak var bakmak var.Yorumların varoşlugu beni benden aldı, toplumun kadını ayrı erkeği ayrı apaçiHic mi insan görmediniz hayatınızda, hic mi sarı saç görmediniz
![]()
İlgini alakanı kes neye bozulduğunu bilsin.Tatildeyken ayrı takıl tatilden döndüyseniz odaya geç kafana göre takıl surat da asma.Uzun bir süre yaptığını çeksinKocamla tatile gittik resmen ruslara baktı durdu cidden rahatsız oldum kendimi çok kötü hissettim ve sürekli inkar etti arkadaşımızla yazışmış mesajı silmiş bir bu kalmıştı o kadar üzüldüm ki ona da yazdım yaptığın çok ayıp vs diye yüz vermiyorum ama ne yapayım size ben mi büyütüyorum kendimi çok çirkin ve değersiz hissediyorum birde mesajları silmiş ne yazdı bilmiyorum daha fazla sadece arkadaş alınlaöış öesajı onu silmeyi unutmuş yazan mesaj da şu ‘’rusları bir görmen lazımdı’’